אנשושים שלי!!!!!

אנשושים שלי!!!!!

איפה כולם?????? לאן כולם נעלמו? איפה קונן,הסייח,שירן,המנהלת האהובה שלנו,פורפור המתוקה,שבלולי,ניקו... הותרתם אותי כאן לבדי?

שירן41

New member
הינני כאן קרין,ורק בשבילך!!!

וכמובן גם לכולם לרגע אני כאן ובן רגע מסתבחת אים המחשב עדיין לא למדתי את כול המרכיבים של התוכנה ה-XP המשוכללת וכול פעם זה זורק אותי ממכם ידידי ומרגיז אותי,ומרתיח אותי מחדש מי היה צריך את השיכלולים הללו מדוע לא נישארתי עם חלונות 98 אאאאווווווףףףףףףף נרגיז

שירן היקרה!

גם לי יש את ווינדוס אקס פיכס... בהחלט היה עדיף להשאר עם 98... אבל כאן זה לא פורום מחשבים... אני מציעה לך לנסות וללמוד את הווינדוס הזה כי הוא מאוד ידידותי! בהצלחה!

שירן41

New member
קרין מגרשת אותי? חחחחחחחח

קרין חביבתי ידוע לי באיזה פורום אני!!! והכן אני בתקווה גדולה ששוב לא תהייה עוד בעיה אז באים שיתפתי את בעיתי אנני חושבת שאת אמורה לגרש אותי. שהייה לך ערב טוב.

שירן המקסימה

רציתי להגיד לך שכמו באהבה, בXP עלייך לנהוג ב........איטיות מירבית. את זוכרת דיברנו על העניין הזה של האיטיות. באהבה ממני, שולח לך 10 אנשי תוכנה חסונים כדי לעזור לך בהתקנת XP ואחר כך יעזרו לך באיטיות בדברים אחרים שהשתיקה יפה להם.

שירן41

New member
סייח תאמין לי!!!

שיותר באיטיות אנני יכולה כול היום בדקתי,חקרתי,העלתי,סגרתי באים הייתה לידי את המחשב בטח הייתי סוגרת ומבשלת נורא "באיטיות" דברים שהשתיקה יפה להם.

קארינלהההההההה

הנה באתי. הרגע חזרתי מהעבודה גרררררררר וגם ברררררר ולפני קפיצת הראש שלי לגיגית באתי לראות מה שלום לך ולשאלתך לדעתי קוננילה וסייחלה מחפשים אחרי סבטלנה שברחה מהמחסן
אני הולכת להתרענן לי בגיגיתי, מבטיחה לשוב, כשכולם יישנו נה ניייי נההה נההההה נה
רק טוב!!!

גחלולנית בתוך גיגית

סתם, רק רציתי להגיד לך, שבערבית העיראקית, ורק בעיראקית, גיגית זה "אנג'אנה" מילה מוזרה הא. ואילו בערבית ספרותית, גיגית זה "טשת". מרגיז אותי, מאוד, שאני לא מכיר מילה בערבית לפועל לצקצק, מאוד מפריע לי העניין הזה, תתבישי לך, היית חייבת להרוס לי, חכי חכי חכי, יום אחד אני אעבוד עליך בעיניים ואתן לך לשתות קולה מבלי שתרגישי. באהבה ממני,

Mוניk

New member
גמניפו../images/Emo3.gif

זה נחשב? אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלתתתת יאאלה עודמעט יש לי פוס טה ניי ניי ניי }{

ברוכה הבאה ובוודאי שנחשב!!!

מייד שולחת לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף. רק טוב!!!

Mוניk

New member
טנק יו גחלילית../images/Emo24.gif

אני יכולע קוקה קולה נננננננננ'מכורה לקולה ועוגיות זה אחלה לא יזיק לי עוד טיפה קלוריות תודה על קבלת הפנים גחלילית}{

וגם אני באתי לקצת לפני שיגרשו אותי

מין פה למיטה מוניק ברוכה הבאה ביטח שנוכחותך כאן נחשבת ועוד אייך

Mוניk

New member
תגידוווווווווווווווווווו !

כמה אוכל מחלקים פו אשמין רק מהתמונות יס מסו סקסי פו חוצ מ' מממממממ אופס פנינושית{}

שירן41

New member
יש פלפלת פה,מהסיפור ההו!!!

שלום שלום לפלפלתתתתת ראיתי אותך משחקת ברוכה הבאה לממלכתנו הקסומה יש פה תקווה גדולה לאהבה והמון המון שימחה שגחלילית מפזרת על כולם באור ירח גם.

ניקו 45

New member
ברוכה הבאה חברה ../images/Emo24.gif

מקדיש לך שיר אהבה מקסים : סיפור אהבה

ברוכה הבאה מוניק...

גחלילית כבר הספיקה להציע לך, ממיץ הצוף המתוק שלה, ומן העוגיות הטעימות... לכן אני אציע לך לאפה עם כל התוספות+ אפשרות להגדיל ב1.90 ובקבוק קולה משפחתי.. איך זה??

Mוניk

New member
אחלה מתאימ לי

חחחה בסופ אני אצטרך להחליפ מלתחה אקנה לי בגדים בריקושט חלאסס לפטמותי
קארין זה גדול

למעלה