שלוום... ברוכה הבאה...:) אני הילית....מאילת בת 17 וחצי מה שמך בישראל?
K KaUrO DoNo New member 13/3/04 #19 שלוום... ברוכה הבאה... אני הילית....מאילת בת 17 וחצי מה שמך בישראל?
L LiLi128 New member 13/3/04 #21 ../images/Emo91.gif השם שלי בישראל הוא לי, אבל כולם מכנים אותי לילי אז תקראי לי איך שבא לך...לא משנה לי ממש
../images/Emo91.gif השם שלי בישראל הוא לי, אבל כולם מכנים אותי לילי אז תקראי לי איך שבא לך...לא משנה לי ממש
° °•°•Dark°•°Angel•°•° New member 14/3/04 #27 וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif תהני בפורום../images/Emo70.gif
H Hadar107 New member 13/3/04 #16 "...אנחנו נתקשר אלייך..." טוב אז זהו שאין תקציב אז...ברוך הבא! הדר 17 ק"א גמני גאה!!!(אמממ....יהודייה גאה כן?!?!)ויותר בקטע של יטבתה...
"...אנחנו נתקשר אלייך..." טוב אז זהו שאין תקציב אז...ברוך הבא! הדר 17 ק"א גמני גאה!!!(אמממ....יהודייה גאה כן?!?!)ויותר בקטע של יטבתה...
D Dcup New member 13/3/04 #23 הייייייייייייייייי מור בת 17 ממודיעין... וואי עכשיו שאמרת שאתה שומע לינקין כבר שנתיים, התחלתי לחשוב על זה והבנתי שאני שומעת לינקין מכיתה ח' בערך..! זה לפני 3 וחצי שנים! ווהו!חחחח
הייייייייייייייייי מור בת 17 ממודיעין... וואי עכשיו שאמרת שאתה שומע לינקין כבר שנתיים, התחלתי לחשוב על זה והבנתי שאני שומעת לינקין מכיתה ח' בערך..! זה לפני 3 וחצי שנים! ווהו!חחחח
K KaUrO DoNo New member 12/3/04 #6 ברקוש למה לתקוף? חחחחח....סתם ברוכה הבאה לך...שחכת לציין איך קוראים לך אבל לא נורא.. אני הילית מאילת....בת 17 וחצי...עוד משו?
ברקוש למה לתקוף? חחחחח....סתם ברוכה הבאה לך...שחכת לציין איך קוראים לך אבל לא נורא.. אני הילית מאילת....בת 17 וחצי...עוד משו?