אנשיייייים!, איפה אתם?
H *hadas* New member 13/6/02 #5 לא בא לדבר אבל לאנה את חייבת להצביע לזה.. נבחרי השנה בספורט-כדוריד (דודי..) שחקן העונה:דודי בלסר מי תהיה האלופה הבאה:הפועל ראשל"צ (דודי משחק שם) ובשאלה על דודי והנבחרת: אני מכבד את זכותו להתפרנס.. וכן אני יודעת שזה לא קשור אבל...
לא בא לדבר אבל לאנה את חייבת להצביע לזה.. נבחרי השנה בספורט-כדוריד (דודי..) שחקן העונה:דודי בלסר מי תהיה האלופה הבאה:הפועל ראשל"צ (דודי משחק שם) ובשאלה על דודי והנבחרת: אני מכבד את זכותו להתפרנס.. וכן אני יודעת שזה לא קשור אבל...
• •°DaNuSh°• New member 15/6/02 #8 שלום לכן!../images/Emo98.gif מה קורה? אתן יכולות אולי לכתוב לי אתר שיש בו תמונות של צ´אד/צ´ארלי/טריסטן החמוד?? תודה D@nush
שלום לכן!../images/Emo98.gif מה קורה? אתן יכולות אולי לכתוב לי אתר שיש בו תמונות של צ´אד/צ´ארלי/טריסטן החמוד?? תודה D@nush
L LillipooT New member 15/6/02 #10 הנה אתר - www.mydawsonscreek.com ושאלה - איך אני מוסיפה את זה לקישורים שבפורום?!
מ מ כ ו ש פ ת New member 16/6/02 #12 אני אשים את האתר כשאני אהיה בבית.. עכשיו אני בבית-ספר.. פשוט, אני לא זוכרת את הכתובת של האדמין בעל-פה..
אני אשים את האתר כשאני אהיה בבית.. עכשיו אני בבית-ספר.. פשוט, אני לא זוכרת את הכתובת של האדמין בעל-פה..