אנשים יקרים... :)

ברקודית

New member
אנשים יקרים... :)

אני מתגעגעת אלייכם מוצ´ו מוצ´ו!!!!!!!!!! סוף כל סוף יש לי מחשב (טכנית ל4 ימים איזה כיף אבא בחו"ל) אני כבר די התרגלתי לכתוב פה ואני עדיין רוצה להכנס אפילו כשהייתי בבית של נילי נכנסתי לקרוא חלק מההודעות. אז אם אתם מרשים לי אני רוצה לחזור לפורום!

לתמה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני בטוח שאם את רוצה לחזור שקלת את זה הרבה מאוד
אבל את יודעת בכל הזמן הזה שאת אמרת שאת עוזבת וכל זה היו פה כל כך הרבה ריבים,בעניין החדשים והותיקים... אז תראי,לי חס וחלילה אין בעיה שתחזרי לפה וגם לי לא הייתה שום התנגדות שתשארי כי לפי מה שהבנתי היו פה "שמועות" שהבינו ממני שאני אמרתי לך לעזוב,מה שממש לא נכון
אז לפי דעתי את חייבת לכמה אנשים התנצלות
(לא לי...לאחרים). וזאת רק דעתי,ואל תכעסי עלי בגלל זה
ואת יודעת שכמה שיותר אנשים בפורום יותר כיף

ברקודית

New member
עומר

תשמעי, אני לא יודעת מה את רוצה ממני את כל כך עויינת לפעמים. ביקשתי בליחה ובכל זאת תקפו אותי - כולל את ממש לא מעניין אותי מה את חושבת יודעת מה?

Scoob¥ Doo

New member
תמההההההה

ברור תחזרי !!!!!!! זה לפחות מה שאני רוצה אני בטוחה שיש עוד הרבה שרוצים שתחזרייייי.. גם אני אתגעגעתי אלייך ליצירות שלך להכלללל לאב יו ליהי

בלונדהה

New member
יששש תמה חוזרת !!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif

יששששששששש!!!!!!! עשית לי ת´יום!!!! איך רציתי שתחזרי כי כי אפילו לא הספקתי להגיד לך צ´או שעזבת...אבל עכשיו את חוזרת!!! יששששש בטח שמקבלים אותך חזרה אחות שלי!!!!!!!

בלונדהה

New member
לב../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif לב דפוק../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif זהוווווווו??

זה מה שאני מקבלת?!!?? וווווואייי תודה!!

בלונדהה...

סתם כי את לא מתביישת להעתיק חתימות?? לא שמעת על זכויות יוצרים......?! בעתקת את החתימה מספיידר נ-ד-י-ה

ועוד משהו...

שכחתי לציין שספיידר נ-ד-י-ה זאת במיקרה אני.............
וביגלל שאני ילדה נחמדה ומתחשבת אין לי בעיה שתישארי איתה!

בלונדהה

New member
אמ...רוצה ייבוש../images/Emo35.gif זה לא ממך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חחח..למה את המצאת את זה!? את יודעת כמה פעמים שמעתי ת´משפטים האלה?? זה ממש לא ממך זה מחברה שלי..היא הביאה לי איזה 700 משפטים כאלה יפים..

חחחחח...

ומכל המשפטים שהיא הביאה לך בחרת דווקא את המשפטים שמופיעים אצלי בחתימה??

Benja GiRl

New member
המשפטים האלו כל כך מפורסמים!!!

והיוצרים שלהם מתו לפני שנים רבות..

חחח החלטת גורליות את עושה....

למה אני לא יודעת על שום דבר? יש לך מחשב<? תשלחייי לייי את הקטע הזהההההה דמטטטט!! אני מחכה שנים לראות אותווווו

למה את אוהבת אותי כל כך?

חחחחחחחחח תמה אני ארביץ לך שכחת אותי בהמתנה~!!! אני חצי שעה צתועקת לך- תמה תמה! נמאס לי ממך אזס ניתקתיייי

תמה מי אמור!!!../images/Emo25.gif

גם אני התגעגעתי אלייך מוצ´ו מוצ´ו! אני מקבלת אותך עם המון
,
ו-
.
שלכם לנצח
צליל

למעלה