אנשיםםםםםם

אנשיםםםםםם

מי יודע מתי יש תיאוריה ברחובות ? אם אפשר תאריך זה יעזור ! והמבחנים ברחובות יותר קשיים מחולון , ראשון וכאלו ? תודה

blue skies

New member
למה שיהיה הבדל

ברמת המבחנים? לפי מה שאני יודעת אחת לשבועיים בימי רביעי בבוקר יש מבחני תיאוריה ברחובות

MiTzi Miau

New member
יש ב8 לחודש.. ../images/Emo108.gif

אני באתי לעשות ב1 לדצמבר אבל בסוף לא היה אז נסעתי לחולון.

MiTzi Miau

New member
מה אתה חושב?

קיבלתי כזה את הטופס פתאום אני קולטת חותמת אדומה אני כזה "מה?! אדוםזה בטוח נכשל!! אבל הלך לי טובבבב" פתאום אני רואה "עבר" איך התחלתי לצרוח בכל משרד הרישוי, חחחחח

tt 4 ever

New member
אני עשיתי לפני שבועיים

ברחובות האידיוטים כתבו לי בהתחלה נכשל ואז מחקו וכתבו עבר ואז כשראיתי את העבר נתתי צרחה כזאת מפחידה והיה מבדר ^^

MiTzi Miau

New member
ברחובות אמרו לי .. ../images/Emo108.gif

שזה מזה שכונה... יעני הוא סתם יוצא החוצה כולםן מחכים ומראה לכולם את הטפסים ויש בלאגן והכל.. בחולון זה מזה מסודר, אתה לוקח מספר, נכנס, יושב, כל פעם הוא יוצא עם ערימה של בין 3-10 דפים ומחלק..

tt 4 ever

New member
לויודעת

בעקרון כנראה בחולון את מחכה בתוך בניין וברחובות בחוץ. אבל גם ברחובות יש מספרים וזה..

תעשי ברחובות

בעיקרון..זה באמת אמור להיות פעם בשבועיים..אל תמהרי לחולון . מיותר.. ובאמת ברחובות זה יותר "קליל" לעבור את הבחינה, קראה לזה ככה-שמועות מחברים...:) בהצלחה.. כבר אין תאוריות בבצפר?

MiTzi Miau

New member
אפשר לשאול משהו? ../images/Emo108.gif

חולון הם המרכז והם מעבירים את הבחינות, קצת מכל סוג, ויש הרבה, איך הגיע למישהו רעיון מטומטם כזה שברחובות יותר קל אותם בחינות שיש שם יש גם פה למה אנשים חושביםש מקלים על אנשים במקום כזה או אחר אני שמעתי שבחולון החינות הכי קלות. אז מה? זה אומר שמי שאמר לי צודק? לא.

הבחינות הן בדיוק אותן בחינות.

וזה ברור!!!!!! אבל הכוונה הייתה שברחובות יותר קל לעבור..משום שמעלימים עין על העתקות וכו'..

שאני יביןןןןןןן

קודם כל , תודה לכם על התגובות.. ודבר שני ברחובות יותר קל ????? אמרו לי שבחולון יותר קל כי שם הבוחנים יותר קלים וברחובות לא .. אני נואשתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תגידו למי שכבר עשה , מה יש הרוב בתיאוריה ? כאילו תמרורים .. וכאלו. תודהההההההההה

ממממ...

כן..הרוב זה תמרורים...אבל הבחינה משתנה כל הזמן...זאת אומרת שיכול להיות שיהיו לך 40% שאלות על מנוע..בעוד שבבחינה שלי הייתה רק שאלה אחת..אז תלמדי על הכל. כמובן שתמרורים זה החלק הכי משמעותי בבחינה... אני גם מציעה לך לעשות את הבחינה בזריזות, וממש לא משנה אם בחולון או רחובות-הרי זו אותה בחינה..!! כי יש שמועות שינואר כבר יכפילו את מספר השאלות....אז.. שיהיה לך המון המון המון בהצלחה. :)

MiTzi Miau

New member
זה קשקוש... ../images/Emo108.gif

הרי כשעשיתיאת התאוריה בחולון היה רשום "התאוריה היא 30 שאלות ואין כל אמת בכך שהבחינה תהפוך ל60 שאלות" המורה שלי אמר לי שמורי נהיגה רצו שאנשים יבואו ללמוד וגלל זה אמרו את זה. אין כזה דבר! היה רשום!!!!!

MiTzi Miau

New member
תשמעי ../images/Emo108.gif

גם אני שאלתי אתהמורה שלי אמר בערך 13 שאלות תמרורים אח"כ יש לך את כל שאר הנושאים... את יכולה ליפול על כל אחד... ותכלס - זה לא קשה בכלל ואין מקום קל יותר או קשה יותר... זה אותן בחינות ואם למדת [ואני אומרת למדת, לא חרשת. בגלל ש אני קראתי פעם אחת את הספר ועשיתי את התרגילים מהחוברת, למרות שהם לא הלכו לי בכלל!!] ניגשתי לתאוריה ועברתי.

אופיריס

New member
תאוריה על תאוריה

במקום לבזבז את הזמן בלחפש איפה יותר קל להעתיק אולי תנסו ללמוד 6 דקות, בערך מה שלוקח ללמוד לתאוריה מחורבנת ותחסכו גם את המאה ומשהו שקל.

שטויות...

תאוריה קשה לא קשה, שב תלמד כלום לא יהיה קשה... אין פה חומר מופלץ.. הכל רשום בחוברת הכחולה שהמורה נותן לך ככה שאין שאלות מופלצות

למעלה