אנשים אני בבעיה דתית

אנשים אני בבעיה דתית

כמה דברים לפני שאני מספר את הסיפור שלי כדי שתבינו יותר טוב:
אני מדריך
אני דתי
יש לי קומונרית שאסור לי לאכזב אותה אסור לי ממש אני בחיים לא יאכזב אותה כי אני המדריך הכי נורמלי בסניף ואני ממש מרים אותו אז אין מצב שאני מאכזב אותה
יש לי חברים ממש ממש ממש טובים
החברים האלה די פחות דתיים ממני
אני חולה על מוניקה סקס מזה חולה חולה זה לא מילה אני מעריץ את הסגנון זאת פשוט גאונות לדעתי אני מושפע מהם מוזיקלית בצורה לא נורמלית הייתי מוכן לשלם 500 שקל להופעה טובה! שלהם אני ממש אוהב אותם אני לא מעריץ אותם בתור אנשים אבל אני מוכן לעשות הרבה דברים בשביל להיות בהופעה שלהם
החברים האלה שלי הם גם אוהבים אותם כמוני
אצלנו בשכונה יש המון רכילות משמע שדברים מתפשתים מהר מאוד באוזני ההורים של החניכים שלי אז זה הסיפור: אני מדריך ויש לי חניכים קטנים בשבט נבטים, וביום העצמאות שלו אני מחכה כבר חצי שנה יש הופעה של מוניקה סקס. החניכים שלי הולכים לבמות בעיר ביחד עם ההורים שלהם. אני הולך לרעננה להופעה של מוניקה סקס אבל כאן הבעיה-אם אני ילך להופעה של מוניקה אז: אני יחלל את שם ה', ברעננה יש פריצות אני יכול לדאוג לעצמי מבחינת מראית עין אבל ההורים של החניכים שלי ידעו מזה וזה רע מאוד, הקומונרית שלי ממש לא רוצה שאני ילך לשם, מבחינת איסורי מראית עין ונגיעה אז אני מקפיד אני עומד בצד איפה שיש פול בנים ככה שגם אם רציתי לא יכולתי לראות בנות. אני לא יודע מה לעשות כי אני לא מעכל את זה שאני לא יראה הופעה של מוניקה זה פשוט עצוב זה משוג הפספוסים שגורמים לדכאון של שבוע שבועיים אני ממש עובד עצות ולא יודע מה לעשות תעזרו לי! עצות מהר מהר מהר תודה מראש

אמממ

אין עוד הופעות של מוניקה שאתה יכול ללכת אליהן? אני יודעת שהם מופיעים לפעמים בבארבי וכאלה (מכיר?) לא הבנתי מה בדיוק הבעיה- שההורים של החניכים יידעו שהיית שם? ומה הקשר לקומונרית..?

אם הם ידעו שאני הייתי שם

אז הם יחשבו "אה הוא היה שם והרי יש שם פריצות טוב אני לא ישלח את הבן שלי למדריך שכזה" אבל ההורים לא מבינים שבגלל שאני מדריך אני לא מסתכל על הפריצות ואני מרחק ממנה ככול שאפשר בקשר לקומונרית גם היא חושבת שיש שם פריצות בלי סוף ואני לא רוצה לאכזב אותה וללכת לשם

hagaiad

New member
תבין

היה לי את המקרה שלך בערך, רק אז זה היה לי עם מופע הארנבות של ד"ר קספר, שזאת הייתה הופעה אחרונה שלהם שאני יוכל לראות וזה היה איחוד חד פעמי. בכל מקרה, אני בעד שלא תהיה צבוע, ותעשה מה שאתה מרגיש. אני בסוף נכנעתי לאלף לחצים שהפעילו עלי ולא הלכתי, אפילו כבר היו לי כרטיסים, ובערב המופע 3 שעות לפני ההופעה החלטתי לא ללכת ומכרתי את הכרטיסים. אבל במבט אחורה אני לא בטוח שאם זה היה קורה שוב לא הייתי הולך, אבל אם הייתי הולך אז הייתי מרגיש רע עם זה, אז אולי טוב שלא הלכתי...

Skicker

New member
עוד אמממ

בעיקרון בתקופה שאני עוד הדרכתי הלכתי להופעות וגם הייתי בניצנים וווליום ת"א ואני גם יודע שהחניכים וההורים שלהם ידעו מזה (כאילו באחת השבתות שאחרי ניצנים אחת המדריכות שאיתי באה לפעולה עם הצמידים של הכניסה) ולוווליום ת"א הלכנו הרבה מדריכים ביחד והיתה אמורה להיות פעולת פרידה של הקומונרית והיא דחתה את זה כאילו אם ההורים ידעו שהיית בהופעה מה זה יגרום להם טבעי שביום העצמאות (במיוחד ביום הזה שיש הרבה בחינם) הולכים לבמות והופעות ואגב "דוקטור קלינית" הופעות בבארבי וכאלה זה עולה כסף לעומת הופעות יום העצמאות שהם חינם ומוניקה סקס באמת גדולים הייתי גם בהופעה שלהם בכפ"ס לפני איזה חודש וגם אם צריך לשלם זה שווה את הכסף

talula39

New member
אני לא כל כך יכולה לעזור לך...

