את משתררללת בתחת סתומה מפגרתתת מתומתמת פאקצה כונפה זונה בת זונה על תקלללי את הבויז בחיים שלך שמעת????????????????????????. וגם לא אפחת מהפורום הבנת?????????????????????????? אחרת לא כדי לך מה יהיה לך!!! אני לא מבסינה מהע כל כך קשה להבין זה פורום למעריצים ולא לילדים מוגבלים כמוך!! תיכנסי לפורום מוגבלים ועופי לי מהעניייםםםםםםםםםםםםםםם כוסאמאאאא שלך שילדה יצור קוףףף כמוךךךךךך היית מתה להגיע לרבע שלהם!!!!ואם את כבר אומרת לספיר לעוףףף מפה אז תעופי מפה את כי ספיר בחיים לא תעוףףף מפה כל עוד אני פה!!! אז לכי לישון שרמוטה ועל תחזריייי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רואים שאת ילדה שמחפשת צומי!!!! אז פה לא תימצאי!!ומה את מקללת את אושרי מה את חשה !! אה פוסטמההה אפחדד לא יקלל אותוווו לכי מפה ישרמוטה מתומתתתתתתת היית מתה להגיע לרמה שלהםםם דיי נמאב לי מהקנאים האלה שנכנסים לפההההההה!!!לכי תישניייייי יקופהה מכוערתתת!!! עכשיו את רואה למעלה באדום רשום x תילחצי עליו ותתחפפיי מפהה!!!! דיי העאלת לי את העצביםםםםםםם! עופיייי!!שלום ולא להתראותתת
וספירושש את לא מבינה איזה מתנה הכנתי לבויזז את נופלת!! טוב יאלההה אני[?!]פרשתי אתן[?!]מושלמות שלי!!! הגיים בויז[?!]כוסונים עם כישרון עצום!! והילדה הסתומה[?!]מפגרת לא להתיחס אליה... חחח טוב יאללה אני עפתי חפרתי ביוש
כוס אמא שלך הזונה הזאתת שאני רואה אותה עומדת בצומת חולון וערבים דופקים אותה בתחת !הלוואי שתעקוץ אותך דבורה במנוש יחתיכת ילדה מטומטמת שאין לה חיים ! את היית מתה לגעת באחד מהם ישרמוטה! יאלה לכי תחפש י מי שיזיין אותך (אם יש אחד כזה) יחתיכת זונה מזדיינת! יאלה עופי מיפה ואם יש לך אומץ תגידי לי איפה את גרה כי אני ישבור לך תפרצוץ המכוער הזה שלך!
היא זאת שהתחילה אז למה לא חוסמים אותה?! אז את רואה הודעה שמקללים את הבויז ואותנו לא אכפת לך?? את תתעלמי עם כן אז צר לי להגיד לך את לא מעריצה...=\ אני לא אומרת ת זה כדי לריב איתך פשוט אני עצבנית רצח!!