אנשים!!! הודעה חשובה!!!

lali37

New member
../images/Emo6.gif

אתן זה משהו מיוחד... ואני חושבת שנורמלית או לא-אני גאה להיות אני |הפרצוף עם החיוך הדבילי של האייסי|

טיפוסית

New member
קפצתי לביקור ו....

אני רוצה לעזור לכם. התנתקו מהפורום הזה וקחו פסיכאטר צמוד!!! ואם אתם מכורים, תבקשו ממני ואני אשלח לכם וירוס!!!! אני מכונה לעזור לך למטרה החשובה הזאת!!! *למרות שאני ממש לא מבינה מה רע בלהיות לא נורמלי... אבל בכל זאת אני מנסה לעזור.

סליחה?

אין לי בעיה להיות מכורה! ואני חושבת שהחבר'ה פה באמת מקסימים וכאלה. תאמינו לי, שאם לא היינו מכניפ את עצמנו מכורים, אלא - נגיד - מבלים הרבה בפורום - לאף אחד לא היה אכפת בכלל!!!

טיפוסית

New member
תהיי מכורה בכיף

רק אל תשכחי שיש חיים מעבר(במקרים מיוחדים בכלל אין חיים, כמוני
)

אלעדית

New member
ברוך השם!../images/Emo24.gif

אני עדיין לא מכורה ב"ה ואני חושבת שצדקת בהגדרתך של- " מכורים - לא נורמלים" י ש כאן כבר באמת עבירה על גבולות הטעם הטוב....... אפילו מחו"ל לא חדלים לגלוש לפורום,,,,,,,,(שרוך סליחה על הדוגמה..) לכן אני בעד ההצעה המהממת שלך -לפתוח מועדון תמיכה ב"מכורים"....

lali37

New member
הרבה!

אבל את יכולה להיות נורא מקורית ולכתוב מילים של שיר שאת אוהבת איזה מתוחכמת אני אה?!

אז???

אני לא חושבת שיש עם זה בעיה. זה תחביב, אפשר לומר. מילא, אם זה היה איזה פורום שמלמדים בו דברים לא חינוכיים והכל - הייתי מבינה. אבל אנחנו פה חברה טובה, וחבר'ה טובים. אז מה הבעיה? אני דווקא לא חושבת שצריך להקים את המועדון, עטרה - סליחה..., ומי שרוצה להיות מכור שיהיה מכור. מי שלא - שלא יהיה! זה עניין של תחביב, לפי דעתי. זה כמו שתגידו - "בואו נתמוך במישהו שכל היום חולם ומדבר על האוסף שלו". אז???? זה התחביב שלו, והוא אוהב את זה ונהנה מזה. לא נראה לי שיש בעיה. ונכון שיש תחביבים של להיות מכורים כמו טלוויזיה וסיגריות (לא טובות לבריאות), אבל הם רעים או פחות טובים! ועוד משהו, כבר הגבתי לקרן. תסתכלו. אם היינו מכנים את זה כ"מי שנמצא המון בפורום" - אף אחד לא היה שם על זה, ולא היה מתייחס. בגלל שזה מוגדר כ"מכור" - שזה לכאורה מילה לא טובה, בגלל שזה מפורסם בעיקר בסיגריות וסמים - זה נשמע רע. אבל תחשבו - אני לא חושבת שזה כ-ז-ה גרוע! ובלי נסיון לפגוע פה באף אחד!!! מתה על כווווווווווווווווווולכם!!!!

עטרה ש

New member
אבל זה בכלל לא קשור!!!

זה בכלל לא כמו תחביב... כי תחביב כמו שאמרת זה דבר טוב (בדר"כ)... אבל להיות ליד המחשב במשך שעות... זה בכלל לא בריא!!!! וחוץ מזה גם-"מי שנמצא הרבה בפורום" זה כן דבר רע לא רק "מכור" טוב כדאי שאינ יפסיק לרשום כדי שאני לא יתחיל לרשום דברים לא קשורים...(וזה קורה לי הרבה בזמן האחרון...)

איילת כ

New member
אנשים, אני חייבת לציין

שאתם אובססיים בטירוף, לא לפורום אלא לקטע הזה של המכורים. אם כבר לפתוח קבוצת תמיכה נראה לי שיותר צריך לפתוח לקטע הזה...

לא חוזרים על בדיחה פעמיים!!!

אני לא מבין אותכם לא שמעתם פעם על שלא חוזרים אחרי בדיחה פעמיים וזה כבר ממש לא מצחיק... רק גליה הצליחה בזה!!! אתם סתם מקנאים... תאכלו ת-לב אבל כול הכבוד שייך לגליה!!!

lali37

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif על מה אתה מדבר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

היי עטרה, הכל בסדר.?? לא נראה לי...

מה נפל עלייך??????? עוד לא הבנתי, מנסה להציל את הפורום?????? נגיד שכולם חותמים, מה אז? טוב נקווה שהמנהל החדש יעשה משהו נגד התחרפנות.............. לפחות עדיין נשארתי נורמלית....

עטרה ש

New member
משוגעת אחת!!!

יש לי שאלה אפשר כבר לגלות לכולם מי את??? וחוץ מזה אם אני ירצה לעזור לאנשים בפורום זה יהיה בהחלטתי ואני לא צריכה לשאול אותך או לבקש ממך רשות!!!

שרוך

New member
אני חיב גמילה

בס"ד הי בוקר טוב ישראל מה קורה? ככה רוצים לשמוע משהו מצחיק זה קשור לפורום !! בדרך שנסוע דודה שלי אמרה לי וואי אם היה פה טלויזיה ומכור שכמוני ענה עזבי אותי טלויזיה אני רוצה מחשב ניייד עם אינטרנט ועברית וישר חשבתי עליכם ! אז אמי ענתה שנגיע לארץ אני עושה לך קורס גמילה מהאינטרנט אני מקווה שהיא לא תתחיל לעשות לעשות לי בעיות !! לא יודע מה אני יעשה !! אני מכור לצערי !! יאלה אנשים אני מחכה לעזרה !! שבוע טוב חודש טוב שרוך

אני מנסה לומר שגליה היא...

זו שחשבת על הרעיון ואני מנסה לומר שלא חוזרים על בדיחה פעמיים!

למעלה