אנשושים שלי!!!!!

Mוניk

New member
ההההההההההה../images/Emo25.gif הזו ממממממ

יועדת לניקו 45 אוהבתותךךךךך }{

מוניקקקקקקק אני הקדמתי את ניקווווו

וחטפתי את הנשיקה שנועדה לו

Mוניk

New member
גנביםםםםםםםםםםםם מה זה פו

חהחה
ניקו בו מהררר לפני ש.......... ש,לוישאר יאפ

ניקו 45

New member
איזה כיף לי רק ש....../images/Emo25.gif

רק ש...הסייח וקונן לא ישמעו .... תודה לכן מוניק ופנינתי

renee

New member
רגע רגע ניקו, אני רוצה להבין... ../images/Emo11.gif

אתמפחד מהסייח ומהקונןן????

ניקו 45

New member
חס וחלילה מפחד ....רק ש....

אני איש של שלום ובעד שלום בית .
לא רוצה לגרום למהומות ....

Mוניk

New member
אלללללת'פחד ניקו

אני מאחוריך שיעזו לצ'קלכ ניראה אותם גיבורים

Mוניk

New member
ניקו, אזזזזזזזזזזזז

אשלח לך תמונית פספורטית של ג. יפית ניראה אותכ לא פוחידמימנע טי ניי ניי ניי

מוניק וניקו היקרים...............

מוניק ברוכה הבאה, מניזמן לא ראיתי לך כפרה עליך. מקוה שאף אחד לא מציק לך כאן,ואם את מרגישה נרדפת, דלת המחסן שלי תמיד פתוחה בפניך. ניקו,ראיתי איך אתה רועד מהתרגשות מהנשיקות הראשונות שאתה מקבל פה,רק רציתי להגיד לך שזה בסדר. אני והסייח תמיד נעלמים למספר ימים מפני שכתוב בתורה שצריך להשאיר פיאות לעניים......!

שירן41

New member
ככה קוננילה ניכנס בחשאי?

ואני כאן מחכה ומחכה ואתה יצאתה לחופשה ואני לך תשורות שולחת מלאה בתנובה עסיסית טעימה ומרווה. וכך אתה גומל אפילו שלום לא אומר זהו זה אני באטרף ולאחר אני אשרשר ואזמר. טוב שסייח וניקו היו פה ומילאו את החסר כשאינך פה.

ניקו 45

New member
יפה שירן ....../images/Emo9.gif

טוב ויפה כתבת ... קונן החביב חושב שאני מתרגש מנשיקה , זה רק מעיד שאינו קורא את כתבי , נשיקות וניקו הם מאותו שורש ... נשקות.... ורצוי שלא תעלמו אחרת ...איך אבצע תשליך ביום כיפור? אתה חביב יא קונן

ניקו 45

New member
אוף התפקשש לי ה-יוד../images/Emo4.gif

אבל קונן אני מניח שיבין את הרעיון

Mוניk

New member
קונן תקשיב עממה!

אילו לא הייתי קוראת את סיפר הכלב שלך זה שד''''''''''פק לך ת'תחת הייתי שוקלת משו לגבי המח''''''' אוהבתותך ות'הומר שלך כפרעעעע

חס וחלילה קרין הבונבוניירה

בחיאאאאאת קארן, שימי עוד פעם את התמונה שלך, שנשטוף את העיניים. באהבה ממני, מקווה שזז משו אצלך. שולח לך דובי קטן אמיתי שנלקח במיוחד מגן החיות שיהיה אצלך ליום אחד בלבד, אח"כ נחזיר אותו לבית שלו. ביי חמודה.

סייח יקר שלי...

העניינם קצת זזו, ובמקום לצאת לריצה אני יוצאת למסלול קבוע על אופניים... למרות שהיהממש נחמד אם יהיה לי פרטנר...

קארין, בקשר לעניין הפרטנר

אז אני קצת תיכמנתי את העניינים, וכשאני הולך לבריכת השחייה, תמיד יש פרטנרית, אני פשוט שוחה יחד איתן במסלול מבלי לספר להם, תכמן הנני, יפה לי התמונה שלך, תגידי את עתידה להתגייס עוד מעט, תספרי לי בבקשה, אם לא נוח לך כאן, אז תשלחי לי מסר, אזה קרציה אני הא הא הא הא.

למעלה