אנשים אנשים!!!!

אנשים אנשים!!!!

לאחותי יש חבר שמכיר את המפיק של החטא ועונש, והיא אמרה שכנראה ביום רביעי הקרוב יש עוד פעם צילומים. יש מצב למפגש???

greeneye

New member
לא נכון.

הם מצלמים כל שבועיים 2 תוכניות. ולא כל שבוע. זאת אומרת, לא ביום רביעי הקרוב אלא הבא. רבית ואני מנסות להשיג ל-2 התוכניות הפעם, ונשמח לראות שם עוד אנשים! ו...פולי, אם אתה בא- אל נא תתבייש! תגיד שזה אתה! אני רוצה לפגוש אותך...

פIלי

New member
באינטרנט? יש מצב לתוכייה

אם יש לי כרטיסים אני כל כך באאא! זה עוד יהיה בחופש! אז יש זמן!! ואני? מתבייש? מה פתאום...

greeneye

New member
סבבה.....

והפעם אני לא מוותרת לך..... אני חייבת לראות אותך גאד דאמט!

sapir stieben

New member
ממ... טוב אז כנסו!!

אז אני מזה רוצה ליהיות בצילומים עוד שבועיים!! אבל אני לא וידעת איך להשיג כרטיסים!! איך אתם משיגים?? ממ... טוב תודה למי שעונה.. ניסיתי דרך הטלפון שיש באתר של ביפ אבל הם לא חוזרים אלי שם! אולי כי אני קטנה מדי... אבל זה לא נראה לי הייתה בעיה כזאת גדולה שם בכניסה הגיל או וואטאבר.. פליז עזרו לי אני מזה רוצה ללכתתת!!

kfm

New member
אייממממ.....

גם לי יש תטלפון באתר של ביפ....ואמור להיות לי עוד טלפון אחד אבל אני לא זוכרת אותו בע"פ אני אחפש ואם אני אמצא אני אגיד לך ((:) אגב, גם אני מ-ת-ה ללכת לצילומים עוד שבועיים, היה כזה כיף...אם רק הייתי גרה קרוב... אבל יש בעיית הסעות......מממממ תנסי אולי באתר של קשת, תיכנסי לתוכניות ואז ל"חלומות בהקיציס", שם יש פרסומת גם לחטא ועונשו ויש מקום להזמנת כרטיסים....אני ניסיתי כמה פעמים, הם לא חזרו אלי....אולי תרמי בגיל..../:

פIלי

New member
same here

אבל אין משהו שאי אפשר להתגבר עליו עם אוטובוס ומונית...

kfm

New member
תגיד פולי....צילמת משהו? אם כן...

יהיה נוראאאאאאאאא נחמד מצדך להראות לנו...((((:): כנ"ל לגבי כל השאר שצילמו..... סנקיו ורי מאץץץץץ'

פIלי

New member
תגידי מתן...

אני נראה לך כמו אחד שהביא מצלמה דיגיטלית לפגישה? (את האמת, יש לי, וחשבתי להביא, אבל כבר הלכתי ישר מיום שמיניסטים - ולהביא אותה לבצפר זה סיכוי של 50% שהיא הייתי נשארת לי עד לפגישה...)

kfm

New member
היה זכור לי שאמרת משהו על מצלמה

דיגיטלית בצירוף למשפט הבא..."אני מביא"..... טוף....אולי התבלבלתי... הממממ אני מנסה למצוא את מזלי אחרי שגיליתי שכנראה שהמצלמה שלי לא צילמה כ=ל=ו=ם....בעעעע....לצערי הרב....

פIלי

New member
../images/Emo10.gif

יכול להיות שאני יהיה בקורס מד"צים אז אני לא יוכל לבוא... באסה...

פIלי

New member
זרקי ניחוש...

רמז - לצילומים עוד שבוע וחצי... יש מצב שהולכים שאחריהם ?

למעלה