אנשים העלתי את השיר...

Petrucci-jr

New member
זה בסדר רק רציתי לדעת את דעתכם...

ולמה אתה עונה בשמי GCENTER

Starway

New member
אתה כמתופף!!!

אתה ממש מעולה!!! ואני מבטיח לך שיש עוד אלפים שחושבים כמוני!!! פשוט התחברתי לתיפוף שלך!!! והוא באמת הזכיר לי את MIKE PORTNOI (בשגיאות כתיב) פשוט התיפוף שלך לא הכי מתאים לתיפוף רוק מקובל וסטנדרטי (מקצב קבוע וכו..) וזה בעיה של האנשים שהם מקובעים לא שלך... עלה והצלח!!! נ.ב באמת יש עוצמה (יחי הרוק הבועט!!!!). מאיזה סוג ההייהט שלך??? (מגניב ביותר)... (טיפ: תשתדל לשמור על קצב... לא שייך למה שאתה עושה: תשתולל אבל תישאר בתוך הקצב...) כמו שהמורה שלי אומר: מתופף לא נמדד בדברים שהוא עושה אלה באיך שהוא מכניס אותם לקצב... (אצלו זה נשמע מגניב יותר...)

m O r P h E u S

New member
וואי בן אדם תודה!

באמת תודה על כל התגובות אבל אני חוש ב שזה לא בלאגן כל מה שעשינו הכל מדוד ומחושב אבל לכל אחד יש דעה ותודה על כל המחמאות והתגובות!!! :)

danezeq

Member
../images/Emo61.gifתגובה שלי:

שמעתי בעבר את הקטע, כששלחת לי אותו בICQ אז שלחת לי את הקטע באיכות צליל פחות טובה - עכשיו הרבה יותר טוב! :) אז הנה מה שיש לי לומר: קודם כל אני חייב להודות שהפתעתם אותי! הסגנון באמת דומה לדרים טיטר (אין לי כח להעביר לאנגלית) ואפילו הוספתם כאן משהו יחודי - ממש מיוחד! על הקטע הזה יש אפשר רק לשבח! התיפוף באמת מקורי! - הקלידן ענק!! ודניאל (יש לך שם יפה
) הוריד אותה על הגיטרה
-כמה זמן אתה לומד? העצות שלי: כל השיר נשמע כמו סוף של שיר ארוך, כשהכלים מתחילים להשתגע - אני הייתי עושה 2 דקות ראשונות יותר רגועות, עם קצב אחד שמתפתח או כמה מקצבים אבל לא להפגיז
ופחות הפסקות.. יש הרבה קטעים שיש הפסקה ואז כאילו מתחיל שיר חדש לגמרי (כמו 05:43) אגב - שמתי לב למשהו מאוד מצחיק - יש קטע שמזכיר לי מאוד את הג´ינגל של שרון "רק שרון יביא שלום" - בכלל הקטע הזה נשמע כמו ג´ינגל
(02:14) - סליחה על ההשוואה
בכל מקרה זה אחד הקטעים הכי יפים! ושאלה אחרונה איך הקלטתם? - כמה מיקרופונים? ואילו מיקרופונים? חיברתם למיקסר?

m O r P h E u S

New member
זאת התגובה הכי בוגרת וטובה בעולם!

באמת יש פה גם ביקורת מחזקת וגם ביקרות בונה ותודה לך על המחמאות! ואת הקטע הזה הקלטנו באולפן אבל זה היחידי שלנו באולפן! אולפני סיגמה ת"א!!!

Petrucci-jr

New member
בקרוב:

אותו השיר רק אחרי עריכה חדשה ושיפור איכות! בבקשה תנו לי עצות לשיפור העריכה כמו להנמיך תתופים להגביר את זה לאזן את זה וכו...

danezeq

Member
עצות

להוסיף סולו יותר מתוכם לבסיסט סולו יותר ארוך -ופחות כמו ב 01:42 ההייט נשמע חזק מידיי לדעתי להוסיף סולואים לקלידן! ממש כמו ב- 04:37 - ענק!! אנחנו מחכים בקוצר רוח לגרסה החדשה

GCENTER

New member
יש סולו ענק לבסיסט ב ...

