אנשים יקרים

• פותח הנושא MeB
  • פורסם בתאריך

MeB

New member
אנשים יקרים

אולי תעזרו לי... נכנסתי לתחום הזה של רוחניות שהייתי בכיתה ט` זה היה לפני 3 שנים...יותר נכון התחום הזה נכנס אליי, כי אני עדיין לא מיישמת את זה בחיים שלי. אני יודעת מה הדרך הנכונה (בערך) לחיות...יש לי מודעות בתחום. אני יודעת שאנחנו יוצרים את מחשבותינו...וכל הבלה בלה בלה....ואני גם מאמינה בזה. אני יודעת שזה נכון. כל הקטע, שצריך לקבל החלטה אם אנחנו רוצים להיות קורבן או רוצים להיות מלכים של עצמינו (מישהו קרא את באדולינה?) ומשום מה נראה לי שבחרתי בקורבן...ואני לא יודעת למה... אני תקועה. יש לי איזה משהו עם אנורקסיה...עכשיו קצת השתפר העסק, אבל בפסח למשל, שקלתי 44 קילו. אני קוראת ספרים בנושא של מודעות עצמית ורוחניות...ואני מנסה להשפיע על עצמי...אבל משהו מונע ממני ליישם בפועל בדרך חיים שלי, בדרך המחשבה שלי.... לא יודעת למה כתבתי לכם...אולי יש בכם קצת תקווה

Tal_Ya_Tal

New member
היי MeBB-)

יש לי הרגשה חמודה, שאת מערבת שני תחומים שהם די רחוקים האחד מהשני. למרות שאין זאת אשמתך. כולנו עושים זאת כעת. 8-( שני התחומים הללו, הם מודעות עצמית, שהיא יותר פיתוח של העידן החדש, לעומת, מודעות רוחנית, שהיא ההכרה בעובדה שאנו קודם כל,בראש ובראשונה, ישות רוחנית א ח ת !!! שקורצה מאהבה! את המודעות העצמית אני מגדירה: ``התפתחות של האגו`` אמנם לא קראתי את `בדולינה` ועוד מה ספרים שיצאו לאחרונה ו`רוכבים על הגל` של מודעות העצמית, אך כפי שכבר אמרתי, מודעות עצמית מפתחת את תחושת הנפרדות. ``להיות מלכים של עצמינו``?!?! אני מבינה שזה מהספר. השאלה היא, אם את מבינה זאת ב א מ ת בלב, או רק בראש?! מב חמודה, לדעתי, כדאי לך מאד לעבוד עם הדרכה, עם מישהי/הו שאת סומכת עליה/עליו, שינחה אותך בדרך הרוחנית. דרך של אהבה עצמית, חמלה וסליחה רק כאשר תגיעי לאהבה עצמית מוחלטת, לסליחה עצמית וחמלה, תיפתרנה בעיות האכילה שלך. (מי כמוני יודעת) :) L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
אגב, MeB B-)

את יכולה לפנות אלי דרך המייל אם את רוצה. ואתן לך את מספר הטלפון שלי L&L TALYA B-)

MeB

New member
נראה לי שבאמת בלבלתי קצת....

מלכים של עצמנו זה מ``באדולינה`` וזה אומר שקודם כל תאהבי את עצמך, תחשבי שהכל מגיע לך כי את חלק מהיקום- ואז תקבלי הכל.... זה כן קשור למודעות רוחנית או איך שקראת לזה...לא?

Tal_Ya_Tal

New member
נכון, B-) היכולת להכיר בעצמנו

כחלק מן היקום, קשור למודעות רוחנית. אבל אהבה עצמית באה מתוך הבנה שאת חלק מתוך המכלול. אותו חלק שהו גם אוהב. אי אפשר לזייף את זה. לכן, המון אנשים מסתובבים היום עם ססמאות כמו: ``תלמד/י לאהוב את עצמך`` אבל אין לזה שום משמעות, כל עוד אין זה נחווה מבפנים. וזה לא נחווה מבפנים, עד שלא נוצרת ההבנה מבפנים. ;-) L&L TALYA

היי

קודם כל רציתי להגיד שתמיד יש תקווה, ואף פעם אל תאבדי אותה!!! דבר שני, לפעמים כשקוראים ספרים מה שאת קוראת נכנס מצד אחד ויוצא מהשני... ז``א שזה לא מספיק לדעת את כל הדברים, אלא יותר מזה צריך להפנים אותם. וזה משהו שאין לך ממש שליטה עליו....זה תהליך שקורה מעצמו. לפחות ככה זה היה בשבילי . בסה``כ את באמת הבנאדם היחיד שיכול לעזור לך..אבל אולי את צריכה איזשהו יעוץ ממישהו מקצועי כי אנורקסיה זה דבר לא פשוט אל תאבדי תקווה :) ותמיד יש אנשים שאכפת להם......

למעלה