אנשים וירטואליים...

12אניהיא

New member
אנשים וירטואליים...

יש אנשים שבקטע הוירטואלי מרשים לעצמם לעשות ככל העולה על רוחם. אבל מה קורה כשזה יוצא מהוירטואליה? מי מבטיח לי שאני נחשפת בכל מיני אירועים שקשורים בפורום או כשאני נותנת מס' טלפון לחברי הפורום שהדבר לא יפגע בי? למה אני אמורה לראות תמונות שלי פרושות על גבי הפורום ואחרי זה לדאוג לאיזה עיניים או ידיים הם יפלו? למה אנשים מנסים להשתלב בתוך קהילה אבל לא מסוגלים להיות כחלק ממישפחה? כמו שבעצם אמרו כאן בעבר הפכנו למישפחה אחת גדולה. אז אני חייבת לאמר... אני במישפחה שלי מאמינה!!! אני לא מאמינה שמישהו בתוך המישפחה שלי ירצה איי פעם לפגוע בי!!! אז היום החלטתי שאם אתם עדיין רוצים אותי כאן אני חוזרת לאלמוניות שלי. לא רוצה לפגוש אף אחד מיכם, לא רוצה לדבר עם אף אחד מיכם בטלפון, לא רוצה לפגוע באף אחד אבל גם לא רוצה להיפגע.

למה?

ענת,מי פגע בך?בתוך "המישפחה שלך" יש אנשים שיגנו עלייך.אני למשל. מאחל לך שבוע טוב.

1Yasoo1

New member
אז יש לנו תולעת נגועה בפורומים...

כן כאן בתפוז שזה למעשה כור מחצבתי והמקום שבו גדלתי ולמדתי דברים מהחברים וכאן הוקם Rדיו Yasoo בזכות החברים שתמכו ורצו מוסיקה נון-סטופ. לאחרונה - למעשה מאז "חלום יווני" באילת הגיע לשני הפורומים שלנו "תולעת" מהסוג המסוכן ביותר שמסכסכת ומספרת סיפורים לאנשים. אני מנהל מיחשוב בחברה גדולה מאוד..ושכזה קשה לסבן אותי בסיפורים אין אפשרות לבצע פעולות ע"ג שרתי תפוז או היידפארק... (בדוק ברמת ניהול אבטחה ופריצה...) !!!!!!! אנחנו פתחנו את ביתינו ונפשנו לחברים באהבה גדולה. חלקם בני בית זה אצל זה...ומי כמוכם יודע את האהבה שבליבנו אליכם. לא יתכן שיבוא אדם יספר סיפורים ויגרום לסיכסוך בין אנשים !!!!! מקומו לא איתנו כאן בכלל והוא לא רצוי לא בתפוז ולא בהיידפארק. אני לא מציין את שמו - אבל כל מי שמבין וחיי בקרבנו יודע בדיוק במי מדובר !!!! אדם שטוען שמכיר כאן אנשים מהעבר במשך תקופה ארוכה ולמעשה אף אחד לא מכיר את "הכוכב"...שיספר סיפורים במקומות אחרים.. אז תבינו כמעט רבתי עם החבר שלי כאן - אמנם היתה לי אליו פליטת פה ביום חמישי אחה"צ וזה בין חברים - אבל זה בין חברים..וקורה לפעמים מה קשור אדם זר שהוא נטע רע בקירבינו לכל מה שקורה בין החברים.. מקומו לא איתנו. ואני מקווה שעכשיו הוא מבין את המסר - ולא יחזור לכאן כן שיקרא טוב טוב מה כתבתי כי יש לו תכונה לרדת על חברים כאן על קשיי הבנת הקריאה שלהם.... אני דברי סיימתי - ואני מקווה שכולכם הבנתם - אם לא הבנתם אתם יודעים בדיוק כיצד להשיג אותנו .....אותי ואת ענת...

basis

New member
ניקולופולוס

שלום לכולם ,אני מחפש מידע וחומר על כריסטו ניקולופולוס

basis

New member
ניקולופולוס

שלום לכולם ,אני מחפש מידע וחומר על כריסטו ניקולופולוס

לענת (שם בדוי).

