אנשים יש לי שאלה

S h A b i T

New member
צמח לדעתי יהיה כמו כל שנה

ולפי מה שהבנתי, פסטיבל ערד חוזר השנה <למתכונת שהייתה פעם> אמן.

דף חלק

New member
הוא עומד להיות ערב שירה בציבור

המוני!!! בעעע כבר חשבתי שסיימנו עם השירות ההמוניות האלה...

S h A b i T

New member
לא לא, לא פסטיבל שירי ישראל

כמו מה שעשו ממנו... ערד, כמו פעם. אני מקווה שיהיה, שיפצה על כפר המוזיקה הזה של קוקה קולה.. שיהיה כבר משו במדינה הזאת שיהיה נטו רוק בלי פלצנים עם מגן דויד ששוקל יותר מהמוח שלהם או כמה פרחות שיודעות להזיז ת'תחת. זה מה שאני הבנתי שהולך להיות, אל תתפסו אותי במילה. |מתפללת|

פרחות וערסים יהיו בכל מקום

אני רק מקווה שערד יישאר ערד- ולא יעשו לו תוספות כמו שעשו לרוק עצמאות

kaktusa

New member
דווקא כפר המוזיקה

היה אחלה, אם בוחרים את ההופעות הנכונות. אהוד בנאי, גידי דני וחברים, החברים של נטאשה שלצערי פיספסתי...

S h A b i T

New member
כן. ממש אחלה..

נגיד בהופעה של אביב גפן, הוא אמר משו על זה שהטראנסים זה סתם חרא <בגדול זה מה שהוא התכוון אני לא זוכרת מה הוא אמר בדיוק> קיצור כולם מוחאים לו כפיים, לא עברה שעה והם רוקדים עד הבוקר טראנסים וכל השיט הזה שהיה שם. שיהיה נטו רוק.

kaktusa

New member
אוקיי,

בהופעה של גידי דני וחברים אני ראיתי אנשים רוקדים לצלילי הדרבנים דווקא, אבל שיהיה...

ע...ע..ערד חוזר????

וואו!!!! זה מין תקופה כזאת שכל מה שאי פעם רציתי מתגשם
כיפחיים

N a V e

New member
ואם הוא יחזור? אז??

פסטיבל ערד עם היהודים??שייגעץ??שחר אבן צור וכאלה?? קהל של מלא ילדים שגומרים מהצליל של הגיטרה החשמלית... לא את זה אנחנו צריכים עכשיו

IkMfNiY

New member
למה כל הגישה השלילית הזו?

יש אמנים טובים חוץ מהאמנים שהזכרת :/ יעל

../images/Emo45.gif נקווה שבערד המטרות המסחריות

לא יתפסו את מקומן של המטרות האומנותיות, או במילים יותר פשוטות- שלא יתקעו לשם "אמני" זבל שמביאים כסף ועושים חלטורות

Minimal Affair

New member
ומה טוב במשינה?

לא שאני אוהב שייגעץ, אני בכלל לא מחבב אותן. ולא שאני לא אוהב את משינה, היא אחת מהלהקות שמדורגות ברשימה שלי. אבל מה טוב במשינה? ששלומי ברכה מעתיק מהפיקסיז דברים גאוניים, אה? ולא רק מהם, אלא בכלל. מה כל כך טוב בהם? אני פשוט רוצה שאתה תראה לי את הדברים הטובים שבהם. להקה שחזרה לסיבוב הופעות עצום, מבלי להקליט אלבום, אלא רק למצוץ כסף מהמעריצים שלה. ואגב, אם תשים לב - יש בזמן האחרון הרבה מעריצים של משינה שמזכירים את המעריצים של היהודים. ותאמין לי - אני רואה את זה בבית הספר שלי. וגם בכלל. ושוב אני מדגיש, משינה היא להקה נחמדה, אין מה לומר. אני פשוט רוצה שתראה לי את הדברים הטובים בהם. סתם מתחשק לי.

Minimal Affair

New member
ובשביל להיות פוליטיקלי קורקט.

היא מזכירה את רוב המעריצים של היהודים *

למעלה