נסטיה בסוף לא צילצלו אלי:)
A AeroSlash New member 10/9/04 #45 שומדבר עוד לא אבוד... הם עוד מסוגלים להתקשר ולשאול בקשר למיון שלך בברות בהיסטוריה אליה "למדת" עם נסטי...
שומדבר עוד לא אבוד... הם עוד מסוגלים להתקשר ולשאול בקשר למיון שלך בברות בהיסטוריה אליה "למדת" עם נסטי...
O ora s New member 9/9/04 #34 חזרת ../images/Emo24.gif באמת תהיתי לאן נעלמת... הפורום קצת שומם בזמן האחרון, בצ'אט ביחוד כי כולם לומדים אבל יש הרבה חדשים כמו שכבר הרבה פה ציינו... בכללי אני עובדת, מבלה , משתעממת ובקיצור מחכה לגיוס
חזרת ../images/Emo24.gif באמת תהיתי לאן נעלמת... הפורום קצת שומם בזמן האחרון, בצ'אט ביחוד כי כולם לומדים אבל יש הרבה חדשים כמו שכבר הרבה פה ציינו... בכללי אני עובדת, מבלה , משתעממת ובקיצור מחכה לגיוס
V v o d k a New member 10/9/04 #43 אהלן אופיר ../images/Emo73.gif אני לא מכירה אותך, כי כשאתה הצטרפת אני כבר לא הייתי ועכשיו חזרתי... אני אחד מהשמות החדשים, רק שאני לא כל כך חדשה סתם נוטשת שחזרה עם הזנב בין הרגליים
אהלן אופיר ../images/Emo73.gif אני לא מכירה אותך, כי כשאתה הצטרפת אני כבר לא הייתי ועכשיו חזרתי... אני אחד מהשמות החדשים, רק שאני לא כל כך חדשה סתם נוטשת שחזרה עם הזנב בין הרגליים