אנשים בכפר לא בסדר

מתנהגים לא יפה. מכים, מאיימים, צועקים ומקללים. המשטרה לא רוצה להתערב. אני מתלונן ומענישים ולא עוזר. צריך להילחם ולתת להם עונשים קשים מאוד, לחנך את האנשים. לא עשיתי שום דבר לאף אחד כאן, סתם אנשים שאוהבים להתנהג לא יפה. אני בסדר גמור. אני אדם נהדר. שיהיה יום נפלא לכולנו. אם יאיימו עליי, אמשיך להילחם ולהתלונן לאחראים כדי שיענישו ויטפלו.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
מתנהגים לא יפה. מכים, מאיימים, צועקים ומקללים. המשטרה לא רוצה להתערב. אני מתלונן ומענישים ולא עוזר. צריך להילחם ולתת להם עונשים קשים מאוד, לחנך את האנשים. לא עשיתי שום דבר לאף אחד כאן, סתם אנשים שאוהבים להתנהג לא יפה. אני בסדר גמור. אני אדם נהדר. שיהיה יום נפלא לכולנו. אם יאיימו עליי, אמשיך להילחם ולהתלונן לאחראים כדי שיענישו ויטפלו.
יש לי טיפ לתת לך.
תקנה מקל בייסבול.
אנשים על פי רוב עושים כבוד לאדם אשר אוחז מקל בייסבול ביד.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
קוראים לזה מחבט בייסבול, לא מקל בייסבול. לו ניסית פעם לשחק בייסבול היית יודע למה סתם מקל לא מתאים.
מקל/מחבט אינו רלוונטי במקרה הנ"ל.
סופרמן יקירי, לי יש אחד כזה שאני מחזיק באופן קבוע ליד הדלת
אילו היית חוטף אחת ממני, היית מפסיק להיות "חכמולוג" ומבין מהר מאד שזה וואחד מקל. |חיוךרחב|
חוצמזה אילו הייתי אומר: "מחבט", אז היו מאשימים אותי בהסתה לאלימות.
תאמין לי שאני יודע מה שאני אומר. ;-)

נערך לאחרונה ב:

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מקל/מחבט אינו רלוונטי במקרה הנ"ל.
סופרמן יקירי, לי יש אחד כזה שאני מחזיק באופן קבוע ליד הדלת
אילו היית חוטף אחת ממני, היית מפסיק להיות "חכמולוג" ומבין מהר מאד שזה וואחד מקל. |חיוךרחב|
חוצמזה אילו הייתי אומר: "מחבט", אז היו מאשימים אותי בהסתה לאלימות.
תאמין לי שאני יודע מה שאני אומר. ;-)
העלת בי זכרונות.
היה לנו מורה שהחזיק סרגל תחת בית השחי, ובסרגל היה משהו מרתיע.

העלת בי זכרונות.
היה לנו מורה שהחזיק סרגל תחת בית השחי, ובסרגל היה משהו מרתיע.
פעם הייתי מאבד כל מיני דברים וגם סרגלים אז מורה רוסי לפיזיקה נתן לי במתנה סרגל שלו מאוד יפה עם ציורים של ציפורים, והצלחתי לשמור עליו די הרבה זמן.

in bal1

Well-known member
יש לי טיפ לתת לך.
תקנה מקל בייסבול.
אנשים על פי רוב עושים כבוד לאדם אשר אוחז מקל בייסבול ביד.
סבא.אתה יודע שאני מאד אוהבת את הכתיבה שלך.אבל הפעם מציעה לך באמת להזהר במה שאתה מציע לאדם כמו פילסוף.
בכל מקרה לא יאפשרו לו ללכת בכפר עם מקל/מחבט

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
סבא.אתה יודע שאני מאד אוהבת את הכתיבה שלך.אבל הפעם מציעה לך באמת להזהר במה שאתה מציע לאדם כמו פילסוף.
בכל מקרה לא יאפשרו לו ללכת בכפר עם מקל/מחבט
אם שמת לב עינבלי, המלצתי לו להחזיק מקל בייסבול ביד
לא הצעתי לו להכות אנשים חלילה.
רק לאחוז את המקל ביד.
בדרך כלל זה מספיק כדי להרתיע.

אני כבר לא אלים ותוקפני כמו שהייתי פעם, התוקפנות נוצרה בי בעיקר בגלל העימותים עם אנשים בכפר. לפני כן תמיד הייתי מאוד עדין. עכשיו הפסקתי להתפרץ ולעשות דברים מפחידים אז נהיו הרבה יותר נחמדים אליי. אני לא אדם שייתן מכות למישהו שלא כדי להתגונן, בוודאי לא במחבט או במקל.

