אנשים! חזרתי!

LadyLuvJess

New member
אנשים! חזרתי!

כן כן... תיקנו לי ת'מחשב... והוא חי וקיים והנה אני פה. כל מקרה, מה חדש? ראיתי יש פה אנשים חדשים... תציגו את עצמכם...? אה ואנשים (בעיקר אנשות לא?) תפסיקו לבכות!!!!!!!! הפורום הזה חי! טוביחסית למה שהוא היה כשהמחשב שלי נדפק..(אהה... איך שאני עוזבת כולם מתחילים לכתוב?! ככה?).. אז נכון הוא עוד לא מ-מ-ש חי.. אבל זה משו... אז די להתבכיין!!! ד"א.... לאן כולם נעלמו??? אני מדברת על הכולם הישנים... תומאסי... פיוז... פקה פקה פקה (ורד, לא?)... וור אר יו פיפס?!?!?! כל מקרה אני אפסיק להציק עכשיו אז היי! וביי...

my josh

New member
ברוכה השווה!! וזה לא טעות כתיב !

סוף סוף חזרתת..! התגעגענו! כן יש חדשים במיוחד אנה.. emifreak..! וכן הפורום היפה והמטפתח שלנו באמת זז!..! אהההההההה לא אמרתי לכם יש לנו עוד אחד חץ ממיין שרוצה ליהיות מנהלת..! סוף סוף!!!!..1!!!! אממ הכיוני שלה ליידי בי היא גם הגישה להיות מנהלת הפורום בקיצור עוד מעט יש לנו מנהלח!! מה שאומר שסוף סוף סוף ת=מ=ו=נ=ו=ת הרגע שאני וקרין חיכינו לו.. חבל שהיא לא פה עכשיו ..
אבל לא נורא כשהיא תחזור..! ואממ לא יודעת איפה כל הישנים יותר נעלמו.. לפני כמה ימים פיוז נכנסה אמרה שהפורום מת והלכה.. בקיצור ליידי לוב ג'ס ברוכה השבה מאמי..!.!..!

LadyLuvJess

New member
תודה מותק!!!

שני דברים- 1. פיוז זה הוא ולא היא.. אז אם כבר נכנס והלך... <<פיוזזזזזזזזזזזזזזז תחזור!!! וואי שנים לא ראיתי אותך! מה קרה נהיית לי סנוב?!?!>> 2. מה עם ה"שם" שתכננת להמציא לי? מה זז עם זה? (חחח זה כזה.. עדי, יש לי שם?? נ-הה מצחיק. :))

eMiFrEaK

New member
שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

עדי!! מה המצב ? מזמן לא דברנו... נגמרו לי המבחנים.. אז עכשיו אני אהיה פה יותר.. :)

my josh

New member
הכול טוב מאמי מה איתך..?

לך נגמר ולי עכשיו מתחיל כל המבחנים..!..!

my josh

New member
שלום שלום..! אצלי הכול טוב מה איתך?

לך נגמרו המבחנים לי רק מתחיל..
...

my josh

New member
בעע יצא לי פעמיים... חשבתי שזה לא

שלח עשיתי עוד פעם..!

k k1

New member
גם אני חזרתי!!!!!!!!!

*נדחפת לשירשור חזרה של ליידילאבגס(
תגלי כבר את השם שלך
) סורי* שלום מיי ביוטיפול פורום!
סוף סוף ב
וכמובן בפורום!
אז קודם כל ברוכה השבה ליידילאבגס
ו..אולי הפרום קצת חי יחסית לפעם וזה בעיקר בזכות עדי(וכמובן אנה בזמן אחרון) אבל זה עדיין לא מספיק אבל לא נורא... אההה ועדידוש אהבתי ת'חתימה
וגם ת'קטע עם הפורום אמינם *הולכת להוסיף גם* וזהו...כמה כתבתי...

LadyLuvJess

New member
ככה את נדחפת?? ככה??

לא יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל נסלח לך.. כי אני אוהבת אותך המון המון!! (יאי לנו!) המ ו.. לא! אני אנונימית.. אבל עדי הבטיחה להמציא לי שם... מה נסגר עם זה עדידוש?! ולאן לולו נעלמה? אוף מה נשארתי האנונימית היחידה כאן?! הו הו קרין, את פה איתי ממזמןןןןןן אז... לאן פיוז ותומאסי וורד וכולם נעלמו?!?! הא וברוכה השבה קרין, גם לך!!!

my josh

New member
אממ אין לי מושג איזה שם נמציא לך...

יאללה אנשים לחשוב!..! ולאן לולו נעלמה באמת..?? עדיין עם המבחנים..?????

my josh

New member
קאריןןן!! מה קורה??

לא אמרת שאת באה עוד שבעיים עבר שבוע... (יותר טוב!!!!!) מה קורה איתך.......?? הכול טוב.. נו איך עבר עוד שבוע בלי אמינם..? את חייה? חח ילדה מגזימה..! נכון החתימה קטלנית?!?!!..!?! חחח תודה!! יאללה וכולם להוסיף בחתימה
פורום אמינם (602)!
אני רוצה ךלראות חד שלא ירשום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחח ילדה מאיימת!

למעלה