אנשושים!

LillipooT

New member
../images/Emo9.gif

"תראה צ´רלי..אני יודעת שמה שאני הולכת לעשות או להגיד עלול לפגוע באנשים.. בטח שבג´ן..היא בכל זאת חברה טובה שלי, למרות שהאמת היא לקחה לי את דוסון..אז אין סיבה שאני לא.." צ´רלי קטע אותה לרגע: "תראה ג´ואי אם זה קשור שוב פעם לכל הסיפור שהיה לי עם ג´ן.. תראה אני כבר הסברתי לך - אני השתנתי!" "אני יודעת צ´רלי...אני יודעת.." צ´רלי הסתכל עליה.. היה נראה שהוא לא מבין למה ג´ואי חותרת. "ג´ואי.. אני לא מבין.. באת לפה להגיד לי שאת מאמינה שהשתנתי? רגע..את רומזת ש.." הוא נתן בה מבט מלא תקווה. "כן צ´רלי..כן.."

לאנה

New member
אוי את חלקלקה!

שוב הייתה שתיקה. צ´ארלי לא רצה לעשות צעד, הוא לא רצה להבהיל את ג´ואי והלבריח אותה ממנו. לבסוף הוא דיבר. "ג´ואי..., אם את לא מתכוונת להגיד לי מה הולך פה, אני חושב שאני אל......." היא קטעה אותו. אבל לא סתם קטעה אותו. היא קפצה עליו ונישקה אותו כמו שלא נישקו אותו מעולם. ובוודאי כמו שג´ואי לא נישקה מעולם. הם נפרדו כדי לקחת אוויר, צ´ארלי היה המום. "די התרגלת לעשות את זה" הוא אמר לה, נזכר במאחורי הקלעים בפעם הקודמת שהם נפגשו. ג´ואי רק חייכה ואמרה "......

LillipooT

New member
../images/Emo25.gif

אני מצטערת על מה שקרה באותו יום..אחרי ההופעה.. הייתי די המומה מעצמי.. ואולי הייתי קצת רעה אליך.." "זה בסדר .. העיקר שעכשיו הכל בסדר" הוא חייך .. "אז מה? סיימת פה? אפשר ללכת אולי......? " שאלה ג´ואי בחביבות. "לאן שרק תרצי.." השיב בחמימות ..

לאנה

New member
../images/Emo8.gif

ג´ואי הרגישה מין תחושת דז´ה וו. היא נזכרה בחלום. "אתה חושב שאפשר אולי ללכת ברגל לאנשהו?" היא שאלה. "למה?, יש לי פה את האופ......" היא קטעה אותו בנשיקה. הם נפרדו והוא ענה "אב..., אבל....., אפ....אפשר גם ברגל." היא חייכה והם התחילו ללכת. "אז לאן את רוצה לפנות?" הוא שאל אותה, כשהם הגיעו למין צומת. "אמממממממ........

LillipooT

New member
שוב נמחק ליייי !

"האמת שחשבתי שאולי.." "ג´ואי ?! מה את עושה פה??" הפתיעה אותה אודרי.. "הבהלת אותי שיצאת ככה מהחדר.. לא הבנתי למה מיהרת כל כך.. למרות שעכשיו.." אודרי נתנה מבט בצ´רלי.."אני חושבת שהבנתי למה.." צ´רלי הסתכל על ג´ואי, שהסמיקה קצת.." "בכל מקרה," המשיכה אודרי "אני בדיוק בדרכי לפגוש את פייסי.. אם אתם רוצים אתם יכולים להצטרף .. ונעשה משהו ארבעתנו.. אלא אם כן.." היא חייכה, "אתם מעדיפים להיות לבד.."

לאנה

New member
או.קיי............

ג´ואי חייכה בביישנות. בתוך תוכה היא רצתה להיות אם צ´ארלי לבד, אבל....... "בטח, למה לא?" היא שאלה. צ´ארלי קצת התאכזב, אבל הוא לא הראה את זה. "יופי!, אז בואו, קבעתי להפגש איתו בפינה הבאה. אנחנו הולכים לראות סרט." אודרי התחילה ללכת, וצ´ארלי וג´ואי הלכו אחריה. -אולי זה לא רעיון כל כך נורא- חשב צ´ארלי -להיות עם ג´ואי, בקולנוע, בחושך......- "אני רואה את פייסי, בואו." אמרה אודרי ושלושתם התקדמו אליו.

ד י י ז י

New member
ממשיכה!

