אנשים!!! הודעה חשובה!!!

עטרה ש

New member
אנשים!!! הודעה חשובה!!!

טוב אז רציתי להגיד לכם שהפורום הזה משגע את האנשים שבו!!! יש כאלה שמרוב שהם מכורים לפורום הם חולמים עליו חלומות(רחלי אל תפגעי זאת הדוגמא הראשונה שעלתה לי לראש...)! ויש כאלה שפשוט כבר לא זוכרים מה המין שלהם!!! (אלי7 כן אני מתכוונת אליך!) אז לפי דעתי צריך לפתוח פה קבוצת תמיכה שכל האנשים שעדיין נשארו נורמלים יעזרו לאלה שכבר התחרפנו!!! אז כל מי שמוכן לעזור לי בהקמת קבוצת תמיכה שירשום:

lali37

New member
אני מה"לא נורמלים"

ואני זקוקה לתמיכה אז אני בעד הקמת קבוצת התמיכה
ומהר

עטרה ש

New member
דווקא מצאתי מישהי!

קרן(טיפוסית) היא דווקא עדיין נשארה נורמלית... מי שחושב שגם הוא נשאר עדיין נורמלי שיגיב!!!

טיפוסית

New member
תלמדו ממני

שמרתי מרחק וכך נשארתי בן "הנורמלים" כביכול. ועטרה, תודה שאת חושבת ככה.

lali37

New member
אם כל הכבוד../images/Emo70.gif

וקרן-אני חולה עליך.. לא לקחת קשה... עדיף להיות פה ולהיות לא נורמלי (והאמת שאם את לא רוצה עסק עם גילת לא כדאי לך להגיד לא נורמלי) מאשר לא להיות פה
ובכלל (מוקדש לשירה וגילת)-אנחנו הנורמלים

בדיוק..

אני מאמינה שאדם "לא שפוי" הוא השפוי האמיתי. כי אנשים שהם יותר מדי נורמלים בסוף משתגעים :) צריך את הבאלאנס הזה, לדעת בדיוק מתי להתחרפן ומתי להישאר "בשפיות"

beckham17

New member
שכחת כנראה שאריאל עדיין בן 18!!!

ונראה אותך עוד שנתיים... ממש צעירה...

lali37

New member
דבר ראשון יש לי שלוש שנים...

טוב, נו, שנתיים וחצי אבל אל תבאס אותי... ואתה זה שבכלל כל הזמן אומר לי שאני ילדה ושאני קטנה אז ששששששש
ונכון שאתה בן 18-ואם 18 זה זקן(כמו שאתה כבר יודע) אז 19 בכלל...

טיפוסית

New member
כן ו.....

כשאי נורמליות הופכת לשיגרה זאת נורמליות! אז אל תגידו לי שאתן לא נורמליות... כי אתן כן נורמליות. חוץ מזה אל תשויצו בזה שאתן לא נורמליות לעולם! שמתי לב שאנשים שאומרים שהם לא נורמלים הם יותר מידי נורמלים, האנשים הבלתי נורמלים לא מודים בכך....(כמו חברות שלי שמתקשרות להטריד אנשים במכירת שעווה לשערות האף, והן בטוחות שהן נורמליות.... אבל זה רק ההתחלה, הם עושות דברים דפוקים יותר...)

למעלה