אנשים יש לי שאלה...

ElinorL

New member
אנשים יש לי שאלה...

קיציס או פרידמן כותבים חלק מהבדיחות שלהם? כי קראתי את הכתוביות ולא היה רשום את השם שלהם בשום מקום חוץ מאיפה שהיו שמות השחקנים וזה פשוט לא מסתדר לי כי הם אנשים מצחיקים כאלה שיש להם יציאות יפות גם ביום יום ולא פשוט משחקים את הקטע שנותנים להם... ועוד משהו, קראתי באתר של רווית (אני חושבת) אל זה שקיציס ופרידמן נפגשו במופע של חלומות בהקיציס ב1999 אז בעצם הם לא הכירו לפני ובמקרה יצא שהביאו את שתיהם להנחות את התוכנית או שהם הכירו? כי אם שם הם נפגשו תראו כמה זה התגלגל עד היום! זה מעניין איך דברים כאלה מתגלגלים ומשפיעים כ"כ זה פשוט וואוו (שיגעון:) ועוד דבר קטן(סתם משהו שרציתי לחלוק איתכם:) - אני פשוט לא יוצאת מאיזה חמודים הם! וגם אלי ומריאנו! אני בבאסה כי אני לא חושבת שאני אפתח את התמונות בחודש וחצי הקרובים עד שיגמר הפילם אבל הם היו כאלה מתוקים! רואים עליהם שהם חמודים ולא סתם עושים את זה בשביל יחסי ציבור (ככה זה נראה לי לפחות כי אנשים שעושים את זה רק בשביל זה יותר אדישים ולא נחמדים ופתוחים ככה) לי אישית הם השאירו חוויה מאוד טובה ואני מקווה שיצא לי ללכת שוב בקיץ :)

~*~gaL

New member
אמממ...

בתוכניות הספציפיות יותר שלהם אני בטוחה שכן... אין סיבה שהם לא יקחו חלק בכתיבה... בארץ נהדרת הם לדעתי יותר מאלתרים את הטקסט הקיים, אם זה הגיוני להגיד... וקיציס ופרידמן נפגשו בגלל חלומות בהקיציס, משם זה פשוט זרם.
וכן, בהחלט... הם אנשים נחמדים ללא ספק. :)

Yuvalenko

New member
שמתם לב איזו בחורה מסודרת היא גל???

תשאלו אותה כמה שאלות שתרצו, אפילו מאה בהודעה אחת. היא תענה על כל אחת מהן, כאילו הן היו השאלות הכי קיומיות והכי חשובות לה בחיים. והיא תענה בצודה מסודרת, עם רווחים בין תשובה לתשובה! אין על המנהלת שלנו, אין!!! יש?..

ElinorL

New member
חחחח

גם אני כזאת אבל זה קצת בעיה שיש מבחן בספרות...:/

ElinorL

New member
נכנסתי לפה לספר לכם משהו ובסוף

שכחתי! איזה כישרון אני, מזל שנזכרתי :) anyway רציתי להגיד לכם ששמעתי בחדשות שהנשיא קצב ואישתו גילה נסעו לצרפת וישר נשפכתי מצחוק כי אני כבר בטוחה שיצחקו על זה בתוכנית! אני רק מדמיינת את קצב ואני נשפכת! חחח זהו, סתם ידיעה (ואפילו שירשרתי:) יאללה בי!

Yuvalenko

New member
../images/Emo6.gif

"נו באמת, איל... הרי בהיר ונהיר, שנסעתי לצרפת עם אישתי גילה למטרות עסקיות למהדרין... - ומה עשית שם? - הלכתי למפעל להחזיר את הבידה שקניתי לפני שבוע, הוא השפריץ לגילה בעין... - אבל כבוד הנשיא, אתה לא צריך לטוס עד צרפת בשביל זה.. - ראה, איל, אתה לא מצפה שניסע באוטו, נכון? פעם שעברה שהמיצובישי שלי התקלקלה, הייתי צריך לנסוע עד יפן, והאמן לי שזה לא טיול כיפי..." טוב נו. אני לא יודע לחקות אותו. תרדו עלי.

mati88

New member
הוא תמיד מצליח לשכנע

אותי שהוא צודק הגולדן הזה... **אגב, מה שהוא אמר על מרידור, חחחחחחחחח קרע אותי! כבר שכחתי איך שהוא היה הופך לבלתי נראה כל פעם!
*נוסטלגיה*

