אנשים טובים!

אנשים טובים!

איזה כיף היה לישון 14 שעות! ים אל ים היה טיול כזה שולט!!!! היה כל-כך כיף! בהזדמנות אני ארשום מגילה אבל אני צריך קצת להתאושש!!! (אני תכף שולח את הכסף לחולצה) אוהב מיקי.

לרועי!!!

חחחח אתה חייב להיכנס לכרטיס האישי שלך! בהורסקופ שלך כתוב שזה יהיה סופשבוע נחמד בו תטילל משהו בסיגנון הזה...חחח! הם שכחו להוסיף למי שיצא לטילל והוא חצי מת וצריך קצת להתואשש....
דרך אגב-כל הכבוד על ההנחיה,המסכת... גדוד מצחיק רולז! (למרות שרציתי להרוג את המדריך שלך....לא איתי השני.....שאמר ששתי האימפריות של ההנהגה לא עושות מורל בלה בלה בלה...
)

purple baloon

New member
מיקי..

מה המדריך השני אמר? (בטח התכוונת לרן..) לאיזה שתי אימפריות הוא התכוון?

היי!!!

שתי האמפריות שהוא התכוון אליהם זה באר שבע ומיתר שהיו ביחד בגדוד!!!

royi00

New member
אז ככה

בקשר לכרטיס האישי...כן ראיתי,אני תמיד האמנתי באסטרולוגיה!!!! בקשר להנחיה של טקס הסיום,תודה,היה מרגש אבל כייף... וד"א מתי רן אמר את זה?!!?!??!? כי אנחנו עשינו מלא מורל-הוא תמיד אמר לנו,אתם עושים יותר מידי מורל, צריך לעשות גם _____(למלות ג'ריקנים,להכין אוכל,כל פעם משהו אחר)... נראה לי שאתה טועה... ד"א יש כבר תמונות וסיקור הטיול באתר של גדוד מרום www.rmom.co.il שם תכנסו לתמונות ושם לתמונות מים אל ים!!!!! תהנו

איזה באסה שאבדו לי הסוללות!

בקושי צילמתי ואז הם אבדו לי בתחילת הטיול!!! ורועי יא זבל לא צילמת אותי ואני רציתי להתפרסם באתר של מרום השולט!
חסר לך שבמחנ"ק.....

royi00

New member
אוווופסי,סליחה

תבוא לב"ש יהיה לך באתר גלריה משלך,רק תבוא... דרך אגב אפשר להיפגש גם חוץ מים אל ים ומחנקים!!! אתה לא גר כל כך רחוק....בוא לבאר-שבע מתישהו,ונלך כמה לנאאאאאאאאפיס(בדיחה גדודית) נפגש?!?! רועי

למעלה