אנשים אני חייב עזרה

א פ ח ד

New member
אנשים אני חייב עזרה

קודם כל שלום אני חדש פה אני לא יודע מה לעשות אני לבד בעולם ואין לי אפח'ד אתם יכולים להגיד יש משפחה וזה-אז זהו שלא גם כן משפחה כל אחד דואג לעצמו ולאפח'ד לא אכפת מהשני אנל'א יודע מה לעשות אין לי כחח בכלל לחיים האלה אנל'א בקטע של להתאבד פשוט אין לי כחח ואני מבועסס

kuki37

New member
בא לך לספר למה אתה מרגיש כל כך

בודד? בן כמה אתה?

א פ ח ד

New member
אזז ככה

אני בן 16 כמו שאמרתי מקודםם-במשפחהה שלי כל אחד דואג לעצמו לפני שנה אח שלי נפטרר ובגלל זה הרחקתי את כולם ממני כי לא היה לי מצב רוח לכלוםם כל מה שאני עובר בחיים המזורגגים האלהה אני חייב לשמור בבטן כי אם לא מה אני יעשה כבר? אני מרגיש שאני פשוט מתפוצץ אני מרגיש שאנל'א יכול יותרר

kuki37

New member
אתה צעיר מדיי בשביל לשקוע בדכאונות...

אם אתה רוצה לצאת מזה אתה צריך לעזור קודם כל לעצמך, להפסיק עם הרחמים העצמיים ולטפח תדמית יותר חזקה שמסוגלת להתמודד עם החיים.. אני מבינה שאתה כרגע עובר תקופה לא קלה בכלל, חוסר ההתייחחסות של אנשים בסביבה שלך נובעת קודם כל בשל מה שאתה משדר, כנראה שההתרחקות של המשפחה שלך ממך נבעה באמת בגלל שנסגרת בפניהם ולא אפשרת להם להתקרב אליך, אבל עדיין לא מאוחר ורק אתה יכול לשנות את הכל.. תנסה לגשת להורים או לאחים, למי שאתה מרגיש יותר קרוב, ופשוט תנסה לדבר איתם.. כל מה שיש לך בבטן תוציא בפניהם, תגרום להם פשוט לשבת ולהקשיב לך ולהבין, אני בטוחה שאחר כך אתה תרגיש הרבה יותר משוחרר לפעמים אנשים מרגישים לא חשובים או שלאף אחד לא איכפת מהם אבל תמיד יש שם לפחות מישהו אחד שכן איכפת לו ממך ואתה כן חשוב לו... אתה רק צריך למצוא אותו ולהתקרב אליו, ואני בטוחה שבמקרה שלך זה לא מישהו אחד אלא יותר.. למשפחה שלך בטוח איכפת ממך אבל בגלל המשבר המשפחתי שעברתם נסגרתם אחד לשני.. הזמן ירפה את הכאב ויש לכם אחד את השני כדי להתגבר על הכל, אתם צריכים לנצל זאת ולא להתרחק אחד מהשני כי זה רק מגביר את הכאב ומעודד את הבדידות.. מקווה שעזרתי לך, בכל אופן אני פה אם אתה רוצה כדי להקשיב לך ולעזור.. אל תרגיש עצוב, תתעודד

אני חושבת שמצאת בעצמך את הפתרון-

לא סתם אנחנו לא חיים באי בודד, אלא בחברה ויש סיבה טובה מאוד לכך- אל לך לשמור את כל הכאב בבטן, אפשר לספר לחברים, למשפחה ובטוחה שתמצא אי שם אוזן קשבת, ואפשר ללכת לטיפול ושמישהו יקשיב לך, יכוון אותך. ובנתיים אנחנו פה עבורך, אתה לא לבד

א פ ח ד

New member
אני רוצה...

אני רוצה לשכוח מהכל להכיר אנשים ולצאת והכלל אבל אני לא יודע איך להתחיל מה לעשות ואיךך? תודה לכל העוזריםם:)

אולי תנסה להתחיל בלפנות למישהו שלא התקרבת

אליו עד כה אבל הוא כן סובב אותך מבחינת לימודים ו/או תחום עניין מסוים. לי מאוד עזר להתחיל מחדש דרך טיפול פסיכולוגי שמאוד שינה אותי ותרם לי. ממליצה על כך.

למעלה