כי אני פשוט הייתי הולכת בלי לשאול אף אחד... אני חושבת שאם זה באמת כל כך חשוב לך תלך וזהו.... אני לא חושבת שמשהו כזה היה גורם לי לא ללכת להופעה... או משהו בכלל אם אני מעריצה מישהו ממש -בעצם אולי זה שקלי חולה בדלקת גרון ומבטלת את ההופעה בארץ!!!
(טוב זה לא הי קשור...יציאת עצבים קטנה..חחח) לילה מעולה לכולם...

RESTO

New member
אז ככה,

אישית הייתי הולך... אבל לפי דעתי יוקל לך אם לא תלך!!!!

אממ לא נראה לי

אני יודע שאני יהיה בבאסה של משהו כמו שבועיים שלושה מאז שדיברתי איתה אני כל הזמן חושב על זה וא ני כבר לא משתתף בשיעורים ולא ממש שמח בגלל האי וודאות הזאת

המ...

לדעתי אל תלך ולא רק שאל תלך חבל על החינוך שאתה רוצה לתת לחניכים שלך. אלא אם כן אתה רוצה לחנך אותם לאהוב את הלהקה הזאת. שכבר מהשם שלה אני לא היתי אוהב אותם, ולא משנה כמה המוזיקה שלהם טובה. אני רק יוסיף שאחד הדברים שגורמים לעצירה בעבודת ד', הווה אומר לחסימה בהתקדמות זה חברה רעה. אז צריך לדעת מי הם חבריך, ולדעת מה המטרה שלך בתור מדריך, אני חושב שמדריך לא אמור לתת מסרים כפולים ואם הוא נתן אז מה למה הוא נכנס להדרכה.?

הממ קודם כל

אני לא רוצה שהם יאהבו את הלהקה הזאת למרות שאני יודע שזה יקרה אבל הם בכלל לא בקטע של מוזיקה דבר שני מה אתה נתקע לי על השם של הלהקה אז מה אם קוראים להם ככה אז אומרים "מוניקה" ליד החניכים מה זה משנה השם שלהם זה סתם אובססיה להתקל בשם כי הם פשוט כ"כ גאונים שהשם שלהם הוא בכלל לא שיקול היית כבר בהופעה שלהם בבארבי והייתי שם עם כיפה בשורה הקדמית למה עשיתי את זה כי לא חשבתי בהגיון כי הופעה ראשונה וזה מה שמפריע לי זה הקטע של חילול השם כי מבחינת מראית עין ונגיעה אני יכול לשמור אבל תבינו חילול השם מה אני ישים כובע? למשהו יש עצה? כי עד עכשיו לא ממש עזרו לי

מסכימה איתך לגבי השם ../images/Emo45.gif

ותראה..עכשיו אחרי שקראתי את כל השרשור אני חושבת שגם הייתי הולכת. חילול ה'? מה אני אגיד לך..אני אישית הייתי בניצנים פעמיים, בפסטיבל הבירה בחופש הגדול האחרון, ובעוד בערך 10 הופעות של משינה..ואני חושבת שדווקא העובדה שהייתי שם עם חצאית ואורך שרוול נורמלי וכו' ולא התנהגתי כמו לא יודעת מה...זה דווקא ממש לא חילול ה' לדעתי. בכמה הופעות אפילו יצא לי להכיר אנשים שהם לא שומרי מצוות וכן, הם היו בהלם שאני אוהבת את המוזיקה שהם אוהבים אבל דיברתי איתם יפה והסברתי להם והם ממש לא חשבו על זה דברים רעים. כל עוד אתה לא הולך להיות שם ולהוריד תכיפה או לעשות שטויות כשהכיפה על הראש שלך- אני לא רואה בזה שום בעיה.

Skicker

New member
סתם ככה..

בבארבי היית שורה ראשונה אז יכול להיות שראיתי אותך כאילו הייתי קצת מאחורה יותר וחלק מהזמן גם הייתי בפוגואים חוץ מבסוף שהיה ממש מעצבן כי נפלה לי הכיפה ונעלמה לה אבל זה כבר היה בשיר האחרון ותוך רגע התפזרו ומצאתי אותה

ווואלה גם אני הייתי בפוגו אני וחבר

שלי התחלנו אותו ואגב כל מי שחושב שהיו בנות בפוגו אז הוא טועה

חחח אוי,פוגואים רולז.:)|ג'ירפה|

היום התחלנו פוגו מוזר בעקבות חיבוק שלי עם חברה, וגרר את כל החבר'ה מי"ב ועוד כמה.. היה הזויP:

מה פתאום היה רק

בשיר על הרצפה אני מדבר על ההופעה בבארבי כפ"ס שהיתה ב27/3 כל ההופעות חודשים לפני כן היו בשבת

אמממ יש מנהג כזה

שבנים מתפללים בבוקר אפילו שבמחנה לא התפללתי אפילו לא פעם אחת אני משתדל להתפלל כל יום

למעלה