אנשים! יש לי שאלה!

LillipooT

New member
הנה ../images/Emo58.gif

הנה משהו שכתבתי שבוע שעבר על הפרק שיהיה ביום שני.. שמרתי אותו כי ידעתי שישאלו את זה שוב.. אז הנה: אוקי.. הפרק מתחיל בסצנה של ג´ואי ודוסון יושבים ורואים סרט..כמו בעבר, הם נזכרים כמה חסר להם המעין "סמן איכות" הזאתי וקובעים ללכת לסרט למחרת. דוסון מראה קצת דאגה לג´ואי בנוגע לשוד. פייסי ואודרי, מסתבר, שכבו כבר. ג´ואי משאירה לאודרי הודעה על השוד (שהיא בסדר..יאדה..יאדה.יאדה..) אבל אודרי לא שומעת את ההודעה כי היא שוכבת באותו זמן עם פייסי. עכשיו, אודרי (הטובה מדי) חושבת שזה סימן מאלוהים..ודוחה את פייסי (!!). בזמן שהיא שמעה את ההודעה של ג´ואי היא נחרדה ועשתה מעין "עסקה" עם אלוהים..היא חושבת שהוא כאילו "מעדיף" שהיא לא תהייה עם פייסי. ג´ן ואודרי הולכות להופעה של להקת רוק מסויימת, בכדי לראיין אותם (הטילו על ג´ן לראיין את הלהקה). ג´ן מתחילה לפקפק מעט ביחסים שלה עם דוסון, ואודרי מבינה שהיא אולי הגזימה בתגובה שלה (בנוגע לפייסי). בסרט, שדוסון וג´ואי הלכו אליו, ג´ואי רואה את הפרופסור עם איזו "ליידי" אחת (הוא גם מתנשק איתה, כך שההנחה שהם רק ידידים מתבטלת). היא יוצאת לדבר איתו ו..הם מסיימים את החצי קשר שהיה להם. היא גם מספרת לדוסון, הסקרן, על כל הקטע עם הפרופסור והוא ברוב חוצפתו (!!) מעיז לספר לג´ן..! זה די חצוף מצידו. ג´ק מתחיל להשתפר קצת ומבלה זמן איכות עם פייסי ב"גאי" בר. מממ... פרק חביב בהחלט !

Summer Spirit

New member
תודה...

וואלה דוסון חוצפן! מה ג´ן (הקופה יש לציין) קשורה בכלל? ג´ואי סיפרה לו והוא צריך לשמור לעצמו! יק קוף!

Summer Spirit

New member
../images/Emo39.gif מוזר..

לאחרונה דוסון מתחיל להעלות לי על העצבים.. אולי זה בגלל ששמתי לב שלאחרונה הוא חושב שהוא עושה טובה שהוא משחק את דוסון ומשחק בחוסר התלהבות טוטאלית?

LillipooT

New member
אני בשוק ! ../images/Emo60.gif

קראת לו קוף כרגע ? א-ת קראת לו קוף ?!

Summer Spirit

New member
אני ה-מו-מה!

אני קראתי לדוסון קוף! א-נ-י קראתי לדוסון קוף!!! אני בשוק... אני בהלם.. אני פ-ט-ר-י-ה!

Dawson girl

New member
אני לא מאמינה.....

עלייך! גילי, שאני אבין.... קראת לדוסון קוף? ואני חשבתי שאת בצד שלי! בוגדת! *מתחילה לבכות* (המבינה תבין)

לאנה

New member
נעמי, אולי גם את תתעוררי...........

ותעברי אלינו!, יו נו, טו דה סמארט פיפל סייד!

Dawson girl

New member
לא תודה....

הצעה מחמיאה אבל לא חושבת.... אגב- הפנפיק שלך ושל טל היה חמוד! מצחיק.... בייי נעמי

לאנה

New member
תודה.........

ואנחנו עוד פה, מחכים לך, למקרה שתחליטי להצטרף אלינו!

Summer Spirit

New member
הודעה חשובה מהפה הגדול שלי!

אני פטריה (המומה) בדיוק כמוכן, איך יכולתי לקרוא לתרנגול הודו החמוד שלי קוף?! איך?! ככה.. :) ואני עדיין לא בסייד של ה"סמארט" פיפול.. אני בצד של הורי סמראט פיפול! בקיצור, בנות, דוסון אוכל בננות (המבינה תבין)

אני מבינה....../images/Emo105.gif

למה קראת לדוסון קוף...אולי אני אאמץ את זה.... וסתם לב שקראת לו גם תרנגול הוד,את לא ממש מחבבת את הבחור בימים אלו הא?! חחח חבל,דוקא יכלת להיות תוספת נחמדה לסייד של הסמארט פיפל!!! :*)

תיקונים:../images/Emo105.gif

*סתם- שמת (איך הגעתי אני לא יודעת.... *הוד-הודו (הבנתן את זה בטח...) :*)

לאנה

New member
או יה?..........

סו איי אם און דה סייד אוב דה ורי-סמייט-פיפל-הו-לאבס-פייסי-אנד-צ´ארלי-אנד-טוטאלי-הייט-דוסון-ביקוז-הי-איז-סטופיד-אנד-היז-פור-הד-איז-היוג´!!!

חחחחחחחחח ../images/Emo105.gif

אי אם ויז לאנה!!! חוץ מהקטע של צ´רלי...ואני גם לא ממש!!! שונאת את דוסון ,סו אי גס אי אם אין דה סייד אוב ורי ורי סמארט פיפל הו לאבז פייסי אנד סינק זט הי אנד ג´ואי שולד בי טוגזר (למה אני לא כותבת באנגלית....זה היה יותר פשוט!!) חח

לאנה

New member
אממממממממ...............

וול טל, אטליסט יו אר נוט אט דה איי-לוב-דה-גרוס-דוסון סייד.

Summer Spirit

New member
לא נכון!

דוסון-דו-נוט-האב-א-יוג´-פור-האד-איטס-ג´אסט-יור-סיק-צ´ראלי-פייסי-בראיין!!! וואי, זאת היה הודעה עלובה....:)

למעלה