שאלונים זה פאן ../images/Emo13.gif
שמך: מעיין. גילך: 16.11 מקום מגוריך: חולון מאכל אהוב: אוכל של אמא
צבע אהוב: ירוק משקה אהוב: מאלט וקולה. זמר/ת אהובים: מייק פאטון
להקה אהובה: פיית' נו מור (ומיד אח"כ סיסטם!!!) סוג מוזיקה: הכל... עם דגש על רוק. מה לעשות
תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: "מלקולם באמצע" ועוד. סרט אהוב: אוהו, יש מלא: "דרקולה מת ואוהב את זה", "התפוז המכני", "רקוויאם לחלום", "דרום אמריקה באופנוע", שר הטבעות" ועוד מיליון! חבר/ה יש?: נופ אם לא, רוצה חבר/ה?: לא יודעת... לא ממש
מאוהב/ת?: חחח לא שמות החברים הכי טובים: שיר, קלר, עידן, הילה ועוד. ואחותי כמובן
מקצוע עתידי: משו שקשור בביולוגיה! או קולנוע!! מקום מגורים עתידי: הכל חוץ מפה? התנשקת?: הממ... בלחי *מסמיקה* ספר לנו על זה..היה כיף?: מדהים
חחח מי אתה מעדיף יותר צבוטותי או קוטותי?: צבוטותי. כי קוטותי מזכיר לי קו טנגנס שזה סינוס חלקי קוסינוס ולא בא לי על זה. נומה נומה היי?: נומה נומה שאט דה פאק אפ! (שונאת ת'שיר הזה) ספורט אהוב: אני לא עוסקת בו אבל טניס, אח"כ קצת כדורגל עוסק בספורט?: לא ממש עוסקת. אבל מתה על הוקי. אם כן, בתור תחביב או יותר?: נופ מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: דברים נוחים. מומלץ שיהיו גדולים ורחבים. רוצה להיות המין השני?: לא! רוצה למות?: חס וחלילה!! ניסת למות? לא. המעשה הכי נועז שעשית: חחח אני נועזת?! נהה. התחרטת?: המעשה הכי טיפשי שעשית?: וואי מלא. הממ ירקתי לתוך שקית (שהיתה לי בתיק) מסטיק שנהיה מגעיל והחזרתי ת'שקית לתיק לעיניי המורה שלי לתופים שבטח חשב באותו רגע שאני הדבר הכי מוזר בעולם
התחרטת?: חחח כה! מאמין/ה באלוהים?: לא יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: יאפ אם כן, ספר לנו עליו: לא רוצה ולא רוצה
אחים/אחיות?: אחות
כמה?: אחת היית מחליף אותם?: לאאאא!! שיר אהוב: אין אחד אהוב... אבל אחד הטובים זה JUST A MAN- FAITH NO MORE שקיעה/זריחה?: שקיעה. חורף/קיץ?: קיץ גלידה/ארטיק?: גלידה. זה יותר משמין. מואהאהאהא מספר מזל: אין מקצוע אהוב: ביולוגיה מקצוע שנוא: מתמטיקה
מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: אני הדבר הכי לא רומנטי שקיים בעולם. בזבזן/ית\חסכן/נית? חסכנית. מתגעגע/ת ל: למשפחה שלי בארגנטינה ספר על פדיחה שהייתה לך..: חחח יש יותר מדי. ושים תמונה לכיף...
שמך: מעיין. גילך: 16.11 מקום מגוריך: חולון מאכל אהוב: אוכל של אמא