3:18 סולו מצוין... אנחנו נגביר אותו בעריכה החדשה הבסיסט שלנו ענק וואי איזה אצבעות אתם חייבים לראות אותו בפעולה זיו אתה שולט

m O r P h E u S

New member
מה לעזזל?

GCENTER אני לא מכיר אותך אבל למה אתה עונה בשם של מישהו מהלהקה שלנו?

Kodak997

New member
../images/Emo35.gif

היה לי הרושם שGCENTER הוא האורגניסט שלכם... אז מי אתה?

Petrucci-jr

New member
to danzeq:

באמת תודה אחלה תשובה ואחלה עצות!!! בקשר לשאלתך: אני מנגן כמעט שנה ולומד 4 חודשים תאוריה

Kodak997

New member
אוקיי...../images/Emo98.gif

אני אתן פה תגובה ממה ששמעתי במחשב ובאודישן (אגב - הודיעו לכם כבר אם התקבלתם?) : כל אחד מכם מאוד מאוד מוכשר, הטכניקה שלכם ממש פיצוץ ויש יציאות ומעברים מעולים. אבל מה שחסר לדעתי זה איזושהי אחידות (במנגינה ובקצב). במנגינה: אתה מנגן ג´אז לכן אתה מכיר את העיקרון של מנגינה חוזרת ועליה וריאציות, סולואים וכו´. בשיר הזה מצאתי משהו כמו 8 קטעים כאלה, ריפים כאילו. גם לדרים תיאטר, למרות כל הסולואים והמעברים המטורפים שיש בשירים שלהם, יש איזשהו מבנה אחיד או חזרה באיזושהי צורה על איזה ריף אם נקרא לזה ככה. כל 2-3 ריפים כאלה מ"מטרונומיק" יכולים להוות שיר בפני עצמו. לדעתי, אם דוחסים 8 כאלה בשיר אחד זה יוצא עמוס. תנו יותר אחידות, שהקטע יעמוד בפני עצמו ויאמר משהו. מדקה 2:00 עד 3:00 בערך יש קטע ממש ממש יפה (שנשמע כמו התחלה של שיר או בוקר
) !!! בקצב: עצה שלי: להפציץ פחות, לשמור על גרוב טוב ולהחזיק מקצבים יותר זמן, שיהיה יותר קל להתחבר לקצב. סה"כ המטרה היא לנגן קטע, לא להפגין כמה למדת וכמה אתה טוב ב-6 דקות. זאת דעתי על השיר, מקווה לראות אתכם בערב להקות צעירות!

m O r P h E u S

New member
אוקי

תודה על התגובה! ודווקא בקטע הזה ניסינו דווקא להראות את היכולות של הנגינה של כל אחד כי זה הקטע הראשון שלנו (עכשיו כבר יש עוד!) ואם מה שאמרת: "כל אחד מכם מאוד מאוד מוכשר,הטכניקה שלכם ממש פיצוץ ויש יציאות ומעברים מעולים" אז זהבערך מה שחיפשנו מהקטע הזה אבל תודה בכל מקרה!!! ובקשר ללהקות צעירות עוד לא היסתימו כל האודישנים יש גם ביום שישי הבא ואני גם מקווה ליראות את שתי הלהקות שלי ושלך שם!!!

Kodak997

New member
עוד...

לגבי הקטע שמתחיל 2:07 הוא לדעתי הקטע הכי יפה בשיר
, רק חבל שאתם "שוכחים" ממנו אחרי 20 שניות!! תרחיבו אותו! הוא צריך להיות הקטע המרכזי!!!

Petrucci-jr

New member
הוא כאילו חוזר בשיר הבא כרקע...

לא מסובך אבל קשה להסביר...

למעלה