אנשים יקרים

גיוRא

New member
סססאוחתאק..דרדס.מעצבנית...

רק לפעמים? לא סוב<---(דגושה)ל אותך..... טוב נו > > >

על כן יש להזהר מהמאה אחוזים

ויסלחו המעטים או הרבים שלשמחתם/שמחתנו הם ללא הסריטה. בכלם לא נעלמתי, יש לי גם חיים מחוץ לבית המשוגעים כאן. האמת, גמני געגעתי.

גל ים..

New member
סליחה על השאלה אבל האם רואים שריטה?

אני באמת רוצה לדעת איך רואים שבן אדם שרוט???יש לו קרניים כמו שצייר מיכאלנג´לו את משה??? האם לאותו הבן אדם יש פנים מעוותים.? האם ניתן לראות סימנים של קצף יורד מהפה??? האם בתמונה הנחמדה כשהוא מצולם עם כולם ומחייך האם רואים שהוא שרוט??? אני קוראת וצוחקת פשוט מתגלגלת מצחוק..מה קרה לכם אנשים כשחשופים במדייה הזאת במפגשים ...בטלפון בפגישות על כוס קפה פתאום אתה נחשף בשיא מערומיך... הצד השני יודע איך אתה ניראה מספר הטלפון שלך הבית הכל..אפילו אם תרצה להשתמש בקודים וסיסמאות כדי לדבר בפרטי אתה פשוט לא מסוגל... רק אם תעבור אצל אותו הבן אדם במסנג´ר או באי סי קיו או להתקשר אליו פיזית ולהגיד לו אתה איתי כרגע בצ´ט??? מה שקורה שאתה חשוף עד הנשמה ואתה לא יכול לברוח או לנסות להתעלם מאותו הבן אדם שבצד השני מחליט לנסות אותך עד הסוף... או לפגוע בך כי הוא יודע עליך הכל .. זו עובדה מצערת שגורמת להרבה מאוד אנשים פשוט לא להחשף.. וכשעושים סקר אמיתי ושואלים אנשים אתה בא למפגש..הוא אומר לך אני אחשוב על זה אולי ..ואלף פעמים הוא יושב בית וחושב כדאי לי או לא כדאי לי. האם שווה לי להגיע למפגש ולהיות חשוף מחר לפגיעה מצד מישהו שלא מת עליי.. ששמע היכן אני גר ומה הטלפון שלי כי בדיוק שוחחתי עם מישהי נחמדה.. וכמו שהפרסומת המפורסמת עם הקונדומים ...שאין צורך להזכירה .. הדברים רצים מהר יותר ממה שנדמה לכם .. כשרוצים לפגוע בבן אדם כל המטרות מקדשות את המטרה האמיתית..פגיעה בול למטרה!! ושוב רק מנסיון כואב אני יכולה לדבר ובעצם מזהירה.. גל

גל ים..

New member
ואני יכולה ברשותכם רק להוסיף ולומר

שהמדייה הזאת יכולה להיות נפלאה ומופלאה..להכיר אנשים מדהימים כי כאן במדייה הזאת אתה יכול לדבר עם אלפי אנשים שבחיים האמיתיים לא היית מעלה בדעתך לדבר איתם..עורכי דין קצינים בצבא ואנשים שביום יום אפילו לא היו זורקים לעברך מילה כי אתה לא במגע ישיר איתם.. רק חבל שיש אנשים שלוקחים את המדייה הזאת והופכים אותה למשהו רע ואכזר..שמנצלים את המדייה הזאת על מנת לפגוע באנשים טובים ונאיבים.. אבל שוב זו החברה שלנו על כל הבטיה יש את הרע ואת הטוב.. אבל אין ספק שיש צורך לשמור כל הזמן על הגב שלך ואלף פעמים לבדוק עם מי אתה נמצא במגע .... אני במדייה הזאת הכרתי את האדם המקסים ביותר בחיי ..הכרתי את החברה שלי שהיא כמו אחותי ומודה למדייה על כך .. אבל אין ספק שנכוותי כאן חזק ולכן מהמקום שבו אני נמצאת היום בחוזק נפשי חזק אני יכולה לדבר וגם להזהיר את מי שנכנס למיים האלו ולא תמיד יודע לצלול בהם.. גל

טאקילה~*

New member
../images/Emo39.gifהצדדים לוירטואליה..../images/Emo42.gif

למדיה יש שני צדדים יש בה משהוא מדהים ויש בה את הרשע. יש בנינו אנשים שנראים לכאורה רגילים ידיים אף ופה ואפילו חיוכיים. יש בנינו אנשים שרק מלהזיק לאחרים הם מגיעים לאורגזמה אלוהית. אני כאן שנה ושלושה חודשים, מרוב הזמן שלי כאן נהנתי, את רוב האנשים אני מחבבת וחלקם גם אוהבת יש לי מהמדייה הזו חברים אמיתיים. יש לי גם חברים שמתיימרים להיות אמיתיים אבל הצביעות נשפכת מהם. הגעתי למסקנה עם עצמי אני לא מתכוונת לפרט, רק לקחת חלקים שלמים בערבון מוגבל,אולי כך טוב יותר.

למעלה