אנשים כנסוו

אנשים כנסוו../images/Emo60.gif

תראו..למלות: שם: גיל: תחביב: מראה: עדיף תמונה משיקע בלימודים? משקיעים בשיער?
תשובות שלי
שם: אלין גיל: 14 מראה..יש לי תמונה
חורשת בלימודים
השיער שלי חלק ובלונדיני ככה שחוץ מלסרק אני לא עושה בו כום...רב הזמן אני עם פזור

אה והתחביב שלי../images/Emo60.gif

לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקודלירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד לירקוד

תיפי1

New member
טוף

שם: חופית גיל: 13 ורבע ועוד קצת תחביב: לבלות עם חברות וליגלוש בפורום מראה: (עדיף תמונה) לא עדיף תמונה, שיער שחור, עיניים חומות, על לחי שמאל יש נקודת חן שניראית נקודת שוקולד וצלקת קטנה משקיע בלימודים?... אממ מישתדלת כמה שיותר משקיעים בשיער? בעע השיער שלי הוא מסובך פעם הוא נחמד אין בו הרבה קשרים וכאלה ופעם יש בו מיליון קשרים והוא ניראה: בעעעעעעע אז תלוי בצמב הרוח של השיער שלי

../images/Emo39.gifתשובות../images/Emo39.gif

שם: מאי גיספן גיל: 15 וחצי מראה: תמונה משקיעה ? אמממ... כן יחסית... משקיעה בשיער? לא ממש אין לי כח בבוקר... ועל תחשבו שאני מהפרחות האלה שעושות פן כל היום

../images/Emo12.gif

אלינושש את מהמממממממממת יאוו איזה כיף לך גם השיער בלונדיני חלקק
חלום ילדות של 79% בנות בעולם!!אלינוש את מדהימה
מאיי את מדהימה יאא את נראית כמו דוגמנית עיינים כחולות איזה יפההה אליןןןןןןןןן מהממת אחחחחתתת מאייי י'מדהימה

אוקי../images/Emo13.gifקצת באיחור אבל

חפיףףף שם:צליל גיל:ב6.2 אני בת 14
תחביב:פורום,להסתובב עם ידידים וחברות(כשיש זמן),פורום,פורום,פורום.. אמרתי פורום?! מראה:שער שחור עיינים שחורות מטר 56 אם אני לא טועה חחח בפעם אחרונה שבדקתי
אמממ אני רזה וזהו!בקיצור-רפש משקיע בלימודים:כן,אבל בזמן האחרון קצת לא .. למרות שאני מצטיינת שכבתית חחח משקיעים בשער:בטחח.. כאילו, כשיש יציאה אני עושה כרגיל, שער פוזות(שער פזור מעיפה מצד לצד ובלה בלה בלה חח ) אבל נגיד מסיבת סיום אז אני עושה נחשים או משהו כזה, אז זה ממש פעם ב...חחח לאב יוו אול!

אני אני אני אנייי ../images/Emo70.gif

שם:
עדוש תחביב:
אמממ.... מעריצה של המורדים. מיכאלה קטנטנות פינת אור ,טלויזיה, אינטרנט מראה:
קבלו תמונההה

עדהה י'מדהימה../images/Emo99.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כולכם מושלמות
איזה מהממוות - דוגמניוות

../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif.................

שם: יעל תחביב: מחשב,טלויזיה מראה: שיער חום שחור,עיניים ירוקות זית,יש לי עגיל בגבה,נזם, עגיל בפופיק וכמה באוזניים...אההה ויש לי נמשים..... משקיעה בשיער .... אמממ לפעמים... בשקיעה בלימודים?? מנסה חחח....... טוב נו אני ישים תמונה בטח רובכם ראו אותה אבל בכל זאת...

גיגי123

New member
אניייי!עונהההההה ../images/Emo98.gif

שם:ליר גיל:14 תחביב:להתכתב בפורום מיכאלה ובמחשב בכלל,לשחק כדורעף ולהפגש עם חברות
מראה:אממ...אני ישלח תמונה שלי ואם לא מבינים ממש אז אני ישלח אחרת
משקיעה בלימודים?!?!דיי משקיעה!!! משקיעה בשיער!?!?מאוד!!!!!(בתמונה זה לא נראה ככה) יחיחיחיחיחחיחייחי

למעלה