אנשים ואנשותתת

AnGeL DoLlY

New member
אעעע היה לי יומעצמאות שולט ../images/Emo47.gif

הייתי בחגיגות במושב---> יהוד---> סביוןןןן ... והיינו עם כולםםםם היה כ"כ מושלםםםם

SnoopyElf

New member
../images/Emo1.gifבוקר אור ויום עצמאות שמייח!

השכמתי קום היום... התעוררתי לפני 10 דקות. אבל זה בהחלט מוקדם בהתחשב בעובדה שהלכתי לישון ב8 וחצי בבוקר!!! היה מגנוף!!! הסתובבנו בכל אזור הצפון, השתוללנו עם הקצף כמו ילדים קטנים, צחקנו בטירוף ורוב הערב היינו במצב כפית...ראינו טונות של זיקוקים במאה אלף מקומות, היינו בגיזבו ובאלונים עד הבוקר ועוד פרט שולי: החבר שלי הציע לי נישואין, הייתי בטוחה שהוא צוחק (הייתי שיכורה לגמרי) ונפרדנו. זה סיכום יום העצמאות שלי... אני חוזרת לישון כי הראש שלי מ-ת-פ-ו-צ-ץ-!-!-! אלוהים... שתיתי יותר מדי... אויש! כמעט שכחתי! נכנסתי כדי לספר לכן על החלום החדש אבל נעשה את זה בהזדמנות אחרת כי אני הולכת להקיא עוד שניה. לילבוט!

TrinMyQueen

New member
בנותתת חזרתי מרוק עצמאות ../images/Emo168.gif

כאילו, חזרתי מוקדם בבוקר אבל עכשיו התעוררתי... היה כל כך כיף!!!!!!! אין זה היה היום עצמאות הכי שווה שהיה לי אי פעם... חוץ מהעובדה שאני לא מרגישה ת'גרון שלי ברגע זה, היה מעולה... אין זה פשוט רעיון גאוני הרוק עצמאות הזה...
איך היה שלכם? ד"א לא הייתי פה איזה יומיים...יש לי הרבה להשלים

TrinMyQueen

New member
כל מי שלא היה..../images/Emo168.gif

תסעו בשנה הבאה
זה חוויה שלא צריך לפספס...

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

היה כל כך כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
כזה בהתחלה בערך עד איזה 3 בלילה כולם ככה היו שקטים והתחילו להתעייף, ואז פתאום עפר שכטר נזכר לבוא והוא כזה פתאום צורחחחחח וזה היה כל כך מצחיק ומעיר......... יאאאאאא, ההופעה הכי שווה הייתה של שייגעצ!!!
והיהודים היה נחמד רק שכבר כמעט והלכנו במופע שלהם (הוא היה האחרון) והדג נחש היו נחמדיםםם, והדורבנים היה כיףףףף, אביב גפן טיפה משעמם.. אהה וירמי קפלן וחמי רודנר היה כל כך נחמדדד
אני -כל-כך- הולכת לרוק עצמאות ד"א גם שנה הבאה!!! למרות שהתעוררתי רק באיזה שלוש וחצי גם כן כי הלכתי לישון בעשרים לשמונה בבוקר...

T u r n e r 1

New member
וואו! רוק עצמאות..

נשמע כיף! מה? זה היה עד הבוקר? אבל בכל מקרה גם אני שמחה שנהנית

TrinMyQueen

New member
יסמין היית בחיפה נכון?../images/Emo168.gif

אין בראשל"צ היה כזה כיףףף שייגעצ, ירמי וחמי, הדג נחש, היהודים, אביב, הדורבנים, מוניקה סקסס השתגעתי... נמחצתי צעקתי רקדתי קפצתי חחח מה לא
איזה כיף היה...

איזה כיף לכםםםםם../images/Emo70.gif

אצלינו הופיעו כל מי שאמרת, חוץ ממוניקה סקס שהבריזו לנו
אני לא אסלח להם על זה!!!!!!!!!!!!!!
הם אחת מהלהקות שהכי ציפיתי שיהיו שם...

אני מקווה שכולכן נהנתן../images/Emo9.gif!

אני בכל מקרה מאוד נהניתי, עד שרססו לי ספריי שלג לתוך העין והיא הייתה פתוחה
אז עכשיו היא נפוחה אדומה ומוגלתית, ומידי פעם היא מפרישה נוזל צהוב כזה
אני נראת כמו אוגר סיבירי מתפגר

ThisIsJustME

New member
חחחח נוגה איזה מותק את תמיד

מצחיקה
"נראת כמו אוגר סיבירי מתפגר " הרגת אותי
ומסכנה תרגישי טוב

pookacha1

New member
אווצ'!!!!!!!!

חחחח סליחה שזה לא הכי מעודד... מסכנונת!!! תרגישי טוב בובה! קחי חיבוקי
שלא יכאב לך...!!!

חחח../images/Emo6.gif

יותר עצוב מאשר מצחיק
אם לא הייתי נראית עד כדי כך גרוע הייתי מצלמת לכן ת'עין זה פשוט באמת באמת מגעיל.. זה גם קצת צהוב.. יאק בקיצור עניין לא נעים... והחארות האלה ששמו לי את זה, תקעו לי גם קצת ספריי בתוך התחתונים כשיישבתי כדי לנגב את זה, וכשבאנו (אני והחברה שלי) להרביץ להם הם הלכו להורים שלהם! ראיתן איזה זונות?!! ואז האמהות שלהם התחילו לצעוק עלינו והכל.. ואני עם עין אחת מסתובבת ברחובות העיר
לא ראיתי כלום בעין שנפגעה.. עכשיו אני לפחות רואה

ThisIsJustME

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

סליחה שאני צוחקת אני פשוט תמיד צוחקת מדברים כאלה בעיקר כשהם קורים לי
תרגישי טוף

little bry

New member
אחחח!!! איזה עיצבון

מקווה שתחלימי מהר!
כשאני וחברות שלי הלכנו, אז היו ילדים כאלה שהשפריצו עלינו ועל עוד אישה עם ילד קטן,ואחר כך הם ברחו והאישה חשבה שזה אנחנו שהשפרצנו עליה ועל הילד אז היא התחילה לצרוח עלינו
חחחחחחחחחח והיא איזה רבע שעה אולי צורחת, אז הלכנו והיא התחילה ללכת אחרינו ולצעוק

למעלה