אנשיםםםםםםם=)

אנשיםםםםםםם=)

יום שישי יש לי יומולדת בתאריך 3.3 איזה תאריךך אלוףףף חיחי אנשיםם אניי אוהבתת אותכםםם לובב יווו אושרי&שרון========>>הנשמותת שליי אוהבתת אותםם אחח אחח מדורהה על החיים שלהםם תאחלוו לי מזלל טובב ביום שישי.. איי סי שלי 33790629 השין שלי: http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=160279

קיצורררררררררררררררררר

חמודות תקשיבו לי ותקשיבו לי טובב טובב אני לא הזבלל שלל אפחתת מפהה..?!?! מהה יעניי כלל אחתת מגיבהה פהה לי אסורר?!? אני יגיב ויכתובב מהה שבאא ליי ומיי שמפריע לו מוכןן לעוףף אבלל מזהה לעוףף מפהה אני לא הצקתי לאפחתת גמאתם על תציקוו ווואלקק יופי כל אחתת פותחת פהה תפהה שלהםם ממש מגעיללללל

יאוו נמאס לי ממנה..

חחחחחחחחח מותק שאת אמרת לכי תשני על אושרי היא תשמח מאמי בכיףף..! ימטומטמת שאני עכשיו לא יוציא לך את כ=ל השערות שיש לך במנוש ימטומטמת! עוד מילה אחת אני יגרום לך שתשבי בבית חודשיים ותבכי!

Unat

New member
האא באמת?!

אז הנה לך: ערן מזדיין בתחת עם אושרי אושרי הומו מזדיין ודומה לג'מוס לאדם יש שיניים של סוס והוא זונה ממין זכר אביחי מפגר ומוגבל ושרון חיי באשליותתת ואוטיסטט עלאק מפעלל לשוקולדדד ומ'זה השמות המפגרים האלה "אדם החיימשלי" חחחחחח הצחקת לי את הנעל י'זונה!!! מה את אשכרה חושבת שהמפגר הזה יכנס לתפוז ויראה ת'שם משתמש הדפוק הזה?!?! חחחחחחחחח תרשי לי לגחך שרמוטה משתרללתתת.. אז תעשי פוזה של ציפור ותתעופפי מפה י'זונהה

Unat

New member
סתמי כבר

י'תרנגולת מזדיינתת עופי עופי להזדיין עם אושרי רק תיזהרי שישתמש בקונדום אחרת יצאו לכם עכברים!! פחחחחחחחחחחחח כלבה משתרללת תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב: הגייבויז הומואים מזדיינים!!! לסיכום: ל=כ=י ת=ש=נ=י ע=ל א=ו=ש=ר=י ה=ה=ו=מ=ו ה=מ=ז=ד=י=י=ן ה=ז=ה!!!! זונה משתרללתת

OoנויoO

New member
אמא שלך תרנגולת יאפרוח מסריחחח

עוד פעם תרדי על מישהי מפה הלכו החיים שלך מה את בכלל נובחת פה לכי תזדייני יעמההההההההה שרלילה

בואנהה ישרמוטהההה

דבר ראשון על אושרי אני אשן בכייףף!!! דבר שני מי שמדברת על תרנגולות סתכלי על עצמך יא חסרת חיים תראי על מה את מבזבזת את זמנךך אם אין לך מה לעשות זה לא אשמתינו הבנת?? לכי לכיי תקללי קצת בפורום כלא 6 לא אצלינוו יא כלבהה חסרת חיים חתיכת מסכנהההה

litalg06

New member
היי היי להרגיעע ת'דיבורר אפ'חד לא

מדברר ככה ליפשליי!!

שניה לא הבנתי משו...

איך את רוצה שהיא תלך לישון על אושרי עם את אומרתצ שהוא "הומו"???? כיאילו לא שאת לא מובנת את גם דיסלקטית ברמות!! שזה אי אפשר לתאר עד כמה טיפשות של בן אדם יכול להגיע עוד מעט ה"מוח" שלך יתפוצץ מרוב טיפשות תיזהרי..

לכי תישנייי יזונההההההההההההה

מה את עושה פה אם את לא מעריצה אותם אאאאאאההההה??!!! לכי מפה יחיכת פוסטמה פאקצההה מפגרת מחפשת צומי מהלות תעיפו אותה כבר!!!!!!!!!! לכי תזדייני כוסאמא שלך!!!!!!!!!!!!! העלאת לי כבר את הפיוזים כדי לך לעןף מפה לפני שאני נכנסת בך חזק!!!!

לכי כבררר כוסאמא שלךךך יאללה

טוב דיי חפרת זיינת בשכל עמוקקקקק לכי כוסאנמאמאמאאמאמא שלךךךך יכונפה מסריחהההההה לכי מפה לא רוצים אותךך מה את לא מבינה פה????? שלא רוצים אותךךך פהה!!!!!וציפור והומואים כל המשפחה הזונה שלךך!!!!!! יאללה לכי מפהההה לא סובלים אותך לא רוצים אותך את לא רצויה!!!!!1 ועם יש לך בעיות עם ספיר בואי נראה אותך עוברת אותי קודם כל יכונפה מסריחהההה מי שמתעסק עם ספיר מתעסק איתי יאללההההה עופי מפהה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואת זונה בת זונההה העלת לי את כל העצביםםםםם!!!!! לאבא שלך יש שיניים של סוס מוצץ לחבר שלווו ההומו הזהה!!!! ואבא שלך ג'גולו עלק זונה ממין זכר את היית מתה ואת תמותי עוד מעטטטט כל המשפחה הזונה הדזאת שלךך!!!!! אבא שלך ועוד אבא שלך במקום אמא כיאילו הוא הומו מן הסתם מזדיינים בתחת עוד מילה אחת עליהם אני לא יעצור את עצמי אני פשוט יתנפל עלייך ואני נשבעת לך יכונפה בכלל יש לך זכות לדבר על הגיימבויז קודם כל סתכלי על עצמך כמו שאומרים:"הגמל לא מסתכל על הדבשת שלו" שעכשיו אני יפרש לך את זה שאת לא רואה את הדבשת שלך שאת מדברת על עצמך אז יאללה חפרת זיינת מה עוד את רוצה????.?? ואל דאגי שרון עוד יגשים את החלום שלו ואת בסוף תאכלי את עצמך מרוב קנאה אבא שלך ואחים שלך מפגרים מוגבלים!!!!!!! חעעעע הצחקת אותי עלק אושרי הומו מזדיין בתחת ודומה לג'מוס הבני דודים שלך והבני זונות שיש לך בבית!!!! ואם יש לך תלונות את יודעת לאן לדחוף אותם כן כן לתחת שלך עמוק עמוק כי אותנו זה ממש לא מעניין יא חתיכת מוגבלת איככככככס יא שרמוטציה מהלכת...גועל נפש של זונות יש פה מזדיינת עכשיו את מוזמנת: לעשות פוזה של זונה ולהזדיין מפה

OoנויoO

New member
שירה?!

מה זה נאום הנשיא? חחחחח כמה זמן לקח לך לכתוב את זה?!?

למעלה