אנשים אני בבעיה דתית
כמה דברים לפני שאני מספר את הסיפור שלי כדי שתבינו יותר טוב:
אני מדריך
אני דתי
יש לי קומונרית שאסור לי לאכזב אותה אסור לי ממש אני בחיים לא יאכזב אותה כי אני המדריך הכי נורמלי בסניף ואני ממש מרים אותו אז אין מצב שאני מאכזב אותה
יש לי חברים ממש ממש ממש טובים
החברים האלה די פחות דתיים ממני
אני חולה על מוניקה סקס מזה חולה חולה זה לא מילה אני מעריץ את הסגנון זאת פשוט גאונות לדעתי אני מושפע מהם מוזיקלית בצורה לא נורמלית הייתי מוכן לשלם 500 שקל להופעה טובה! שלהם אני ממש אוהב אותם אני לא מעריץ אותם בתור אנשים אבל אני מוכן לעשות הרבה דברים בשביל להיות בהופעה שלהם
החברים האלה שלי הם גם אוהבים אותם כמוני
אצלנו בשכונה יש המון רכילות משמע שדברים מתפשתים מהר מאוד באוזני ההורים של החניכים שלי אז זה הסיפור: אני מדריך ויש לי חניכים קטנים בשבט נבטים, וביום העצמאות שלו אני מחכה כבר חצי שנה יש הופעה של מוניקה סקס. החניכים שלי הולכים לבמות בעיר ביחד עם ההורים שלהם. אני הולך לרעננה להופעה של מוניקה סקס אבל כאן הבעיה-אם אני ילך להופעה של מוניקה אז: אני יחלל את שם ה', ברעננה יש פריצות אני יכול לדאוג לעצמי מבחינת מראית עין אבל ההורים של החניכים שלי ידעו מזה וזה רע מאוד, הקומונרית שלי ממש לא רוצה שאני ילך לשם, מבחינת איסורי מראית עין ונגיעה אז אני מקפיד אני עומד בצד איפה שיש פול בנים ככה שגם אם רציתי לא יכולתי לראות בנות. אני לא יודע מה לעשות כי אני לא מעכל את זה שאני לא יראה הופעה של מוניקה זה פשוט עצוב זה משוג הפספוסים שגורמים לדכאון של שבוע שבועיים אני ממש עובד עצות ולא יודע מה לעשות תעזרו לי! עצות מהר מהר מהר תודה מראש
כמה דברים לפני שאני מספר את הסיפור שלי כדי שתבינו יותר טוב: