אנשים! חזרתי!

my josh

New member
בעע רשמתי קרין עם א' סוריייי!!! אני

יודעת שאת אוהבת בלי א'..

eMiFrEaK

New member
קריןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!

בלי א'! איך התגעגעתי!!!! נו מה את מספרת????.. חיילת שלנו...

k k1

New member
שלום שלום בובה!

גם אני התגעגעתי אלייך אנה!! אממ מה אני מספרת? היה קצת
וגם
ובעיקר
ואני קצת
(חולה) וזהו...ביום ראשון אני חוזרת...

k k1

New member
תודה מאמי!

סתם...לא משהו רציני,אני מצוננת....

my josh

New member
אנה! תוסיפי לחתימה את פורום אמ' כמו

שלי ושל קרין.!

my josh

New member
../images/Emo45.gif

ותגידו אתם בכלל רושמים בעוד פורמים? כי אם לא אז זה לא כל כך יפרסם.. אבל חפיףףףף ואם כן אז איזה??..? אני בעיקר בזה ובמוזיקה שחורה לפעמים באמטיוי.. יש עוד כמה אבל פעם בשנה אני נכנסת..

k k1

New member
פעם הייתי כותבת בהרבה

עכשיו רק פה... אהה ועדי ראית בפורום מוזיקה שחורה ת'שירשור על הסורס? טוב אני יודעת שראית חחח כי רשמת תגובה חחחח אז יש לך ת'כתבה הזאת?

my josh

New member
אממ הייתה לי ונראה לי ששמו אותה פה

לא..??? אולי בהייד פארק..? אין לי מושג תבדקי כמה עמודים אחורה..

eMiFrEaK

New member
נפרסם אל תדאגו לזה!!

אני כותבת גם מדי פעם במתגייסים וצוותי חירום..(מתנדבת במדא :) וגם במוזיקה שחורה רשמתי 2-3 הודעות...

k k1

New member
למזלי הרב בסוף חזרתי!!!!!!!!

חחחח היה קשה בלי אמ ובלעדיכם! סלחתי לך על הא' חחחח אההה ועדי-מי זאת ליידי בי???????????????????????? לא ראיתי שום הודעה שלה בפורום....או שפיספסתי? וסתם שתדעו,גיליתי שיש עוד מישהי שהיתה איתי בטירונות שאוהבת את אמינם! היא אפילו תלתה פוסטר שלו בחדר שלה בבסיס! חחח איזה הגזמה!

my josh

New member
היא הייתה פה בתקופה היותר ישנה

של הפורום.. בהתחלה ובגלל שהיה בעיות עם המנהלת היא הפסיקה להיכנס אבל למי אכפת.. אם היא תיהיה המנהלת יהיה תמונות!!! חחח ההיא מגזיהמ עם התמונה של אמ' בבסיס.....

k k1

New member
וואלה?!

והיא כבר הגישה בקשה להיות מנהלת? למה היא לא כותבת פה אף פעם? איך בכלל הגעת אליה? חחחח התקפתי עם השאלות סורי... וכןןןןןןןן הלוואי שיהיה לנו כבר מנהל/ת לפורום! הגיע הזמן!

my josh

New member
דרך פורום מוזיקה שחורה רשמתי משהו

שם היא אהבה מה שרשמתי לא יודעת אפילו מה זה היה אבל זה לא היה על אמ'.. שלחה לי מסר דיברנו וזה והגענו לזה שהיא הגישה מועמדות להייות מנהלת הפורום ואמרו לה שהם בוחנים מעומדים נוספים...מה שאומר שיש עוד מועמדים!!!! אז יאללהה אם יש כל כך הרבה מועמדים למה אין לנו מנהל?!?!!?...!!! ואין לי מושג למה היא לא רושמת פה בכלל.. היא רוצה ליהיות מנהל והיא לא רשמה פה מלא זמן הודעה.. מוזר אבל חפיף רק תמונות זה הבקשה!!@

k k1

New member
אההה הבנתי...

אבל מה נסגר עם תפוז?!?!
ממתי יש לנו מועמדים להנלת הפורום(חוץ ממעיין)?! שנים אנחנו מנסים למצוא מנהל לפורום(גם לפני שאת היית פה עדי) ופתאום הם בוחנים מועמדים אחרים?!

my josh

New member
כנראה בגלל שהם רואים שהי אל פעילה

בפורום אז הם מסבנים אותה...

LadyLuvJess

New member
כן! לחשוב לי על שם!!

פששש הפורום התעורר... סחטיין על השרשור!! אז ככה- קריןןןןןןןןןןןןןןןן את חיילת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוי מה עכשיו נראה אותך ככה פעם בשבוע??? טוב לא נורא- נוכל להתגעגע אלייך המון ואז יהיה כיף כשתחזרי!!!!! אנה- היי מותק ממצב? ו..מי זאת מעיין?? ו..המממ אין לי יותר מה להגיב אז אני פוט אצטרף למה שאנשים אמרו...

k k1

New member
חחחח תודה מאמי!

מתה עלייך! ותגידי,את הצטרפת גם לפורום של פייב בהייד פארק,נכון?? כיףףףףףףף לך! גם אני רוצה!

למעלה