אנשים דפוקים

סינדי 55

New member
אנשים דפוקים

יצרתי קשר עם הטלפון שהאדון השאיר בהודעה שבאתר הכרויות. שיחה ראשונה התנהלה בעינייניות חביבה וסוכם שביום שישי נפגש ובערב שלפני נהיה בקשר כדי לתאם את הזמנים הנוחים לשנינו. האיש הקדים ויצר קשר ערב לפני.אהבתי. הייתי עסוקה ולא יכולתי לדבר ואז יידע שבעוד שעתיים יצור קשר. מאז נעלמו עיקבותיו. אתם מבינים את זה? מה השתנה?

סימפתי

New member
סינדי, I swear to God, it wasn't me

סינדי, אני נישבע לך שלא מדובר בי. אני ג'נטלמן מושלם. שאלי, את כל מי שמכיר אותי אישית. מוכן לקחת פוליגרף!

סינדי 55

New member
לא חשדתי ולו לרגע

אבל גם אם נרדמים על הספה מול הטלויזיה אפשר להתקשר למחרת ולהסביר. אין צורך אפילו להתנצל. נ.ב~ עדויות מקורבים לא ממש עוזרות כשהקארמה לא מסונכרנת וגם פוליגרף נשמע פאתטי. אך אני מדברת כעת על נושא שונה בתכלית..ואל תבקשו רמז.

בלסימה

New member
סידני, אם הקרמה שלכם לא מסונכרת,

להיות יחד, אז רדי מזה ומהר,חבל על הזמן, אל תרגישי פגועה מזה,אתם הרי לא מכירים אישית, יבוא חדש. ואם הוא כן בקרמה שלך, אז הוא זה שיחזר אחריך כמינהג אבותינו, הזרעים נחפזים אל הביצית והיא עומדת דוממת. בהצלחה בהמשך.

magy

New member
אם אגיד

או אחשוב שהאיש נעלם בגלל אותה שיחה שלא התקיימה כי היית עסוקה....... יוצא שאת אשמה - אבל אני לא חושבת שזו הסיבה. הרי כבר היתה לכם שיחה יום קודם.....ואפילו נחמדה....... ושוב למחרת.... אולי נבהל מעצמו- גם זה קורה כשמגיעים למימוש.......או פגישה או שקרה לו משהו......... יש לך טלפון......תבדקי....... או שהוא בכלל נשוי שמצא זמן קצר לשיחה כשאשתו לא היתה בבית. אין לך מושג כמה שיחות היו לי , חביבות ונעימות של אנשים "פנויים" ...............שפתאום התברר שהאשה בחו"ל/ אצל אמא שלה/ אצל אחותה/ במלון/ בסוף שבוע/ אצל המאהב שלה...................

magy

New member
טוב, את ההודעה השניה שלך

לא הבנתי...... אולי אני לא מסונכרנת.............. או לא מאמינה בסינכרוניזציה וקראמות........

magy

New member
מה זה?

הם אומרים לי מה ללבוש? הם קובעים מה מתאים לי?מה יפה לי? הם מספרים לי מה מקובל אצל כולם ? הם מעדכנים אותי באופנה, שלא אהיה אאוטסיידרית? הם מלבישים אותי בעצם, בטעם האישי שלהם? ולא איך שאני אוהבת? כלומר, אני אהבלית חסרת טעם והבנה פונה אל "יודע דבר" כדי שיספר לי מה שהראי שלי, יכול לספר לי ללא תמורה? גם ארכיטקט לא הייתי מזמינה לבית. כי לא הוא יגור בו......... וכל אחד עושה בגופו וביתו כראות עיניו ועל פי נוחותו ולא על פי "מה הולך היום", מה עושים אחרים, "אני רוצה להראות כמו"................ שמעתי שיש היום יועצים להכלללללללללללללללללללללל פעם ראיתי כתבה וחבל שלא שמרתי. גם אם מישהו צריך לשירותים יש יועץ שאומר לו..........

צלליתה

New member
יש בהחלט אפשרות

שהעובדה שהיית עסוקה שלחה אותו לדבר עם מישהי נחמדה אחרת. אז רגע את באמת רוצה להפגש עם איש כזה? אבל יש בהחלט אפשרות שזה לא מה שקרה. למה שלא תתקשרי את אליו ותשאלי אותו?

ואולי הוא נפגע מכך שהיית עסוקה

ולא פינית זמן קטן לדבר איתו. ושום דבר לא השתנה עולם כמנהגו נוהג . תחילת קשר כולם דרוכים ומצפים שהצד השני יהיה זמין לכל הפחות בהתחלה. אמצע קשר, איחר בכמה דקות להתקר, את איחרת לא משנה על העל ניתן לגשר = התשוקה שוברת שיאים והכל מותר גם להיות עסוקים ולא לדבר. ואז או שמסתיים הקשר או שהקשר ממשיך וקולולולולו או תונה או שנינו ביחד כל אחד לחוד , או חיים כזוג יונים ביחד הוא יוצא את נכנסת והפוך את יוצאת והוא נכנס .

מאיר פז1

New member
הו סינדי // אני מבין את זה ../images/Emo13.gif

האיש נעלב כי היית עסוקה // ולא היית פנויה // לכבוד הוד רוממותו |מלך| יש כאלה הנעלבים גם מזה // שנמלה דורכת על כף רגלם. או שתתאזרי בסבלנות ותמתיני // עד שיירגע // ואז שוב יתקשר למה את לא מתקשרת אליו? למה להתייסר ולשבור ת'ראש?

../images/Emo6.gif גם אני חושבת שסינדי

צריכה להתקשר. אולי הוא חשב שהיא התחמקה באלגנטיות ממנו

מאיר פז1

New member
כן אמא את צודקת // איך לא חשבתי ../images/Emo13.gif

על זה שהוא חשב // שהיא מתחמקת? יתכן גם שהוא חשב שהיא "בוגדת" בו עם גבר אחר באותה שיחת טלפון
אתן חייבות לצנזר // בשיחות הטלפון שלכן כשאתן משוחחות בטלפון // אתן נעולות על האובייקט הנוכחי // אתן אמנם עונות לשיחות ממתינות אבל רק כדי לדעת מי זה // ולמה הוא מעז להפריע לכן כשאתן משוחחות בטלפון // וזה יכול להימשך שעות מותק // על הקו האבא של הילדים שלכם לעתיד // מגיע לו קצת יותר יחס // לא?

חחחח האבא של הילדים שלנו

אולי הסבא של הנכדים בגילנו . ולמה אנחנו עונות לממתינה בשביל להשמע שאנחנו מאוד מבוקשות ומחוזרות . והרי תמיד זה ממי/ מותק אני כבר חוזרת יש לי שיחה עם מחזר עקשן. נשים נשים שק של נחשים . ואתם הגברים אוהבים להעקץ כל פעם מחדש.

magy

New member
כן, הנמלה....

כל הזמן חשבתי על זה שאם לא השיחה שלא התקיימה אז משהו אחר היה מטרפד גם רגל של נמלה...........

למעלה