אנשים!!!!!!!!!!! התקבלתי לקורס!!!!!!!! DDDDD:

MorraniChan

New member
אנשים!!!!!!!!!!! התקבלתי לקורס!!!!!!!! DDDDD:

אני כ"כ מאושרת!!!!!!!!!! יואואואואואואוווווווווו נכנסתי לאולפן, נתנו לי טקסט של עמי ותמי (אני הייתי תמי.. דה!) ו.. ו.. ו.. יפה אמרה ששומעים שיש לי שמיעה מוסיקלית [כי אני מחכה את הקול ואת הטון דיבור של הדמויות] היא טענה שיש לי כישרון משחק שרק צריך להוציא יווווווווווווו כ"כ רעדתי!! ראיתי שחור בעיניים והמצאתי טקסטים[חיברתי מילים אחרות למשפט ] XDD צ'עעעע!!!!../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo151.gif../images/Emo22.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo203.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif../images/Emo185.gif../images/Emo211.gif../images/Emo210.gif

Bar391

New member
יאאאאאיאיאיאיאיאיא

כל הכבוד!!!!!! אני ממש שמחה בשבילך! את כל כך תהני בקורס חב"לז!!! ואחרי הקורס אל תשכחי שאת תצטרכי להתגבר על הפחד הזה שלך ולהתחיל לנג'ס לאולפנים!!! בכל מקרה המוןןןןןןן בהצלחה!! *שברי רגל XD*

MorraniChan

New member
XDDDDD../images/Emo51.gif

אם יהיה לי מזל אני אשבור יד ימין לפני תחיל הלימודים P: יאייייייי ^__________________________^ המווווווווון תודה בר!!!! אני חייבת לך המוווון!!!!

nimix

New member
../images/Emo50.gif

מתי הקורס ולמשך כמה זמן? זה בהרצליה?

MorraniChan

New member
זה תלוי בגיל

כדאי שתקבע אודישן בקרוב לג'פטו כי זה עומד להסגר שבוע הבא זה הולך להיות 7 מפגשים פעם בשבוע זה יהיה בגיבעתיים תודה!!! ^__^

Hawkgirl

New member
אומדטו!!!! $%&%$&%$#

האודישן היה בג'פטו? מזל טוב! %$&&$ מתי הקורס מתחיל?? שיהיה בהצלחה!!! #&%$&&%$#

MorraniChan

New member
אריגאטו!!!!! ^___________^

כן, האודישן היה בג'פטו והוא מתחיל כנראה בשבוע הבא D: לא כל כך הקשבתי לתנאי הרישום, הייתי יותר בקטע של "אומג!! התקבלתי!!!" XDD

ellapr41

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!!!

אזה כיף לך!!! שיהיה לך המון המון בהצלחה!!! וכמובן, תהני עד השמיים!!!!!!! XD *********אני ירוקה מקנאה דרך אגב..*****************

nimix

New member
אם אני נבחן עכשיו

ומקבלים אותי , יש מצב ללכת לקורס הבא ולא הקרוב? 7 מפגשים זה נראה לי יהיה צפוף.. יסתיים רק באוגוסט לא?

MorraniChan

New member
7 מפגשים פעם בשבוע

יום אחד בשבוע, רק שעתיים... זהו^^ אין לי מושג מתי יהיה הקורס הבא :X והקורס הזה אכן יסתיים באוגוסט

MorraniChan

New member
תודה! תודה! תודה! תודה!!!! DD:

ירוקה מקינאה... יוווו עכשיו אני בהתקף צחוק XDDDDDDDDD

NanyGosh

New member
מזל"ט!

^_______^ גם אני עשיתי קורס בג'פטו... באודישן עשיתי תפקיד של המכשפה בעמי ותמי.... XD עברתי בשלום ^^" שיהיה קורס מהנה! אני בטוחה שתהני ^_^

MorraniChan

New member
D: תודה!!! ../images/Emo13.gif

את המכשפה?! אני עשיתי רק את הקטעים בהתחלה XDDD "ח-חכה לי אבא! אני רק ה-הבאתי סלים! פיו..." *צחוק* [שיצא לי נורא ואיום 0__0] *קולות אכילה* "מממ זה כל כך טעים! אבל אני ממש שבעה.." [משהו כזה] *פיהוק* זה פחות או יותר מה שעשיתי.. בטוח הטקסטים לא נכונים אבל.. שיהיה XD

NanyGosh

New member
חחח עשיתי אותה בהתחלה...

אני לא בדיוק יודעת מה הלך שם אבל היא הייתה טובה (או מישהי אחרת בכלל) בהתחלה... הקטע שלי היה בקרנבל: -"ועכשיו גבירותי ורבותי, המכשפה המתוקה גלדה תציג בפניכם את המופע של הארנב המצחיק והטריק!" - "אבל קודם אני צריכה מתנדב" - "הו! את ילדה מתוקה. כן, את! באי הנה ותעזרי לי" - "מה שמם ילדה מתוקה?" נראה לי שזהו בערך XD כל כך הרבה קטעים מישם נכנסו לי לראש ^^"

MorraniChan

New member
XD איזה כיף לך!

לך לא אמרו לרוץ ולהתנשף, לפהק, לעשות קולות אכילה.. כיף לך!! XDDDDD

איזה מלכה!!!!!מזל טוב!!!!!!../images/Emo24.gif

את כלכך תהני!!!!אני גם עברתי קורס בג'פטו בתחילת שנה(עם שחר!) ושיא הנהנתי! שיהיה לך המון המון בהצלחה!!!איזה כיף..

למעלה