אנשים העלתי את השיר...

m O r P h E u S

New member
אנשים העלתי את השיר...

סוף סוף העלתי את השיר של הלהקה שלי לאמרוסיה קוראים לנו מורפיוס והשיר(יותר נכון קטע) הוא בן 6 וחצי דקות והוא אינסטרומנטלי והוא בסיגנון פרוגרסיב מטאל!!! תורידו את הקטע ותיכתבו לי פה מה אתם חושבים עליו!!! יש כתובת אינטרנט נלוות

HelloweeN

New member
אההממממ....

בלי להעליב אחי, אבל מזה הגן חיות הזה ???????? אין איזשהו קצב מוגדר, כח הזמן משחקי צ´יינה שמקשים לשמוע ולהבין על מה בכלל הקטע... בסיס יש לך, וגם לא רע. אני חושב שאתה מסוגל לקצת יותר מאשר מה שיש בשיר הזה... שומעים שאתה יודע לנגן קצת אחי :) אבל זה כולה שיר אחד שסביר להניח לא משקף הרבה.. תשים עוד שירים ואז נתחיל להבין מה קורה! גם אני מהרצליה ד"א.

m O r P h E u S

New member
:) אח... בני אדם!

אני אפילו לא מגיב!!! אין לי בעיה אם זאת דעתך סבבה מעניין אותי לחשוב מה אתה אומר על פורטנוי! הוא גם גן חיות או שאין לא כמעט בסיס (למרות שאני אפילו לא מעז להשוות) אבל סתם מעניין אותי לדעת אבל טוב כל אחד ודעותיו נ.ב. איפה אתה לומד?

Petrucci-jr

New member
ערן שאלתה את דעתו?...

אז מה רציתה שהוא ישקר לך ? תודה לך על כנותך פעם הבאה גם תכתוב עצות זה יהיה מגניב תודה

Petrucci-jr

New member
אהה ואיך אני דניאל(הגיטריסט)???

כנ"ל ---- אם הקטע של העצות

VADER

New member
אתה מנגן רק שנה?! אז אתה ענקקק!!!

מאיפה אתה ובן כמה אתה? אני מכיר גיטריסטים שהם אחלה ומנגנים שנתיים וחצי ואתה עדיין יותר טוב! הסולו שלך במטרונומיק-חבל על הזמן

Petrucci-jr

New member
תודה...

אני גר בהרצליה בן 15 חכה עוד שנה אני עכשיו גם מתחיל ללמוד אם מורה רציני אז זה יהיה ממש מגניב!! מי שרוצה לדבר איתי אני ממש ישמח באי סי קיו: 137889016

HelloweeN

New member
אחי.

´סתכל, שוב, בלי כל כוונה לפגוע או להעליב, אבל הסגנון שלך רחוק מאוד מאוד מלהיות דומה לשל פורטנוי.. אצלך זה "גן חיות" כי אי אפשר להבין כלום. אל תעלב,כן.. אבל אני לא הבנתי כלום בשיר הזה, למרות ששמעתי אותו כמה פעמים, כל שניה מליון רוליםף משחקי צ´יינה.... לא שזה רע, כן... אבל בפרופורציות.. עצות אני לא צריך לתת לך, כי לפי דעתי יש את היכולת להבין ולבצע גם דברים אחרים, יותר "מובנים"... לפי דעתי, אתה צריך יותר לשמור על איזשהו קצב אחיד פחות או יותר, ולא כל שניה לחרבש משהו... אבל שוב, זה שיר אחד בלבד, ואי אפשר לשפוט על פי שיר אחד.

HelloweeN

New member
אהה ידידי הגיטראי !

שכחתי אותך! אתה דווקא נשמע מגניב מאוד! שילוב של הרבה סגנונות בשיר אחד, לא רע בכלל !! יש לכם רית´ם ? כי בשיר לא שומעים ת´רית´ם בגרוש, ולא שומעים ת´בס. (גיטר). אבל סה"כ אתה מגניב אחי !!

Petrucci-jr

New member
לא הגיוני כי...

אף אחד מאתנו לא שומע בלק סבת תגיד על איזה קטע בדיוק אתה מדבר

SANDOZ

New member
4:35 זה הריף של פארניוד של בלק סבת

גם מגדת עשו לו קאוור שיר מאד מוכר (בטח ישב לך בתתמודע:) שמע בקשר לשיר - אני הולך עם הלוין יש בשיר בלאגן -אבל בוא נבדיל בין שתי סוגי באלגן שינוי סגנון במהלך השיר בוא כל סגנון יושב "TIGHT" ומוחלף במהלך השיר MR BUNGLE לדוגמא הפכו את הבאלגן הזה לאומנות ככה גם נפתח השיר ולמעשה ההתחלה טובה מאד ב1:35 יש את הקטע של כל אחד לוקח סולו שלדעתי מיותר או מגיע מוקדם מדיי אבל סך הכל עד ה3:05 חוץ הכמה יציאות קטנות מקצב הכל בסדר גמור אבל אז מתחיל הבלגאן כל אחד פשוט מנגן מה שבא לו (הסוג השני )הבסיסט משתולל המתותפף ממשיך עם הפלאם בס סנייר שבשלב זה מפסיק להיות קשור שנייה הפסקה לקחת אויר ואז סולו גיטרה בכלל הדקה ה3 עד 4 יש המון יציאות מקצב אז הריף המדובר והסיום כמו ההתחלה לא רע בכלל זהו יש לכם המון פוטנציאל, אם תפסיקו עם הפאלבות תוכלו להיות אדירים אבל יש (כמו לכולנו) עוד הרבה על מה לעבוד

GCENTER

New member
טוב הורדתי תשיר וזה ממש לא מזכיר...

בכל מקרה לא חשבנו על זה...

SANDOZ

New member
עוד משהו למורפוס../images/Emo13.gif

אני חושב שהגדולה של המתופף של דרים זה לא דווקא המעברים המהירים (כל מתופף דת\בלאק מצוי מגיע למהיריות האלה )אלא המקצבים המתוכמים והמקוריים ובקטע אמנם יש כמה מעברים מעולים אבל אין אפילו מקצב אחד שיושב טוב ועל לדעתי אתה צריך לתת דגש

elad2002

New member
זה נכון

אתם לא יושבים טוב ביחד,הרבה יציאות מקצב בעיקר בסוף,שימו לב לזה

elad2002

New member
כנראה שאתה כן מעז להשוות

אתה לא יכול להשוות ואז להגיד שאתה אפילו לא מעז להשוות תחליט

m O r P h E u S

New member
אחלה של תגובה

באמת שהיא מאוד בוגרת ועניינית (ברצינות)... אבל עדיין זאת לא דעתי אבל זה בסדר שזאת דעתך!

Drums

New member
שיר מצויין..אבל

שינית יותר מדי את המקצבים..

Petrucci-jr

New member
נעלבתי../images/Emo10.gif

שום מילה עלי(הגיטריסט)? נ.ב לא נעלבתי למי שלא הבין...

למעלה