אנשים חדשים

exfon

New member
../images/Emo9.gif

היי לכולם! אני חדשה פה,בפורום..ו..רציתי לומר היי..אז..היי! אני בת...13 וחצי..קצת יותר..אל תתיחסו לכל הנקודות..

בוקר טוב מטורפים,מה קורה?

חח.. הייתי חייב.. כן.. בדיחה משל עצמי... שלום לכולם, אני עידן בן 17.5 מפ"ת, וגם אני רוצה להצטרף לפורום... אני שומע את לינקין כבר.. אההמ.. שנתיים.. כן.. וואי כבר שנתיים עברו.. מאז שחבר שלי השמיע לי REANIMATION אני מקווה שכתבתי את זה נכון:) להקה מעולה ואני מת עליהם.. מי שלא הבין עדיין מהכותרת של ההודעה שלי, אני אוהב גם את היהודים. קבלו אותי!:)

LiLi128

New member
שלום לכולם!!!../images/Emo24.gif

היי לכולם!
טוב אז ככה אני חדשה פה... אני עוד מעט בת 14 ואני חולה על לינקין פארק

גם אני רוצה להצטרף!

כן כן.... הם באים בהמונים החדשים האלה
אני חולה על לינקין פארק שומע אותם מאז שאני בן 13 (יש לי יום הולדת 15 עוד שבועיים!) והתחלתי מהיבריך תאורי ועברתי למטאורה ואת כל השאר הורדתי מהאינטרנט
(מצטער על זה) קיצור לינקין פארק זה הלהקה שאני הכי אוהב, קבלו אותי אני אחיכם האובד!

טינה 18

New member
../images/Emo42.gif היי לכולם!

כן אני חדשה! ואני אכן אוהבת את לינקין פארק וחושבת שהם להקה נהדרת!! אם חסרים לכם תמונות טובות של צ'סטר הייתם מבקשים ממני (מה התמונה "המהממת" הזו בכניסה לפורום?!)

batel15

New member
היי!../images/Emo24.gif

אני בתאל עוד מעט 15! (ואיזה תמונה היא משתנה) ודרך אגב מה פתאום יש הרבה חדשים? (שלא תבינו אותי לא נכון אני שמחה אבל פתאום אני נכנסת ורואה המון חדשים!)

טינה 18

New member
היי !

אל תצטער בגלל זה, אני גם הורדתי את מטאורה מהאינטרנט על אף שהייתי רוצה את הדיסק המקורי שלהם!

Dcup

New member
חח היי ברוך הבא..

אני מור, בת 17 ממודיעין.. ואתה..?

LiNKiNPaRKiT

New member
שלום גם לך...../images/Emo24.gif

מעניין כמה מהחדשים באמת ישארו בפורום

exfon

New member
היי!

אני נירית! אתה חדש פה?למרות שאני עצמי הגעתי לפני כמה ימים..

batel15

New member
../images/Emo13.gifברוך הבא!

היי! אני בתאל עוד מעט 15 ומקווה שתהנה בפורום!!!!!

למעלה