יום עצמאות שמח!!+סיכום של מה שעבר
עליי אתמול
... אז ככה, ב-19:50 ירדן באה אליי ואני בינתיים הייתי צריכה להסתרק ולהתאפר(
) והיינו צריכות להיות אצל שני ב-20:15, כדי לנסוע להוד השרון ולבלות שם עם הדוכנים(אהמ אוכל) והזיקוקים(
). יצאנו מפה בערך ב-20:10(אה כן, זה 5 דק' מרחק הליכה בערך) ואז פתאום משומקום, ירדן רואה ילדים מתקרבים אלינו עם ספריי שלג.. אנחנו כזה: "אהה ילדים.. מה נשמע... רותם רוצי!!!!!!!!" ואז דפקנו את הריצה של החיים שלנו והם המשיכו לרדוף אחרינו עד הבית של שני
וואי זה היה מעייף...... טוב אז הגענו לשני ובלה בלה ויצאנו... ונסענו.. והגענו להוד השרון
(שהתבררה כעיר-מלאת-תקציב
). היינו קצת אצל החברים של ההורים של שני.. אכלנו שם(חחחח אני ירדן והקבוקים..אוף למה הן לא בפורום)ראינו זיקוקים וזה היה כל כך יפהההה אני כל כך אוהבת זיקוקים
(וואי כמה תקציב יש להם
), ואז יצאנו לאירועים שהיו. קנינו ספריי שלג(כמובןןן) ואז חיפשנו קורבנות. זה היה תהליך מאוד מייגע שהלך בעיקר ככה: אני: "נו בואו נשפריץ על עוברי אורח מסכנים שלא ידעו מאיפה זה בא להם!" שני: "נו לא בואו על הבנים האלה!!" אני: "אבל.. יש להם.. פטישים
" ירדן: "הנה הנה על הבנות הסנוביות האלה!!" אני ושני: "לא ירדן." ירדן: "אוף" וככה זה הלך בעצם... עד שלבסוף השפרצנו על הבנים האלה עם הפטישים בגלל שהיה שם אחד שהיה די חתיך שרדף אחרי שני עד קצת העולם חחח
והיה אחד שירדן נדלקה עליו כי הוא דמה ללואיס(אל תשאלו אותי מי זה...) ואחד נתן לי עם פטיש בעין ועכשיו היא שורפת. אאוץ'. הממ... ואז אחרי שנראנו כמו אישות-שלג-מהלכות.. הלכנו שוב לבית של החברים של ההורים של שני(אוף זה ארוך מדי, נקרא להם שלומקה), ייבשנו את עצמנו(שני ממש הייתה צריכה ניקוי יבש
) ואז יצאנו שוב.. שני ואני קנינו תותים עם קצפת ואת הקערה הראשונה שני הפילה חחחחחחחחח אז נתנו לה חדש(יופי, שני) וזה כל כך טעיםםםםםם!!
וואי עכשיו בא לי
. אחר כך הלכנו לראות את המופעים המקומיים(לפני זה שרית חדד וצביקה פיק הופיעו, כמה נחמד
) ו...היה משעמם, אז הלכנו בחזרה לדוכנים. קנינו מוצצים זוהרים(בהשפעת שני) ושל שני היה יותר אור וזה היה יותר שווהההה
ואני וירדן כל הזמן התחלנו לצחוק על כמה ששלנו עלוב לעומת שלה חחחח... ואזזזז...היינו צריכות לחזור
אז חזרנו ובלה בלה הלכנו ואני הייתי חצי מתה חחח.. ואז התברר שהאוטו היה בכיוון השני בכלל(אבל זה לא מעניין אני סתם מספרת לכם חחחח) ואז הלכנו ובדרך אני וירדן המצאנו לעצמנו ססמא זה כל כך מצחיק חחחחחחחח(פדלאה פדלאה בוטנים בוטנים פדלאה פדלאה בוטנים בוטנים..בוטנים.) חחחחחח עזבו

.. אבל דורית תבין
. טוב ואז נסענו ובדרך אני נרדמתי על שני(חחחח מסכנה לא יכלה לזוז כל הנסיעה) ואז הגעתי הבייתה ואז רציתי להתקלח אבל לא היו מים אז חיכיתי עוד 20 דק' ואז נכנסתי ואז... היו קצת מים. ואז הלכתי לישון ואז קמתי והנה אני פה
. בסה"כ היה מאודדד כיף אתמול ^_______^