אנשים יקרים

אהבתיה

New member
ממממממ....

את התודה אני חייבת לבייבי סיטר שהייתה לי כשהייתי קטנה...היא חולה על שלמה, יש לה את כל הדיסקים שלו וכשהייתי קטנה והייתי אצלה אז תמיד היינו שומעות אותו! גם אחרי שהיא הפסיקה לשמור עלי, הייתי מבקרת אותה ושומעת יחד איתה אותו... הייתי יודעת את המילים של כל השירים כבר אז ובעיקר זכור לי הדיסק "ירח"...נראה לי שבגלל זה אני הכי אוהבת אותו...דיסק מצוין!!!

פשוט מאוד

ידידה שלי קנתה לי את ירח ליומולדת כשהוא יצא, והתאהבתי בו משמיעה ראשונה. מאז הלכתי וקניתי את כולם כמובן, והלכתי להופעות ויש לו מקום שמור בליבי.

הכל התחיל יום אחד....

כששמעתי את "יום אחד"
ברדיו, והתלהבתי, ואז אצתי רצתי וקניתי את חצות, שזה עד היום הדיסק האהוב עלי, וכמובן, שאחר כך את כולם, ואיבדתי לחלוטין את שפיותי.

R o M

New member
אצלי זה התחיל באהבתיהם

אף פעם לא שמתי לב לשירים שלו ממש, וקיבלנו באיזה מבצע את הדיסק הזה מתנה.. שמעתי אותו, וממש אהבתי את השירים. וזה התגלגל לו, וקניתי כמובן מאז את הכל ו.... זהו.

Ido S

New member
../images/Emo88.gif רגע של ווידוי ../images/Emo70.gif

הכל התחיל אצלי די מזמן... כשנולדתי והשתמשתי ב -
- הוא לא ממש דיבר אליי, למרות שהיווה את הפסקול של חיי. כשעזבתי את ה -
והתגייסתי לצבא, שמעתי בטירונות ב-
את
ומישהו הביא
וניסינו לשיר את זה - כולם. לא אשכח זאת. מאז, הפכה ה
שלו לחלק בלתי נפרד מחיי.

נקודת המפנה של חיי (תנה נה נה נה )

אצלי הסיפור מתחיל ברחבי פולניה הקרה. שלמה זה בין הדברים היותר שמחים ששמעתי שם ואת התודה הענקית אני חייבת למורתי שהושיטה לי את אהבתיהם בזמן נסיעה ארוכה ארוכה ארוכה של איזה 7 שעות. מחשבות רבות עברו באותו רגע במוחי לשים בדיסקמן לא לשים בדיסקמן?
כשלבסוף כח שמיימי הגיח מהמרומים ולחש לי בשקט (בשקט) : "מה זאת אומרת ? מה זאת ההתלבטות הזאת??? זה שלמה את חייבת לשמוע!"
בנוסף לפיתוי של "יאלה ננסה דיסק חדש" אמרתי לי :" אבל מההה עכשיו דיסק חדש ועוד של הזמר הזה... טוב הוא פסדר ננסה" ומאז
חיי השתנו מן הקצה אל הקצה והכי מצחיק..... שפעם לא יכולתי לשמוע אותו בכלל. אז זה הסיפור פה ושם....... למרות שכמה חודשים לפני הנסיעה שמעתי את ירייח אבל משום מה ההתאהבות קרתה אחורי זה........ חבל ביש מזל מצטערת על הנאום פשוט הייתי חייבת לחלוק עמכם את הרגע המשמעותי בחיי
סוף סוף! תמיד רציתי לשים את הקוביות האלה אבל לא היה לי מניע גם עכשיו אין לי אבל אז מההההההההה

רציני20

New member
מגיל 10...

כששמעתי את "תחת שמי ים תיכון" כשאבא שלי היה עם המחשב ואח שלי הגדול סתם שר את השיר הזה של שלמה אז שאלתי אותו איך קוראים לשיר מי שר אותו בלה בלה בלה...ומאז איכשהו התחיל הרומן שלי איתו שנמשך עד היום.

גם אצלי זה התחיל כשעליתי על מדים...

עד אז היתה תקופה שממש לא אהבתי מוסיקה ישראלית, ואת שלמה גיליתי די מאוחר.. עד היום אני מכה על חטא שפיספסתי את "שניים" והמופע המשולש.. המפנה הגדול היה שהתגייסתי, שרנו באוהל בטירוף את "היא לא יודעת מה עובר עלי" ו"זה מה שנשאר".. אחרי הטירונות הגעתי לקורס בבסיס נידח ומרוחק, חרא של יציאות וחרא של תנאים, ובאיזה ערב שהייתי די שבוז מצאתי שם באיזה משרד את הדיסק "ההופעה 97". עברתי שם על השירים שלא ממש הכרתי, ואז התחיל להתנגן שיר נחמד עם הרבה דיבורים על שמש שעולה ולואי שמדליק אותה והאורות בפולואים וכאלה..."אומרים שלא רחוק מחדרה, בין הים לבין החולות, יש מקום שבו זורחת השמש בלילות, רק אצלנו לא תמיד היא זורחת, רק אצלנו משום מה אור חסום, יש אנשים שהתרגלו לחיות ככה, איזה אבסורד". זה היה הרגע שהרגשתי כאילו מישהו עשה שיקוף רנטגן של המחשבות שלי, חיבר אותם ביחד ועשה מזה שיר.

השלמה ארצימניה

התחילה אצלי בגיל 8 או 9 בסביבות שניים, כששמעתי שירים שלו שהתחברו לי לכל מיני דברים שקרו לי , ההורים שלי בדיוק התגרשו אז זה התחבר לי.

למעלה