אנשים!!!!!!!!!!! התקבלתי לקורס!!!!!!!! DDDDD:

MorraniChan

New member
תודה!! ^_______^

וואייי DDD: יהיה כיף!!! אני רואה איך שכולכם אהבתם את זה ואני כבר עכשיו ירוקה מקנאה XDDD *אהמאהמ רק עוד שבוע וחצי DD: חייבים להתאפק.. הוו!! לא סיפרתי עוד משהו שקרה לי שם: הייתי באולפן, רעדתי כאילו אני באנטרטיקה עם בקיני.. הקול שלי רעד, ראיתי חושך בעיניים והם ניצלו א ההזדמנות שאני לא שומעת כלום באולפן והם שאלו את אבא שלי: "למה היא כל כך מתרגשת?" >________<" דה!!! רציתי את זה כל החיים שלי!!! אבל-לא! אבא אמר להם שהוא לא יודע ו"זה בטח בגלל שאני רוצה לדובב.." גררררררר הורים.... XDDDDDD אני בחיים לא אשכח לו את זה!!

bball2

New member
בשם האב...../images/Emo150.gif

קודם כל מזל טוב וכל הכבוד!!! אני הייתי שם אתמול, ועשיתי את האודישנים קצת אחרייך (אני הבחור הממש גבוה...) דבר ראשון אבא שלך ידע את התשובה לשאלה אתמול ב1 נגד 100, מי היא אשת לפידות ../images/Emo8.gif. דבר שני ויותר חשוב, ברגע שהבחור השני נכנס כדי להגיד לו שאת רועדת מהתרגשות, אז אולי כדאי שהוא יבוא, הוא זינק מהכיסא בדאגה ותוך 2 שניות הוא כבר היה אצלך... אולי את זה לא תשכחי לו בחיים? ../images/Emo24.gif ושוב המון מזל טוב, ובהצלחה!

MorraniChan

New member
XDDD

תודה!! DDDD: אוי לי.. עכשיו כל מי שהיה שם ידע שרעדתי?! אהה!! האימה... TT___TT בוהו.. XDDDDD ומה איתך? התקבלת?? D: [נ.ב- זה היה ברור שזאת דבורה! דבורה הייתה נביאה! כל השאר.. אין לי מושג מי הן היו. זה רק לפי ההגיון ../images/Emo8.gif]

bball2

New member
הייתה דווקא התלבטות קשה...

בין דבורה הנביאה ליעל... אני דווקא הלכתי על יעל ונפלתי ../images/Emo163.gif ואז מה אם ידעו שרעדת? אם עברת תוך כדי רעידות מהתרגשות תחשבי מה את יכולה לעשות כשאת לא רועדת... וכן, התקבלתי! לא בטוח שיסתדר לי ללכת, לצערי, אבל אני מאוד מקווה שכן.

MorraniChan

New member
איזה יופי! D:

לא חשבתי על זה בדרך הזאת...צ'וו זה מעודד ../images/Emo13.gif תודה!!

אוקיקי

New member
מזל טוב../images/Emo140.gif

כל כך כיף לך! תהני! איזה כיף!../images/Emo9.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif *בקרוב-גם אני.*

MorraniChan

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif תודה! D:

יאאא איזה יופי!!!! גם את!!! ../images/Emo24.gif בנתיים: תהני מכל רגע בטיול!!

shirpan

New member
ואו!!!!! מזל טוב!!!!

אני ממש שמחה בשבילך כל הכבוד!!!!!!

מאיוש33

New member
יווו מזל טוב !! [ בדיליי ענקי ^^ " ]

איזה כיף לך!! אני נורא מתרגשת בשבילך!! ואל תשכחי לכתוב אחרי כל מפגש איך היה XP

MorraniChan

New member
תודה!!! דונט וורי, אני לא אשכחD:

סיכום מיפגש יהיה ארוך כי אני אחפור... מוהאהאהאהאה XDD וזה לא כל כך בדיליי XD אפילו לא 24 שעות! רק 13 שעות XDD

בהצלחה!!

אני זוכרת את האודישן!! זה כשעמי ותמי אוכלים את העוגיות ונרדמים. נכון? אני באודישן עשיתי פאשלות שחבל על הזמן..../images/Emo4.gif וואו! תהני בקורס! תהני מכל רגע!!

MorraniChan

New member
יאפ, זה היה זה D:

וואי.. אפילו קראו לאבא שלי מהחדר השני כי רעדתי.. גם אני עשיתי פאשלות! הכל היה פאשלות! ): אבל מה זה משנה. עברנו את זה וזה מה שחשוב ^^ תודה!! DDDD:

למעלה