אנשים יקרים!

תות15

New member
אנשים יקרים! ../images/Emo13.gif

אממ וואי רציתי לספר לכם שאני לא עם תם (חברה שלי לשעבר) וזה סופי.. היינו פרודים שלושה שבועות ואתמול זה נגמר סופית.. אנחנו אוהבים אחד ת'שניה אבל יש לנו בעיה מאוד עמוקה.. שלא רוצה כל כך להכנס אליה.. יש סיכוי שנחזור, אבל הוא סיכוי של אחד לאלף.. כי להתגבר על הבעיה הזאת כמעט בלתי אפשרי.. וזהו, היינו ביחד כמעט 5 חודשים והיה ממש כיפ.. תקופה נחמדה לאללה.. בטיול שיצאתי אליו (שישי-שבת האחרונים) אז הכרתי שם מישי משבט אחר.. אז קיצר דיברתי איתה בערב הראשון סתם במקרה ומאז ראיתי שכל הטיול היא רק בוהה בי.. ביום שבת לקראת הצהריים דיברנו קצת והחלפנו חולצות גם.. וקיצר בסוף.... היא שמיניסטית, יעני מסיימת י"ב.. והיא בכלל לא נראיתה.. באסה
ו- וואי אני כל כך מחכה למחנה קיץ... הולך להיות כזההההה כיפפפ.. אני מצרף תמונה של החולצה שקיבלתי בטיול, יעני זאת שהחלפתי (קיבלתי חולצה אדומה-שחורה, בצבע של השבט שלי ולא אהבתי אותה)..

sh53

New member
../images/Emo50.gif עם הבחורה החדשה

לא נורא אם היא לא נראית שמינסטית, זה סה"כ מראה, ואל תיתן למראה להטעות אותך

תות15

New member
לא, זה נורא כי היא תיכף מתגייסת..

וכי היא פתחה עיניים כשהיא גילתה שאני שישיסט.. היא די התבאסה.. אפילו שאלה פעמיים כדי לוודא..

Aussie Girl

New member
אי אפשר ללכת רק לפי הגיל...

לדעתי לפחות. אם היא מתפדחת לניות עפ מישהו קטן ממנה, לדעתי היא מפסידה!

As היחידה

New member
זה שהיא התבאסה

זה מראה על משהו, אולי זה שהיא רוצה להכיר אותך[!] תכירו ומי יודע לאן זה יוביל. תאמין לי שגיל זאת בכלל לא בעיה! עכשיו-צבא זה כן.

תות15

New member
פסדר היא מתגייסת מאוחר בכל מקרה...

ונראה מה יהיה.. יאאאללהה..

As היחידה

New member
אההההההההה../images/Emo2.gif

קודם כל שמחה בשבילך... ואת המשפט ,מה כבר חיתנת אותי?!" אתה אמרת לא אני
זכור אותו.. חחח
בהצלחה עם זאתי.. איך שלא קוראים לה.. והחלפתם חולצות? ממש מקורי[?] =]

נינושש

New member
אממ

חפיפ ... לא נורא שהיא שמיניסטית.. בדוק במחנה קיץ תכיר בנות... ועם תם... גם סיכוי 1 לאלף הוא סיכוי..

שמע , אני מקווה שהכל יהיה טוב

עם האקסית ושלא תסבול יותר מידי , אל תתן לה למצוץ לך את הדם. בנוגע לטיול , מחנה קיץ וזה , תהיה זהיר כי שמענו על מקרים כבר .

למעלה