אנשים יקרים .........

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
אנשים יקרים .........

שאלה שממש מתסכלת אותי למה???????? יש לאנשים בעיה לומר ...... כן טעיתי מה זה מחלה ממארת?? זו המילה האסורה?? למה תמיד קל יותר לומר........ אתה טעית.....הם טעו.....אחרים טועים....... לא מבינים אותי ואת מה שרציתי לומר....את מה שהיתכוונתי ...... מעוף

maof

New member
תודה על החיבוק

ככה את מבקשת להתפשט? בפרהסייה? מעוף.

זה בגלל

האגו שמעת עליו פעם מעופי? ( ואני כבר מזמן אמרתי יפוטר האגו לאלתר )

maof

New member
עכשיו אני מבין ...........

למה אנשים לא מצליחים להביט ישר בעינים...... והם מיסתכלים בחשש למטה......... אולי לחפש את האגו????????? ניראה לך שזאת הסיבה?????? מעוף

מי ?

לא מביט ישר בעיניים? אחחחח כמה שאני "אוהבת" את אלה שמדברים איתך ומביטים לכל מקום חוץ מאשר לעיניים של בן שיחם

michaly43

New member
פרייר מי שמודה ../images/Emo163.gif

זה מין ספורט לאומי... אז מה פתאום להודות? עדיף לגלגל את הכדור הלאה, אולי ככה הכבוד ישאר.

ophra

New member
אני???? טעיתי??? מפיתום!!! ../images/Emo3.gif

לעולם לא!!!!! סתתתתתתתתתתתתתתתתם....
פשוט כי יש כל מיני אנשים שקשה להם להגיד כל מיני דברים לחלק קשה להגיד "טעיתי" חלק אחר לא יכולים להגיד "סליחה" ויש אפילו כאלו שלא מסוגלים להגיד "אני אוהב/ת אותך" לך תבין אנשים....
אבל ברצינות, אני חושבת שזה יותר מאגו אני חושבת שקשה לפעמים להודות בטעות כי זה יוצר תחושה (סובייקטיבית לחלוטין כמובן) של: "אני שווה פחות..." זו כמובן לא סיבה ולא תירוץ אבל זה לדעתי ההסבר.... עפ
(שאם אומרים לה "סליחה" - סולחת תוך שניה. ואם לא - זוכרת שנים קדימה...
)

עפרה

ומה זו תחושה של "אני שווה פחות" מאופו היא באה??? והסוגריים שלך? מכירה עוד מישהי כזאת...

ophra

New member
אפשר לקרוא לזה "אגו"

אבל לדעתי אגו הוא סוג של קליפה חיצונית מעטה הגנה שכזה התחושה של "אני שווה פחות" (ומעוף - "שווה" זה לא כסף או רכוש...
) היא הרבה יותר פנימית היא מהגרעין חוסר השלווה והבטחון ב"שווי" שלנו מעורר הרבה תופעות לוואי אחת מהן היא האגו אבל הבעיה האמיתית היא בפנים.... עפ
(שכבר מאמינה בשווי של עצמה, ועדיין סוחבת מבחוץ שאריות של אגו...
)

בזה שהבעיה האמיתית

היא בבפנוכו אני מסכימה בהחלט
אחחחחח כמה שנים לקח לי להכיר בשווי שלי והאגו? מפטרת אותו חדשות לבקרים אבל משום מה זורקת אותו מהדלת והוא נכנס מהחלון אולי צריך לאטום אותו?? ניילונים וכאלה?

לא יודעת...

המלחמה הזו שלנו באגו... מצד אחד אנחנו מדברים על להרשות לעצמנו להרגיש, מצד שני אגו זה טאבו. נכן אגו מצטייר כרגש "לא יפה", אבל גם רגשות לא יפים קיימים, ואם זה מה שמרגישים זה מה יש. נכון צריך לזהות את המקור לרגש, ללמוד, להבין, ולהתקדם. אבל בכדי שזה יקרה צריך קודם להרשות לעצמנו להרגיש.

לא יושבת ש...

אגו זה טאבו אבל בהחלט חושבת שהרגשות שנובעים מהאגו מצליחים לבלבל אותנו חושבת שדוקא רגשות שבאים משם חוסמים את הרגש האמיתי ורגשות שליליים? בטח שיש ויש להם מקום בדרך כלל אני נותנת להם את כל הכבוד שמגיע להם מחבקת אותם , נותנת להם לגיטימציה ואת יודעת מה קורה אז חיפושית? הם בדרך כלל מתאדים ומפנים מקום לטוב

אין לי מושג באמת למה

כשאני טועה וממש לא הרבה אני מודה ואם אני לא טעיתי לא אודה לעולם

מצוטטת

New member
לא יותר פשוט ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

להסביר את שלא הובן? את שהתכוון המשורר בשירו? אז ענו אגו..... זה בסדר, מי אני שאומר מפ'תם כי יש ויש... אז לא יותר פשוט להסביר שוב ת'כוונה מאשר להרגיש תיסכול? ככה חושבת בקול..... כי אם מרגיש לך ככה סימן שחשוב לך..... אז במקום לשאול למה...... לך תחיף קצת ת'מילים נסה שוב. תה יכול רק להרוויח לא?

maof

New member
אולי כן .....ואולי לא........./images/Emo13.gif

רווח???????? לא בדיוק הבנתי היכן זה........מיתקשר לפי ידעתי רווח = כסף ולא כל דבר קשור לכסף יש גם דברים אחרים אני לא מנסה לומר שאין לנו צורך בכסף הכסף זה דרך לחיים קלים יותר ונוחים יותר כולנו רוצים ועובדים עבורו כולנו מעדיפים שיפול עלינו איזה טוטו קטן של כמה מיליונים
אבל בסופו של דבר אנחנו עושים את הכסף ולא הכסף עושה אותנו...... יותר קל לי לקבל את מה שעפרה כתבה הם מפחדים להודות..... שהם פחות טובים מעוף

למעלה