גם "19 לנצח" מקובל עליי
E EMILY666 New member 9/9/04 #9 ../images/Emo25.gifאופיר!!!!!!!!!!!!!! סוףסוף אתה פה אני עוד חשבתי לאן נעלמת... אז ככה סובלים בצפר אין מה לעשות חחחחח
../images/Emo25.gifאופיר!!!!!!!!!!!!!! סוףסוף אתה פה אני עוד חשבתי לאן נעלמת... אז ככה סובלים בצפר אין מה לעשות חחחחח
T the freaky girl New member 9/9/04 #32 ../images/Emo12.gif זה ליצן.. אני ממש ממש ממש לא אוהבת ליצנים..
A Angel lips New member 9/9/04 #25 כי זה היה מצחיק בצאט כולם מתכתבים באיזה דיון סוער ככה עם הצפות פתאום אוםיר טורמזאז איך בבית ספר! זה היה מצחיק!!! סוף סוף המחשבבבב חזר תתטפל בו יפה!
כי זה היה מצחיק בצאט כולם מתכתבים באיזה דיון סוער ככה עם הצפות פתאום אוםיר טורמזאז איך בבית ספר! זה היה מצחיק!!! סוף סוף המחשבבבב חזר תתטפל בו יפה!
T the freaky girl New member 9/9/04 #31 ברוך השב קרו כל כך הרבה דברים... הרבה אנשים, הרבה "חוויות" ( ביצפר המזורגג..), הרבה אנשים חדשים שגיליתי את רמת הטמטום הגבוהה שלהם.. אני רוצה להתפגר מתישהו.. ולא לחזור..
ברוך השב קרו כל כך הרבה דברים... הרבה אנשים, הרבה "חוויות" ( ביצפר המזורגג..), הרבה אנשים חדשים שגיליתי את רמת הטמטום הגבוהה שלהם.. אני רוצה להתפגר מתישהו.. ולא לחזור..
A AeroSlash New member 9/9/04 #33 מה פתאום את רוצה להתפגר ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif א. זה התפקיד שלי אני המפגרת מבין שתינו ב. מה אני אעשה אם את תתפגרי לי הא?! הא!? הא?! אגואיסטית, חושבת רק על עצמך...
מה פתאום את רוצה להתפגר ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif א. זה התפקיד שלי אני המפגרת מבין שתינו ב. מה אני אעשה אם את תתפגרי לי הא?! הא!? הא?! אגואיסטית, חושבת רק על עצמך...
T the freaky girl New member 9/9/04 #35 את לא מפגרת.. א. 100 בהסטוריה ב. 100 בלשון (היחידה בשכבה!!) ג. 100 במתמטיקה ד. את חכמה ה. אני אוהבת אותך ו. אני מפגרת, שתקי ז. אני רוצה לברוח לחיות ברוסיה..
את לא מפגרת.. א. 100 בהסטוריה ב. 100 בלשון (היחידה בשכבה!!) ג. 100 במתמטיקה ד. את חכמה ה. אני אוהבת אותך ו. אני מפגרת, שתקי ז. אני רוצה לברוח לחיות ברוסיה..
A AeroSlash New member 9/9/04 #36 אני רוצה לברוח לשנות ה-80 ../images/Emo10.gif או שמישהו יתן לי בעיטה בתוחס וישלח אותי רחוק אל אצרתו העולם השלישי, כבר ביקשתי יפה אבל סירבו לי (((((((((((((((((((( לא נורא, אני אוהבת אותך, את אוהבת אותי, נסתדר
אני רוצה לברוח לשנות ה-80 ../images/Emo10.gif או שמישהו יתן לי בעיטה בתוחס וישלח אותי רחוק אל אצרתו העולם השלישי, כבר ביקשתי יפה אבל סירבו לי (((((((((((((((((((( לא נורא, אני אוהבת אותך, את אוהבת אותי, נסתדר
W wasted years New member 10/9/04 #37 שנות ה-80../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif