אנשיםםםםם...חשוב...

אנשיםםםםם...חשוב...

קודם, מצטערת מראש על חוסר הקשר לפורום אבל אני ממש צריכה עזרה ואני מבקשת מכל מי שאני רק מכירה... יש סיכוי ומישהו מכאן יודע/מבין/מדבר צרפתית?! אני לא מדברת על רמה נורא גבוהה אלא, יש פה מישהו שבמקרה לומד את זה בבית ספר? מקצוע בחירה? מישהו עושה בגרות בצרפתית כאן..??!?!?! (והוספתי תמונה של ארץ נהדרת, בכל זאת...שיהיה קשור למשו..
)

mati88

New member
סורי ילדונת...

לא לומדים צרפתית אצלנו.. אבל... טל יודע

באמת?!?!?!

וואו, באמת שכבר התחלתי לחשוב שכולם בארץ לומדים ר-ק עברית. בכל אופן, את חושבת שיש סיכוי שתצליחי לעזור לי לתרגם (בבקשה!!) קטע חיבור בצרפתית?...

אני כ"כ לא יודעת כלום

חוץ מג'ה מפל עדי שזה מפחיד. נסי לתרגם מילים עם בבילון ולנסות להמציא את הקשר ביניהן :)

greeneye

New member
אני לומדת.

טפו. אני יודעת להגיד רק איזה ארבעה משפטים (לתרגם זה קל אבל געעעעע) je m'apple gal. j'habite un reut je parle anglais, hebreu, et un peu francais je n'aime pas la pprofesseur du francias

Yuvalenko

New member
הנה, עכשיו אני אוכיח לכם כמה זה קל-

די ברור שמה שהיא אמרה עכשיו זה : השם שלי הוא גל, אני גרה ברעות, אני דוברת אנגלית, עברית, וקצת צרפתית. המשפט האחרון לא כל כך הבנתי, למרות שזה בטח קשור למשו עם פרופסור לצרפתית. נו? באמת צריך להיות גאון בשביל זה?...
(טוב נו, אני יודע שזה קל כשאלה מילים בינלאומיות, וכמעט אף פעם אני לא הייתי מצליח לתרגם מילה במילה מצרפתית, אלא אם כן זה דומה לאנגלית או ספרדית...)

mati88

New member
יא!! יובל! אני הבנתי!

ואני לאידת לא צרפתית ולא ספרדית!!! יאאאא אני גאה בעצמי!!

greeneye

New member
תראי......

pour aller a la restaurant turne a droite a la rue de hertzel. traversez la route par la municipalité a la gouche- c'est le restaurant

greeneye

New member
נעזרת במחברת ובחוברת כרגע.

ובמילון. למדנו את זה היום.

Yuvalenko

New member
בואו ננסה לנחש בצורה פרועה -

כדי להגיע למסעדה, לפנות *משו משו* ברחוב הרצל, לנסוע ברחוב העירוני (?) *משו משו* - זאת המסעדה... אוף! זה קשה!!!! מה זה השפה הזאת?!

kfm

New member
חחחחחח אני גם הבנתי את ה-רסטוראנט

בסוף....

mati88

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה גם מה שאני הבנתי! אני מהמרת שזה משו על איך להגיע למסעדה....(הבנתי רסטורנט וטארן...)

kfm

New member
מתי, אני אומרת לך- יש לנו עתיד!!

יומחד אני ואת נהיה גאונות סטארטאפ, אנחנו נכתוב ספריות שלמות של עשרות אלפי מילונים עברית-צרפתית ברחבי העולם....ואז ידעו להעריך אותנו. תזכרי משאמרתי לך. NOT

למעלה