פפפט
שמך: אלה גילך: עודשבועיים16 מקום מגוריך: ב"ש מאכל אהוב: לאדעת, ביסקוויטים? צבע אהוב:אדום, כחול, שחור משקה אהוב: לימונענע D: זמר/ת אהובים: שרון דן אדל להקה אהובה: סיסטם סוג מוזיקה: לא מבינה בזה P: תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: MI-5, סאות'פארק, האוס, חברים, תהרוג אותי וזהו, ולאדעת יש הרבה :S סרט אהוב: אין לי מושג חבר/ה יש?: =[ אם לא, רוצה חבר/ה?: הסמיילי בשאלה הקודמת עונה על זה, נראה לי P: מאוהב/ת?: לא שמות החברים הכי טובים: אורית, תמי, זוהר מקצוע עתידי: לאיודעת מקום מגורים עתידי: לונדון
התנשקת?: לא |: ספר לנו על זה..היה כיף?: מי אתה מעדיף יותר צבוטותי או קוטותי?: נומה נומה היי?: ספורט אהוב: כדורסל עוסק בספורט?: לא ממש אם כן, בתור תחביב או יותר?: אפילו פחות מתחביב P: מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: משהו נוח רוצה להיות המין השני?: להיות בן נשמע כיף אבל אני מעדיפה להשאר כמו שאני {: רוצה למות?: לא בזמן הקרוב ניסת למות? לא המעשה הכי נועז שעשית: לאדעת התחרטת?: המעשה הכי טיפשי שעשית?: היו הרבה התחרטת?: כן מאמין/ה באלוהים?: לא יודעת P: יש איזשהו מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: כן, כמה אם כן, ספר לנו עליו:
אחים/אחיות?: לצערי הרב כמה?: 1 היית מחליף אותם?: כן שיר אהוב: יש המון
שקיעה/זריחה?: זריחה חורף/קיץ?: קיץ חסר זיעה/חורף חסר גשם. =[ גלידה/ארטיק?: ארטיק מספר מזל: 7 מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא: אזרחות מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: לונדון :] בזבזן/ית\חסכן/נית? משהו באמצע מתגעגע/ת ל: כלמני ספר על פדיחה שהייתה לך..: לא X_X ושים תמונה לכיף... נמנמ