אנשים, אנשים!

פסחזון

New member
אנשים, אנשים!

אני ממש רוצה חוברת חדשה לחלילית, אבל לא את אלה של המתחילים (אחרי שש שנים ...) את הכחולה של רוני חלילית שלפי מה שהבנתי היא הכי לרמה אי אפשר להשיג, וחוץ מזה אני רוצה דברים של דואטים וסולו אבל גם הרכבים לסופרן אלט טנור ובס ואולי אפילו סופרנינו. מישהו מכיר חוברת? בבקשה?

wiz

New member
היי קופת-חזיר....

אני מקווה שהניק שלך זה על שם הסיפור של אדגר קרת.... אין לי מושג בקשר לשאלה שלך, אבל בכל זאת רציתי להגיד לך ברוך הבא (אני נורא נחמד היום...)...

wiz

New member
סליחה על טעותי הנוראה...

מכתב התנצלות נשלח ברגעים אלו ממש לאדון אתגר...

לא מכיר אבל להשיג

באינטרנט אפשר את הכל. תנסה באמזון, מיתוס, טאוור רקורדס וכל חנויות הספרים באינטרנט.

פסחזון

New member
תודה רבה, אבל...

תודה רבה על קבלת הפנים החמה ועל התגובות הנהדרות על השם שלי (שאכן בא מהסיפור הנפלא של אתגר קרת) אבל מה עם השאלה שלי? :( ודרך אגב - נקבה, לא זכר...

.Mr. Wizard

New member
אם את רוצה חוברות/ספרים לכי לכאן.

זו החנות האחרונה שאי פעם תצטרכי ללכת אליה, מצאתי אותה אתמול באיחור קל... היא נמצאת בתל אביב, בהצטלבות של רחוב בלפור ואלנבי. חנות גדולה עם קירות של ספרי תווים לכל הכלים שיש לכל הסגנונות, פשוט הכל. קוראים לה MUSIC SUPPLY או משהו דומה... שנייה אני מביאא את השקית, כנראה נזרקה כבר, בכל מקרה המליצו לי עליה בגינצבורג. הייתי צריך תווים ל ס ק ס ו פ ו ן שלי. ולא לגיטרה (הפתעה!!!) אני וחבר שלי מכינים הרכב גאז (מצומצם בינתיים - פסנתר וסקסופון). Mr. Wizard.

פסחזון

New member
ממש תודה...

אני ממש מודה לך על המציאה הנהדרת. ארוץ לשם בהזדמנות הראשונה! ונורא נחמד לקרוא סוף כל סוף על עוד מישהו שלא מנגן על גיטרה... בהצלחה בהרכב גאז... ושוב תודה.

למעלה