אנשים וירטואליים...

12אניהיא

New member
אלי אם מדברים כבר על הסטייט

אולי אתה יודע איפה בדיוק יש טורנדו בטקסס?

12אניהיא

New member
גרב וגרב ג'וניור../images/Emo99.gif

אם מתחילים בשביתת רעב אני גם באה!!! זקוקה לדיאטה
ועוד משו ג'וניוררררררררר מואהההההההההה}{עלייך

odeliaabut

New member
ענת תפרידי בבקשה

היי ענתי תפרידי בבקשה, אני מאמינה בפורום הזה ואת הקמת אותו לא מתחזה לאף אחת אני אודליה וזה מה שאני אוהבת מוזיקה יוונית וחיפשתי מקום לבטא את האהבה הזו ומצאתי פה המון חברים מכבדת גם את רצונם של אלו שלא מעוניינים להזדהות כמו דה' גריק ועוד ואנחנו חברים טובים מאוד אני מתכתבת איתו מדברת איתו פה בפרטי וזה בסדר תסמכי על מי שאת יכולה ואל תיתני לאף אחד לפגוע או להיפגע אני חשה פה בית ומקום טוב להיות ורכשתי לי המון חברים אמיתיים ואני מכבדת את אלו שלא מזדהים סה"כ כולנו בני אדם קבלי את כולם באהבה גם את אלו שלפעמםים טועים שיהיה לנו יום טוב ונשמור על הבית החם שהקמנו פה

פורום מוזיקה יוונית ../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

ערב טוב למנהלת ולכל חברי הפורום .למדתי במשך החיים שלפעמים מילה שווה זהב מכוונת אל ההכרה ופוגעת במטרה.ובימים הספורים שאני כאן רוצה לציין את הפורום הזה אם זה בסגנון הכתיבה של הכותבים ובאחווה שבין אדם לחברו .תיזכרו תמיד שמילה טובה חודרת אל הלב והנפש וקולעת אל הרגש .ואני חושב שמגיע מילה טוב למי שמנהל את הפורום הזה .אתמול שלחתי אל הפורום מלאכים אבל המלאכים חזרו.שאלתי אותם למה?הם אמרו לי שמלאכים לא שומרים על מלאכים אחריםםםםםםםםםםםםם .ערב טובבבבבבבב

כל מה שלמדתי במשך החיים

וכל המידע שצברתי.. גרם לי להבחין באנשים הטובים שמנהלים את הפורום הזה. באנשים שגרמו לפורום הזה להפוך למשפחה ובאנשים שאם יעזבו אותנו , יגרמו לי להתחיל בשביתת רעב. נסיון חיים זה דבר חשוב, אך מכשולים זה דבר עוד יותר חשוב .. כי מכשולים זה דבר שמחזק,מאחד,ומלכד כל חברה בעולם. המכשול הזה בא בזמן , כי , אנחנו לא יודעים מי אוהב אותנו עד שאנחנו יודעים מי שונא אותנו. שלכם גרב.

12אניהיא

New member
גרב.. גרב.. גרב...

אתה ממש אבל ממש לא בסדר
מי דיבר על לעזוב? כאן נולדתי כאן נולדו לי ילדיי... בינתיים אתה הולך ונעלם לי! וגם פאדי.. ועוד כמה
מזל שיש לי יאסו

כאן נתפרו גם גרביי .. את יודעת

אני נעלם?פאדי נעלם? פשוט היינו עסוקים בלרקום מזימה נגדך. את שוכחת..אני המוח מאחורי הארגון הזה..פאדי המוציא לפועל..ואת הרשות המחוקקת :) הנה עכשיו אני שוב פה :) מזל שיש לנו יאסו.. :) אוהב אותך גרב.

12אניהיא

New member
גרב אם לא הייתי..

אוהבת אותך... המצב היה גרוע. אם אתה אוהב אותי אז..... תביא לי.. את פאדימו
וזה בשביל...

איזקיס

New member
כאן../images/Emo26.gif מצאתי גם את חבריי ו....

כמובן את המנהלת יש לי עצה ענתי: קחי את הקומץ של החברים הטובים ביותר ותהני איתם!!! אני נהנה מאוד ומסתכל תמיד על חצי הכוס המלאה! את מאיתנו ואנחנו ממך נשאב ביחד כוחות!!!

1Yasoo1

New member
חיי נושם גרב...

בחיית גרב אל תרחץ רגליים שבוע ותביא לי גרב אחת... יש לי שימוש בזה

אל תשכחי אותי!

גם אני כאן... תמיד בשבילך יש להוקיע את מקור ההפרעה להתנהלות מהנה כאן לשם כך כולם פה ישארו ואף יתחזקו. ד"ש לרפי המתוק שלי

1Yasoo1

New member
גרב יקירי - תודה לך על הגרביים

גרב ידידי היקר , אתמול בערב לאחר שהתחיל להסריח נורא בכל מיני מקומות - גם אצלי ..שם... יצאתי בשעה 23:15 להליכה עם זוגתי שתחייה שנים רבות וטובות. כדי להפיג את הכעס...ולמנוע מריבות מיותרות ולא נחוצות... חזרנו לאחר כשעה ,נכנסתי למקלחת, ועד שיצאתי מסתבר שרעייתי הספיקה לכבס את הגרביים המסריחות ששלחתה לי ובגללם הריח ו"הג'יפה" שלהם כמעט דפקו לי את המוח.... מסתבר שהגרביים שלך באמת וורודות ואז הבנתי למה גבר חסון כמוך בחר בוורוד... צבע האופטימיות...צבע ה"מותק יהיה בסדר.." הנחתי את ראשי על הגרביים שלך (שהיו כמובן נקיות סוף סוף..
) ובבוקר קמתי עם שיר חדש בלב. ובליבי
יש מקום לכל החברים שאני אוהב..וכל אחד ואחד מהם יודע זאת...

תמנונה

New member
אלי אני לא ממינה מה קרה../images/Emo4.gif

לך ??????? נעשית כזה סנטמנטלי...ובכלל איפו היה אמש אנג'לו????? וזה שהיית יושן על גרביים ורודים הכי מדאיג אותי............. נונה

1Yasoo1

New member
לכל מה שהיה כאן יש קשר ל....../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

הכל קשור ביחד לקישור על אולפני ההסרטה לקטע של שקרים וסיפורים ושימוש בדברים שנאמרו בשיחות פרטיות.. לא דובים ולא כפר תבור... ובזה אני סגרתי את עניין כאן מעל גבי הפורום הניכבד הזה העברתי את הטיפול הלאה לגורמים המתאימים הם יבררו וינהגו לפי ראות עינהם.... אחד החברים שלי הפנה אותי לספר סוציולוגיה למבוא על ...... באיפיון מסויים שנישמע קצת גיזעני נאמר "הרומנים הם המרוקאים של העדה האשכנזית..."

למעלה