כמו שאת יודעת , חוקרי הטבע שלנו כבר עלו על הנחש משקפיים שהסתובב לו בפורום, והסכנה חלפה. יש מן הנכון להבין ולהשכיל לדעת , שתמיד יהיה הבנאדם שינסה להפריע למשהו שהוא כל כך יפה,כי יש יצרים שנקראים "קנאה". ואפילו יש סתם חולי נפש שמסתובבים להם.. אבל ענת , לכל חולה נפש , יש דוקטור .. ולכל נחש משקפיים , יש K600. ורק שתדעי.. שבכל מצב , ובכל מקום , תמיד יש מי שיהיה מאחורייך.. וזה אנחנו המשפחה שלך. את רוצה להפוך לאלמונית? אין בעיה , אנחנו נחשוף אותך :) אוהבים אותך תמיד.. ולא ניתן לך ללכת .. אם צריך יוקם אוהל מחאה פה בצד. חברים..תהיו מוכנים .. כי אם ענת הופכת לוירטואלית , כולנו בשביתת רעב!! אוהבים אותך גרב ומשפחתו.

תמנונה

New member
אני מתה על הפגנות ומחאות../images/Emo24.gif

גמני מצטרפת. נונה................גם בשבילי צריך הרבה מקום ....לזרועות

vered2004

New member
מה קורה פה

לא הייתי כמה ימים וכזה בלאגן מה קורה פה חברה לא אלך יותר חהחהחהחה מיזה התולעת שמחבל ביחסים של החברים הטובים חמינגה כסח אותו גרב ורודה תחנקי אותו

1Yasoo1

New member
את יודעת איך קוראים לתולעת בערבית ?

למי שלא יודע בערבית לתולעת קוראים Duda

ל-1Yasoo-, בניגוד לשפה האירופאית

בשפה הערבית יש משמעויות רבות, למעט הפירוש הפשוט שדודה פירושה תולעת, דודה יכולה להיות גם אהבה אבסולוטית למשהו "יש לנו "דודה" כזו לשירים יווניים" או לחילופין דודה=אובססיה למשהו, כמו שאמר "זוהר ארגוב" ז"ל "יש לי מין דודה=תולעת כזו שאני לא יכול להפסיק ולהזריק, וכיו"ב... זו הייתה פינת השפה או לחילופין פינת הסלנג...ושיהיה לך ולנו אחלה שבוע...

1Yasoo1

New member
אחי ואיך קוראים ל"דודה מגלומנית" ?

"דודה מגלומנית" מתפתחת מ"דודה" קטנה שיש לה כל מיני פאנטאזיות על דברים גדולים ואז תמיד ה"דודה" יוצאת מהתפוח כי היא שוכחת שפעם היא היתה "דודה" קטנה שאף אחד לא שמע את שמה...

אלי, אתה גדול, מגלומניה...חה חה חה

ההסבר במקרה הזה, "שגעון גדלות, או בקיצור שיגעון, והדגש על שיגעון...

ל-vered2004, מנגסית, את יודעת שאני

לא דוגל באלימות, בשום מקרה, מישהו כנראה עבר את הגבול, אני תקווה שהבין את הרמז העבה ששלחו מספר כותבים, ויניח לנו להמשיך ולהנות בפורום הזה, ולא להפוך אותו לזירה של התנצחויות תוך כדי חרחורי-ריב, ופגיעה אישית בנפשם של מספר חברים... וחוץ מזה כיף שחזרת אלינו בריאה ושלימה...

תמנונה

New member
אבגי חיים גמני לא דוגלת ../images/Emo4.gif

באלימות........ רק ברצח על כבוד המשפוחה....... תמנונה~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ל-תמנונה , חה חה חה...

האם זה לא תפקידה של האלמנה השחורה??? רצח כל רקע כבוד המשפחה??? אבל בכל מקרה זה הצחיק אותי...

1Yasoo1

New member
I think Some Dail 911 here..../images/Emo177.gif

ביונייטד סטייק אוף אמריקה היו אומרים על זה Gringo Dail 911 הורגים כאן מישהו... ואללה הנה מצאתי את האלמנה השחורה שתסיים את הפרשה

למעלה