ElinorL

New member
תמיד היו ביקורות על דברים שהצליחו

בצורה מסחררת ותמיד יהיו כמו שהמורדים ספגו הרבה ביקורות רעות! זה פשוט בא עם ההצלחה הגדולה, תמיד צריך להיות מישהו שיוציא את הדברים "הרעים" ופשוט צריך מישהו שידע להתמודד עם הביקורת ולטפל בה ואני בטוחה שזה קיים במערכת של "ארץ נהדרת"(ולכל שונאי המורדים אני לא משווה, אני פשוט נותנת עוד דוגמה כי עם כל הכבוד המורדים בכל זאת סובבו להרבה ילדים את הראש...) בקשר לכתבה אני לא יודעת אם אני מסכימה עם איתה כי אחרי הכל ידוע שהוא לא טיפש וכבר כמה פעמים שאנשים דיברו עליו שמעשתי שהם אומרים שהוא חכם... אני לא חושבת שאנשים שיראו אותו עכשיו יחשבו שהוא טיפש כי זאת תוכנית וצריך לדעת להבדיל בין המציאות לטלויזיה ונכון שאנשים לא עושים את זה ובמיוחד לא בארץ אבל אני בכלל לא חושבת שקצב טיפש ואני לא חושבת שהדמות מיצתה את עצמה בגלל שכל הזמן הטקסטים שונים וזה לא חוזר על עצמו כמו נגיד לובה שהיה לה אותו טקסט בסיסי ואפילו שאני מתה עליה ולקחתי את הפרידה ממנה מאוד קשה זה טוב שתנגעגע אליה קצת (אפילו שלא נפרדנו ממנה באמת בנתיים) בכתבה היה רשום שהעיפו מלא דמויות שזה לא נכון כמו האחים הגרוזינים שעדיין מופיעים מידי פעם ולובה שהייתה גם בשבוע האחרון ורק את רודריגו באמת לא מראים יותר... הדבר היחידי שאפשר להגיד שלא נכון זה שצוחקים על מישהו מקצינים תכונה שלו והנשיא קצב הוא לא טיפש אז הם מקצינים משהו שלא קיים...

kfm

New member
כרגיל, גולדן קוטל..אולי הפעם יש קצת

משו בדברים שלו, אבל להגיד שאני מרחמת על קצב אני לא יכולה.. הוא מתיחס לזה פה כאילו שהקישור של קצב לטיפש הומצא בארץ נהדרת.. וזה ממש לא ככה! להפך, אני לא יכולה לספור תפעמים שראיתי באינרנט בדיחות על קצב עוד הרבה לפני ארץ נהדרת, ואנשים היו מדברים על זה שהוא לא מתאים להיות נשיא עם כל ה"עממיות" בגרוש הזאתי שלו.... עכשיו, נכון שנורא בא לכם לשמוע סיפור יפה? נכון. לפני כמה זמן, כשהתוכנית עוד הייתה די בהתחלה, הייתה כתבה על קצב שהיה כתוב שם בערך את אותם דברים..ולמה אומרים שהוא טיפש..והוא הנשיא, צריך להתיחס אליו בכבוד וכו'.. ואז חשבתי על זה והרגשתי קצת לא טוב עם זה שאני צוחקת עליו, כי בתכלס לא ממש ידעתי שהוא טיפש..שמעתי אותו עונה דברים שלא קשורים לשאלה וכאלה, אבל חוצמזה לא ממש ידעתי עליו, ולא רציתי להיות "אחת מאלה שחושבים שקצב טיפש רק בגלל ארץ נהדרת".. אז הלכתי לאינטרנט וחיפשתי עליו חומר. (לא, אני לא משועממת, פשוט הרגשתי ממש לא נעים)..ומצאתי נאום שהוא כתב, מכתבים לשרים וכאלה....אז קראתי חלק.. וראיתי אותו בטלוויזיה..איך שהוא התעלם מהעובדים האלה ונכנס למונית שלו אפילו בלי להסתכל לכיוון שלהם.. וגם- שמעתי אותו אומר ברדיו בערב שהיה פיגוע, אומר "ערב טוב, שבוע עוד יותר טוב לכולם".. וגם 2- מה שהוא אמר על החילונים....פפחחח!!!!! זה נשיא?? אז כמו שפרידמן אמר- על חזקים מותר לצחוק. ומי יהיה חזק אם לא הנשיא?.. זהו.. עייפתי אותכם, אה?

פIלי

New member
גולדן הזה

אני פשוט שונא אותו. ממש "רצח פוליטי".. בטח גם דן מרידור נעלם בגלל החרצופים. אני בטוח. או שזה היה בגלל דני שובבני? לא יודע. בכל מקרה, הוא אידיוט. רק ילדים בני 6 יתייחסו ברצינות לטיפשות של קצב בגלל ארץ נהדרת. זה כמו להגיד שנעשה אוול גדול לשלי יחימוביץ'. או לאלוהים, בתקופת החטא ועונשו. הגולדן הארור הזה פשוט מחפש על מה לכתוב את הזבל שלו. ארר.

לוּבּה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"או לאלוהים, בתקופת החטע ועונשו."
מזל שלדוסים אין טלוויזיה

ElinorL

New member
חחחח

האמת אני עד כמה שהסדרה משעשעת וראיתי רק את הפרק שהייתי בו בקהל והוא היה מצחיק מאוד! (זה שנשפך השוקולד:) אז גם חשבתי על זה שזה עדיין אלוהים והוא רואה הכל וזה לא ממש בסדר לעשות כזה דבר כי אני מאמינה בזה אבל זה לא הפריע לי להתפוצץ מצחוק שלפרידמן נשפך כל השוקולד על המכנסיים והוא שאל את הקהל בטון ערמומי "מישהי רוצה לעלות לפה לעזור לי?" אנשים אני נשפכתי! הוא רציני קרוע :)

למעלה