אנשים יקרים...

dopey_wizard

New member
אנשים יקרים...

אני לא ממש מבין בתום גלגול נשמות (בעצם אני גרוע בזה יחסית...) אז בבקשה עם מישהו יכול לעזור... דוד

אלדר

New member
שאל את טליה!!!

היא יודעת הכי טוב את זה!!! ארו ואהבה לכולם... שלך tksr

Tal_Ya_Tal

New member
גלגול נשמות B-)

היי דוד, כבר דננו בנושא זה בהרחבה בעבר ואם `תדפדף` אחורה בפורום, תמצא חומר בנושא. אבל, לנוחותך, אשתדל לענות לך בקיצור. אם מישהו בא ושואל אותי אם `יש גלגול נשמות`, אני עונה לו שאין! ואם הוא שואל אותי אם אין `גלגול נשמות`, אני עונה לו שיש!!! למה? כי אני דלי. ככה, מרדנית, אוהבת להפתיע. להדהים, לזעזע. סתתתתתתתתתתתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם! פשוט מאד, שתי התשובות נכונות. רוצים לדעת למה? אוכל לציין שהתפישה של `גלגול נשמות`, היא תפישה שהופכת לרווחת יותר ויותר כיום, כי אנשים מבינים שיש יותר מעור, בשר ועצמות בבן אדם.ושעם `מותו `, האנרגיה הזאת, שנקראת נשמה, אינה יכולה ללכת לאיבוד (חוק שימור האנרגיה). אולם על פי ההבנה הרוחנית, שהכל מתרחש בו זמנית, אפשר לאמר, שאנו חווים כמה וכמה הוויות בעת ובעונה אחת. זה כאילו שאנו עומדים במרכזה של ספירלה, המסתובבת סביבנו וכל נקודה על פני הספירלה הזאת, מציינת הוויה אחרת שלנו. זה מסתובב סביבנו, אך אנחנו, איננו נעים כלל. (כאילו היינו ציר של גלגל) ישנן טכניקות אחדות להיזכר בתקופות חיים אחרות. כמו: Rebirthing,שחזור גלגולים (רגרסיה), הפנוזה, התבוננות במראה וכו`. טכניקת המראה היא טכניקה ידועה ובהחלט `עובדת`.היא מעוררת את הזכרון. כשהדמות במראה מתטשטשת, הפנים משתנות ורואים זהויות אחרות שלנו. אני מנחה שחזור גלגולים דרך הרפיה עמוקה מאד (רגרסיה). אך עובדת בעיקר עם אנשים שכבר עברו כברת דרך רוחנית. הסיבות הן, שהחוויות, עשויות להיות לעתים `מפחידות` למי שאינו תופש אותן מנקודת ראות רוחנית. B-) L&L TALYA

dopey_wizard

New member
טליה

את יכולה להגיד לי מה הייתי בגלגול הקודם?? אבל מה שאני עוד לא מבין זה מה יש חוץ ממה שאנחנו מכירים מ, מה זות אומרת ממלכה הבאה וכול זה, ולמה אנחנו יכולים להפוך , והאם יש לזה סוף, ולמה כול זה קורה, ולמה אני נולדתי בשנה כזות וביום כזה ובעולם הזה, והאם זה קשור בגלקסיה (האם אנחנו עוברים לאיזה כוכב אחר עם צורות אחרות, ואהם היו לנו אייברים ונוכל לחשוב, ועוד ועוד ועוד... מאיפה אני יכול לקבל לפחות חלק קטן מהתשובות??? בתקווה שתעזרו לי! דוד!

Tal_Ya_Tal

New member
הרבה מאד שאלות B-) דופי וויזארד

לא, דופי, אינני יכולה כך סתם. אבל אם תעבור תהליך של שחזור גלגולים, א ת ה בעצמך תחווה `מה היית בגלגול הקודם` אתה מערב המון תחומים, דופי. ולא באשמתך. אתה קושר חוצנים, עבמולוגיה, גלגול נשמות, אסטרומוניה וכו` יחדיו. קודם כל כדאי לך `לעשות סדר בבלגאן`. ברר מהו התחום שמושך אותך ביותר וקרא ספר טוב אחד או שניים בנושא. בקשר לגלגול נשמות, כדאי לקרוא את אדגאר קייסי `קריאות חיים`, את רודולף שטיינר, א.צ.אצ`רייה סוואמי פרבהופאדה, או בהגוודגיטה,`אטלנטיס` של מרגוט קלאוזנר ו... `התקדשות` מאת אליזבט האייך. זה יספיק בינתיים. L&L TALYA

למעלה