אנשים יקרים

אנשים יקרים ../images/Emo153.gif

כנראה שעדיין לא הבנתם או לא הפנמתם מהיא וירטואליה. ברגע שהפכתם לויזואליים או ששפכתם מידע על עצמכם אין לכם את האפשרות לעצור את המידע עליכם הוירטואליה עובדת במהירות האור (כמעט). המידע שסיפקתם עלול להגיע לכל אחד. מישהו הציע להכניס גם את בן הזוג לכאן ממקרים שקרו הזהרו לא לכל אחד יש את החוסן וידוע לי על בני זוג שנכנסו לכאן בהמלצת בני זוגם רק כדי לראות ונפלו ברשת של מחזרים מקצועיים או סתם כאלה שמצאו השלמות לחסכים שלהם בבית, (בלי שהבן זוג כלל ידע שיש להם חסך שכזה). לכן, מי שמשתתף כאן רצוי שישאר וירטואלי ואם בכל זאת הוא מעוניין לחשוף את עצמו א. שיהיה ברור לו שהוא חשוף לפגיעות. ב. שיבדוק היטב למי הוא מוסר פרטים על עצמו. ג. לא להמליץ לבן הזוג להצטרף. שיהיה לכולכם שבוע טוב וללא פגיעות מיותרות.

מיכל31

New member
הרשה לי בבקשה לא להסכים עימך

בתור אחת שהכניסה לכאן את בןזוגה, כאן כמו בחיים "האמיתיים" אנחנו חשופים לפגיעות, חיזורים ופיתויים ואם האמון תופס בחיים "האמיתיים" הוא יתפוס גם כאן! כל טוב לך!

מרשה לך ../images/Emo92.gif

אם שמת לב כתבתי שלא כולם בעלי חוסן. כנראה שאת ובן זוגך כן בעלי חוסן, לצערי לא כולם.

מיכל, הרשי לי את לא להסכים עימך -

וחס וחלילה לא לזלזל בך, אבל את עדיין חדשה פה ועוד לא ראית כלום. אז תאמיני לי - שקורים פה דברים שלא להאמין.... וחבל. בוקר אור לך שוטה, חסרת לנו.

מיכל31

New member
ואם אני אומרת לך שאני כן

יודעת מה קורה כאן, אז תאמיני גם את לי טוב?

גיוRא

New member
מיכלי...../images/Emo45.gif

ואני שהצעתי.. חושב ואל תעלב..שוטה{תרתי משמע} כשנשותינו תרצנה להתפרפר..כמו גם אנחנו על שפת הים.. לא פורם ולר צ´ט..יעצרו לנו את זה.. מה שכן מסכים..{אולי יעזרו} מה שהתכוונתי..ואולי לא הבנת... שאישתי שמודעת פחות או יותר מה פה קורה פה.. יכולה לקבל מכתב ממי שרק רוצה..ולא לקבל התקפת
ו,,,,,,,,,להישאר וירטואלי זה נחמד.. רבאקקקק......."פסיכי" אתה מפסיד ת´שאפות של השכונה..

כשעלי איימו מפורשות בשיחה עם בעלי

בקור רוח התקשרתי לבעלי ורק אמרתי לו: תצפה לשיחת טלפון ידידותית הערב. אז הוא, כמו שרק בעל מתוק כמוהו יכול לעשות, ציפה וציפה, ציפה וציפה. וממש ממש התאכזב שהמטורפת ההיא לא קיימה את הבטחתה, כנראה שהבינה שאין לה שום דבר מעניין לספר לו. והוא כבר מזמן רצה לשמוע אותה. אותנו זה בהחלט בידר.

מיכל31

New member
לדעתי ההתעלמות זו התרופה

למכות שכאלה... ואז הם מתנדפים ולא החגיגה שעשה AVI .

LIRI שלירי

New member
מיכל 31 אבי לא עשה שום חגיגה....

אבי כתב באותו רגע מה הוא מרגיש. אז תפסיקו לעשות מיזה בדיחה לא הייתי מאחלת לאף אחד לעבור דבר כזה.

מיכל31

New member
או.קיי ולדעתי זו היתה טעות

אם הוא לא היה נותן לה במה, הניצחון היה שלו, זו דעתי אבל ברגע שהוא נותן לה רגע של נחת והתמוגגות לכך שהצליחה במשימתה הפסד שלו נטו, זו דעתי ורק דעתי.

מיכל31

New member
או.קיי ולדעתי זו היתה טעות

אם הוא לא היה נותן לה במה, הניצחון היה שלו, זו דעתי אבל ברגע שהוא נותן לה רגע של נחת והתמוגגות לכך שהצליחה במשימתה הפסד שלו נטו, זו דעתי ורק דעתי.

גיוRא

New member
באמאמאמאשלי..הולך..אם אתה לא חוזר

לתלם.... עובר עליך עם מחרשה.......

גיורא, ככה מקבלים חדשים ?

באמת לא יפה, מה הוא יחשוב עלינו ????? ולך הולך/לא הולך - שב קצת, לא כל כך נורא פה... בדרך כלל.... אני יודעת לשמור על עצמי.

בלתי ניתן להעלב ../images/Emo99.gif

גיורא אינך מכיר שוטים כנראה הם בלתי עליבים בעליל. זה נכון שמי שרוצה להתפרפר יעשה זאת, אבל מי שלא חשב/ה על זה ונופל לכאן לפעמים קשה לעמוד בפיתוי (מתוך נסיון). תאמין לי שאינני פסיכי ואם השאפות היו יודעות מה הן מפסידות .........................

גיוRא

New member
שוטה...הן לא מפסידותתת

אני כאן.... אגב..לא התכוונתי להעליב... אולי בחריפות..אבל רק הבעתי דעה..

שוטה יקר ..ג´עגעתי מאוד! נעלמת!!!

חמוד שלי אני חושבת שכולם יודעים מהיא וירטואליה רק הבעיה שלא כולם צופים את עיוות מוח האנשים או עד כמה עמוק יכולה להיות השריטה שלהם בראש, נכון יש אנשים שבוחרים להשאר וירטואלים עד הסוף, אבל יש אנשים שהם פה למטרה ראה סקר שערכה פה ליהי בארכיון, הם כאן להכיר חברים חדשים אנשים חדשים ולכן זה ברור שבזמן מסויים הם יהפכו להיות לא וירטואלים יותר, עכשיו הסיפור הוא פשוט, אני לא חושבת שזה בסדר לעשות הכללות לגבי כולם, אבל נשארה עדין הבעיה נגיד וארבעים אחוז נורמאלים איך אפשר לזהות את השישים אחוז עם הסריטה ולהזהר מהם?? יש לך רעיון?? חוץ מזה שמחה שחזרת
באמת שג´עגעתי

למעלה