קיבלתי כזה את הטופס פתאום אני קולטת חותמת אדומה אני כזה "מה?! אדוםזה בטוח נכשל!! אבל הלך לי טובבבב" פתאום אני רואה "עבר" איך התחלתי לצרוח בכל משרד הרישוי, חחחחח
שזה מזה שכונה... יעני הוא סתם יוצא החוצה כולםן מחכים ומראה לכולם את הטפסים ויש בלאגן והכל.. בחולון זה מזה מסודר, אתה לוקח מספר, נכנס, יושב, כל פעם הוא יוצא עם ערימה של בין 3-10 דפים ומחלק..
בעיקרון..זה באמת אמור להיות פעם בשבועיים..אל תמהרי לחולון . מיותר.. ובאמת ברחובות זה יותר "קליל" לעבור את הבחינה, קראה לזה ככה-שמועות מחברים... בהצלחה.. כבר אין תאוריות בבצפר?
חולון הם המרכז והם מעבירים את הבחינות, קצת מכל סוג, ויש הרבה, איך הגיע למישהו רעיון מטומטם כזה שברחובות יותר קל אותם בחינות שיש שם יש גם פה למה אנשים חושביםש מקלים על אנשים במקום כזה או אחר אני שמעתי שבחולון החינות הכי קלות. אז מה? זה אומר שמי שאמר לי צודק? לא.
קודם כל , תודה לכם על התגובות.. ודבר שני ברחובות יותר קל ????? אמרו לי שבחולון יותר קל כי שם הבוחנים יותר קלים וברחובות לא .. אני נואשתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תגידו למי שכבר עשה , מה יש הרוב בתיאוריה ? כאילו תמרורים .. וכאלו. תודהההההההההה
כן..הרוב זה תמרורים...אבל הבחינה משתנה כל הזמן...זאת אומרת שיכול להיות שיהיו לך 40% שאלות על מנוע..בעוד שבבחינה שלי הייתה רק שאלה אחת..אז תלמדי על הכל. כמובן שתמרורים זה החלק הכי משמעותי בבחינה... אני גם מציעה לך לעשות את הבחינה בזריזות, וממש לא משנה אם בחולון או רחובות-הרי זו אותה בחינה..!! כי יש שמועות שינואר כבר יכפילו את מספר השאלות....אז.. שיהיה לך המון המון המון בהצלחה.
הרי כשעשיתיאת התאוריה בחולון היה רשום "התאוריה היא 30 שאלות ואין כל אמת בכך שהבחינה תהפוך ל60 שאלות" המורה שלי אמר לי שמורי נהיגה רצו שאנשים יבואו ללמוד וגלל זה אמרו את זה. אין כזה דבר! היה רשום!!!!!
גם אני שאלתי אתהמורה שלי אמר בערך 13 שאלות תמרורים אח"כ יש לך את כל שאר הנושאים... את יכולה ליפול על כל אחד... ותכלס - זה לא קשה בכלל ואין מקום קל יותר או קשה יותר... זה אותן בחינות ואם למדת [ואני אומרת למדת, לא חרשת. בגלל ש אני קראתי פעם אחת את הספר ועשיתי את התרגילים מהחוברת, למרות שהם לא הלכו לי בכלל!!] ניגשתי לתאוריה ועברתי.