פייסי ראה את השלושה מתקרבת אליו , ופתאום הוא ראה את צ´ארלי. "צ´ארלי?? מה אתה עושה פה?? אודרי , מה הוא עושה פה? אחרי מה שהוא עשה לג´ן אתן ככה נות..." פתאום הוא קלט את הידיים של ג´ואי ושל צ´ארלי משולבות. "אמממ.. ג´ואי , את יכולה לבוא איתי שניה?" הוא שאל בחיוך. "טוב.. אממ.. אני כבר חוזרת.." היא אמרה והלכה איתו הצידה. "את רוצה לומר לי מה לעזעזל את עושה , ככה מסתובבת עם צ´ארלי אחרי מה שהוא עשה לג´ן??" הוא שאל בכעס. "אההה..." ג´ואי החלה להסביר אבל לא ידעה מה לומר.. טם טם טם טם!!!

לאנה

New member
בוא נחשוב...........

הייתה שתיקה קצרה, בעוד פייסי המשיך לבהות בג´ואי. "מ...מה זאת השאלה הזאת?" או.קיי, אני לא יכולה להמשיך, פייסי בחיים לא היה עושה את זה!, בחיים!, לפחות לא כשצ´ארלי עוד עומד שם.....

LillipooT

New member
ממממ...

"פייסי.. תראה.. תאמין לי חשבתי על זה הרבה! ממ..הרבה מאוווד.. אבל אני יודעת מה אני מרגישה.. ואני יודעת שהוא השתנה.." פייסי לא נראה משוכנע.. "תסמוך עלי בסדר?" היא נתנה בו מבט מלא תקווה .. "בסדר פוטר..אבל אם הוא יעשה משהו.. אני..אני.." "אני יודעת פייסי.." ג´ואי נזכרה לרגע שהיא השאירה את אודרי לבד..עם צ´רלי.. "ממ..אולי כדאי שנחזור" היא אמרה לפייסי "לא נראה לי שזה רעיון טוב להשאיר את השניים האלה לבד.." היא קרצה.

לאנה

New member
אמממממממממ..................

הם חזרו אל אודרי וצ´ארלי. "אז....., לאיזה סרט הולכים?" שאלה ג´ואי. "אממממממ......., בא לי משהו עם חתיכים" ענתה אודרי. השלושה הסתכלו עליה. "טוב לשמוע שאני לא מספיק לך....." אמר פייסי בהעלבות מזויפת. "אני רק אומרת את האמת......." היא אמרה והסתכלה על פייסי "הוא כל-כך חמוד כשהוא נעלב!" היא חייכה ונתנה לפייסי נשיקה על הלחי. "אז אם הולכים לסרט עם חתיכים, אני רוצה סרט עם חתיכות." אמר צ´ארל פתאום. ג´ואי הסתכלה עליו. "מה?" הוא שאל "אני רק עושה את קטע הלומר-את-האמת הזה......" כולם צחקו ופייסי אמר "אני חושב שאני מתחיל לאהוב את הבחור הזה......" לבסוף הם החליטו ללכת לספיידרמן - שובר קופות, אקשן ורומנטיקה, טובי מגוויר לבנות, וקירסטן דאנסט לבנים. הם קנו כרטיסים ונכנסו לקולנוע........

LillipooT

New member
לא אמורים לעשות סיום מתישהו?

אפשר להמשיך את זה שעות אבל כדאי לסיים כבר, לא?

LillipooT

New member
אוקי.. ננסה לסיים

ארבעתם נכנסו לקולנוע והתיישבו.. הסרט התחיל. ג´ואי הסתכלה על אודרי ופייסי שישבו מכורבלים ביחד והרגישה מעט לא נוח .. צ´ררלי שם לב להרגשתה של ג´ואי ושם את ידו עליה..מנסה לגרום לה להרגיש חמימות. היא מייד נרגעה.. היא הבינה שזה בעצם מה שהיא רצתה מהרגע הראשון שהיא ראתה אותו.. היא רצתה אותו! היא נזכרה באותו ערב..מאחורי הבמה, לאחר שהיא שרה.. איך היא נישקה אותו.. ההרגשה הייתה כל כך טובה..כל כך נעימה. היא החליטה לא לתת לפחד שלה להשתלט עליה ולמנוע ממנה לעשות את מה שהיא באמת רוצה.. וזה לנשק את צ´רלי.

ד י י ז י

New member
יצא באמת יפה אבל...

אחרי שקוראים הכל לפי הסדר , רואים שבבוקר ג´ואי קמה , מגיעה לצ´ארלי , שניהם הולכים קצת ו..פוף נהיה ערב והם יוצאים לסרט..

LillipooT

New member
מי אמר .. ../images/Emo60.gif

שערב? אי אפשר ללכת לסרט אחר הצהריים ככה? ומי אמר שג´ואי רק קמה משינה (של הערב כאילו) ?? אולי היא רק נחה כזה עד שש ואז בשש הלכת לצ´רלי ?!

למעלה