אנשים יקרים... :)

רק עכשיו ראיתי את הודעה שלך למעלה..

ורציתי להגיד לך שאת ממש לר פסדר...אני מנסה לדבר איתך ולא לריב איתך אבל כנראה שאת רוצה את ההפך...

רק עכשיו ראיתי את הודעה שלך למעלה..

ורציתי להגיד לך שאת ממש לר פסדר...אני מנסה לדבר איתך ולא לריב איתך אבל כנראה שאת רוצה את ההפך...

ברקודית

New member
זה ממש לא נכון

אני לא רוצה לריב עם אף אחד את לא חייבת תמיד לתת את הדעה שלך

בלונדהה

New member
"מה ההתרגשות" ילדה סתמי ת´פה!!!!!!!

"מי זאת תמה ומה ההתרגשות!?" היא ילדה וותיקה שעזבה ועכשיו חזרההההההה!!! ולמה את מדברת בזלזולללללללל?!!?!? סעמק..

ברקודית

New member
את הילדה הכי

מתוקה בעולם את יודעת את זה? איי לאב יו:)))) חכי עוד מעט יהיה לי מחשב (הוא בתיקון) ואז נדבר במסנג´ר

בלונדה-רוצה להרוג אותי?? יאבה-כנסי

אמממ לא ידעתי מי זאת תמה..
אני לא חושבת שזו סיבה לתקוףף
ועניין אותי מאוד מה כל ההתרגשות סביבה.. מה מיוחד כל כך.. אז היא ותיקה.. סו וואט?? קיצר.
שום זלזול לא היה פה
ותירגעעי עם המילים שלך בבקשה :)))))))

בלונדהה

New member
מותק "לילוש" אם זה לא זלזול אז...

מה זה כן זלזול בשבילך?! קודם כל לא תקפתי אותך את מורידה לי ת´חשק!! אני ככה בשיא ההתלהבות מתלהבת שתמוש חוזרת ואת באה ועושה לי סצינות של "סו וואט?! תמה חוזרת.." בשבילי זה התרגשות טוב?!!? אני שמחה מזה!!!!! איך אני שונאת ילדים שמבאססססים!!!! דיי לירון לא להתעצבן לילוש אין לי כח לשטויות אז שיהיו לך חיים יפים צ´או

חחח גם לך!.. כנסי!!!

טוב אין לי כוונות לריב איתך ממש.. אז הבנתי שזאת התרגשות בשבילך (הקמבק של תמה) ואני מקווה שהבנת שאני לא מתרגשת מזה (תמה- סורי.. לא יצא לי להכיר אותך.. בגלל זה.. לא לקחת אי
) וזהו!! שיהיה לך המשך ערב טוב- כמו שלי הולך להיות :))

ברקודית

New member
ננננייליייי!!!!!!!!!

יו אני מזה מצטערת, פשוט תום התקשר אליי עוד פעם והשאיר לי את הכתובת שלו להכל לא יכולתי לשים אותו בהמתנה אני שכחתי אותך לגמרי אני כל כך מצטערת:( תתקשרי אליי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ברה סמייל התקשרכ שוב? יפה יפה.... אבל חצי שעה אני צועדת על הטלפון תמה יא מפגרת תמה יא סתומה תמה יא ברווז תעני ליי ולאאאאא את עם תום אז לא צריך!! סתםםםםםםםםםם חחחח אם זה הוא אני אסלח.... תתקשרי את! חחח

גררררר לא יכולה להוציא את זה

מהראש בגללךךך דוון טו דה משהו עם אינקי פינקי לאאאאאאאא סוף עוד תגרמי לי לשחק בזה איתך... ועם רונה.... גררררר

למעלה