נערך לאחרונה ב:
כתבתי שאני לא נותן מכות שלא כדי להתגונן מתקיפה, אם יתקפו אותי קשה ודאי לפעמים אצטרך להגיב בתקיפה. עדיף להימנע גם מזה ככל האפשר כדי לא להסתבך וכדי שלא יחזירו לי במכות.

SupermanZW

Well-known member
כתבתי שאני לא נותן מכות שלא כדי להתגונן מתקיפה, אם יתקפו אותי קשה ודאי לפעמים אצטרך להגיב בתקיפה. עדיף להימנע גם מזה ככל האפשר כדי לא להסתבך וכדי שלא יחזירו לי במכות.
את מי שלא מגן על עצמו מכים יותר מאשר את מי שמגן על עצמו. כל תוקף מעדיף קורבן קל. אם מכים אותך אתה חייב להכות חזרה, בלי להתלבט בכלל.

בדרך כלל עדיף להדוף את התוקף מאשר להכות. אם מכים בחזרה, עלולים להאשים אותי ולא את התוקף אם לא ידעו בדיוק מה היה. אפשר להחזיר במכות חלשות, לא רצוי להגזים באלימות. יכולים להחזיר לי. בכלל, אני אדם חלש פיזית.

פעם הייתי אדם מאוד עדין ואהוב והפכתי לתוקפני ומפחיד בעיקר כי היו תוקפניים אליי בכפר וכי העולם היה תוקפני אליי כי אני שונה. אני עושה לפעמים קולות ונשיפות שאני רגיל אליהם ולא לגמרי מודע להם אז עושים לי מבטים מאיימים ואני מחזיר מבטים מאיימים אז מרביצים לי. הכפר הזה הזוי, לא הגיוני ולא חכם. אני בסך הכול אדם עדין ומעניין ושמח, יש לי חיים יפים, אני לומד באוניברסיטה בהצלחה ויוצר דברים יפים ומעניינים, ויש לי חיי חברה טובים וחיים ארוטיים סבירים. אני חושב שבהיגיון לא צריך להגיד דברים לא נכונים כי כששופט שואל אם גנבתי אני לא חייב לענות על השאלה, אפשר להגיד תחליט למה אתה מאמין אבל לא עם אדם שלא יכול להקשיב כי הוא עם הראש שלו. אני יותר מדי מאמין בדיבור וקצת מנותק ולכן אני בטעות לפעמים מיישם את זה במקומות הלא נכונים עם זרים שזה מסוכן ואנשים פה חושבים שתפקידם ללמד אותי בכוח איך צריך לדבר. אני מנסה לשוחח עם חברים על דברים שאוהבים לעשות כדי לחזק את החברות, ואנשים בכפר אומרים שאני חוקר ושואל אותן שאלות מעצבנות כל הזמן כשהכוונה להתעניין בצורה אמתית. אני נלחם בעולם כי אני אדם רוחני ומיוחד והעולם חומרני וטיפש וכופה עליי את החשיבה המקובעת שלו. אני אוהב אהבה עצומה שאין לתאר את האישה שהייתה מטפלת שלי פעם, אני מצטער שהטרדתי אותה ואני מבין שעשיתי לה דבר רע אבל אני באמת מאוד אוהב אותה ומעריך אותה וחושב שהיא אישה נהדרת. אני חושב שהיא האדם שאני הכי אוהב בעולם אולי אפילו יותר מאת המשפחה, שאני אוהב אותה כמעט כמו שאוהבים את אלוהים ושזאת האהבה הכי חזקה בעולם. כבר שלושים שנה אני מוכן להתחתן איתה והיא לא רוצה לדבר איתי ולשמוע ממני מילה. אני עצוב שהיא לא רוצה אבל מבטיח לא ליצור איתה קשר יותר כדי לא להעיק עליה, ולא לדבר עם זרים כי זה מסוכן מאוד. הפסיכולוג הגאון שטיפל בי ביחד איתה עזר לי הרבה אבל הציק לי קשה כי אהבתי את המטפלת והזיק קשה לשיחות שלי עם אנשים. אני נלחם בעולם כדי לבטא את אהבתי למטפלת ולהוכיח שאני רוחני ואוהב את המטפלת, הפכתי את העולם בשביל המטפלת והיא בהחלט ראויה לזה. אימא שלי שונאת אותה ולא רוצה לשמוע עליה אבל היא לא מכירה אותה כמו שאני הכרתי אותה במסגרת עבודה במשך ארבע שנים. אני שמח שהדברים הנוראים שעברתי חישלו אותי.

נערך לאחרונה ב:
אכן אהבה נהדרת, עכשיו יש לי כבר כעשר שנים חברה אחרת בכפר שגם אותה אני מאוד אוהב וטוב לנו ביחד, אבל את אותה אישה נהדרת שטיפלה בי פעם בתל אביב לא אשכח לעולם.

למעלה