אנשים אני בבעיה דתית

אם אתה רוצה ללכת-תלך

אני לא חושבת שבגלל שאתה מפחד ממה שההורים של החניכים יגידו, וממה שהקומונרית שלך תתאכזב אתה צריך לוותר על מה שאתה רוצה, ועל מה שאתה חושב, נכון, אתה מכבד אותם, אבל גם את עצמך, אתה לא יכול לחיות כל הזמן ב- "איך הם יגיבו אם אני אלך לשם" וכו'... אם אתה רוצה, ומרגיש שזה נכון ללכת, תלך...

הקפצההה ../images/Emo208.gif

אממ מתי שהוא אמרו לי שצריך לכתוב הרבה בתוכן של ההודעה אז אני כותב הרבה כדי שזה יעלה לי למעלה ואז אנשים יוכלו לעזור לי

מי שלא הבין

אני שומר הגיעה ואני לא מתפשר (כן כן נועה בגלל זה הצקתי לשיר במחנה) אין מצב שאני יגע שם בבנות זה כל הבנים ביחד והבנות די בצד ככה זה אפילו אצל חילונים

שרוך

New member
צא אחי תהנה ואל תיהיה צבועה...

בס"ד אחיה יקר צא תהנה בהופעה אל תיהיה צבוע ובגלל שאתה מדריך לא יהיה לך חיים מה לעשות שיש לי אני הרבה ידידות אז בגלל זה שאולי שאני יוצא למסע עם חניכים אני לא ידבר איתם כי הקומ' חושבת שזה לא טוב? למה מה קרה יש אני אישיות אני חושב שזה נכון אני יעשה וביננו החניכים שלנו מכירים אותנו הכי טוב אז די להיות צבועים... שרוך

צודק

כן הבנתי את זה מההודעות שלמעלה שלא צריך להיות צבוע כי דוגרי אני ילך לניצנים אז זה או להגיד לקומונרית שלי או לעבוד עליה ועדיף להגיד לה

תראה איתמר..

אם תתחיל לעשות דברים בחיים שלך לפי "מה אחרים יגידו" ותתחיל ל"דפוק" חשבון אתה לא תהנה מהחיים שלך ולא תיהיה מי שאתה באמת..

טוב בתור רעננית

אני מאוד לא ממליצה לך לבוא לפה. אומנם אתה יכול להיות בצד ויש מסכים בצדדים כך שמבחינה עירוב בנים בנות אתה לא חייב לגעת בבנות אבל יחד עם זאת עדיין זה לא נראה הכי טוב שבנאדם דתי הולך לשם.

Euphoric Eyes

New member
אני חושבת שכדאי שתלך.

כי מה לעשות,יש לך חיים מחוץ לתנועה,וחוץ מזה אני לא חושבת שזה אמור להפריע לחניכים או להורים שלהם. בסה"כ אתה יוצא ביום העצמאות,כמו כל עם ישראל,להופעות בעיר,לשמוע שירים,לחגוג את עצמאות מדינת ישראל. אין בזה שום דבר רע..

zebikz

New member
זה ברעננה נכון?

הייתי אמור גם ללכת עם חברים שלי משהם אבל אני בשנת אבל אז אסור לי.. אני אומר שתלך כי כולה מה הלכת להופעה של להקה שאתה אוהב.. זה שאתה מדריך לא אומר שאסור לך להנות!

למעלה