אנשושים שלי....

אנשושים שלי....../images/Emo9.gif

תקשיבו, אני כל פעם מנסה את מזלי בצ'אט של הפורום המדהים הזה... אבל לצערי הרב מאוד מאוד מאוד, כל פעם שאני נכנסת לשם אני רואה רק ילדה אחת-קייטי היפיופה (כן כן, נכון, זאת אני...)!
ואני כל כך קיוויתי שאני אראה וידבר עם אחד/ת מכן/ם בלייב.... אבל כל פעם אני נמצאת שם לבדי!!
אז אולי בואו נקבע שעה באיזה יום שנהיה כולנו בצ'אט ואז נוכל לדבר ולהכיר אחד את השני טוב יותר!!!
וגם עכשיו יש חופש! אז אפשר לקבוע משו!!
טוף???? בה ביי בינתיים... אוהבת אותכם!

טוב...

אז אני רוצה להכריז באופן רשמי על תמיכתי ברעיון (המבריק והגאוני) של דניאל!
יהיה נחמד לארגן איזשהי פגישה בצ'אט, כמו שהיה אחרי הפרקים הראשונים העונה שכבר די הפסקנו להתמיד בזה.
כדאי לנסות.

בעד../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo105.gif

אבל דינאל,זה גם תלוי לאיזה צ'אט את נכנסת... הצ'אט שאנחנו נמצאים בו,לעיתים רחוקות, זה צ'אט בסיסי! וכדי להיכנס אליו צריך: להיכנס לשער של תפוז
ללחוץ למעלה צ'אט
ולהיכנס "כניסת חברים"(לא חייב) לצ'אט הבסיסי\רגיל
ושם לכותב חדר "דוסון קריק"
ואפשר אחרי כל פרק להיכנס! וגם סתם ככה!

*זה לא מנוסח נכון...../images/Emo105.gif

כשנכנסו לצ'אט וכשניכנס לצ'אט זה יהיה לצ'אט הבסיסי!

רגע...

את התכוונת לצ'אט של דוסון קריק?? כי כן, אז אליו אני נכנסת דרך עמוד השער שלמעלה יש:צ'אט דוסון קריק.... ואני שמחה שאתן תומכות ברעיון... אולי היום נכנס אחרי הפרק?

שהו,שלא משם...../images/Emo105.gif

זה מה שנקרא "צ'אט מצלמות" והוא לא נחמד... גם הצ'אט שהסברתי לך הוא "צ'אט דוסון קריק" רק ביסי,רגיל וחביב!

Dawson girl

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo127.gif

תומכת ברעיון! אולי נקבע אחרי כל פרק של דוסון להיות בצ'ט?. זה יוצא פעמיים בשבוע.(כמה שאני חכמה, הא?) נראה לי שאי אפשר יותר מזה להתמיד, כי אחרי הכל זה חופש, לאנשים יש הרבה דברים לעשות... ו... אני אחרי הבגרות!!!! *מתלהבת* נמש

בעעע ממממ

רגע לא הבנתי, פשוט מגיעים לפורום של תפוז ופותחים חדר "דוסון קריק"? ונמש, איך הייתה הבגרות?

Dawson girl

New member
כמו שטל אמרה...

זה לא כזה גרוע כשמתרגלים... אני פותחת את זה כבר במהירות שיא! (לא זה סוטים!!!!! הצ'ט!) והבגרות היתה קצת קשה, אבל נראה לי שיהיה בסדר... אחרי שבדקתי נראה לי בסדר... ועכשיו אני לא רוצה לשמוע על קומפוזיציה ופרספקטיבה בחיים!! אבל ההורים שלי לוקחים אותי לפירנצה.. מוזאון אחד גדול... נמש

LillipooT

New member
אני עדיין לא מבינה.. ../images/Emo60.gif

למה אנחנו לא נכנסים לצ'אט מצלמות ....
הוא יותר חדיש ויותר מעניין וגם יש לי כמה סמכויות שם (כמו להעיף אנשים
) שאף פעם לא ניסיתי אותם חחח

כי....../images/Emo105.gif

הוא מוזר,וגם כי כשרוצים להיכנס צריך להוריד משו ולקרין היה וירוס במחשב מזה...
והתרגלנו לישן...

Dawson girl

New member
טל!

מה את עושה פה?? לכי לאכול!
אממ... אני אבוא בעשר וחמישה, כי אני צריכה להוציא את הקלטת מהוידאו, אחרי הפרומו כמובן, לעלות למעלה ולהדליק ת'מחשב.. וזה לוקח כמה דקות... ואל תשכחו! שלא רק אני וטל נהיה שם.. נמש

טוב אבל...

לא אחרי עשר וחמישה! אני לא אקבל איחורים!!!
ומה פתאום רק את וטל? גם אני אהיה שם. וכמובן גם הוגת הרעיון...

LillipooT

New member
אבל...... ../images/Emo60.gif

לא לשכח קודם כל לבוא ולכתוב בפורום תגובות!! שהצ'אט לא יהיה על חשבון השרשור הארוך והמושקע שיש כל שבוע

למעלה