אנשושים שאלון!!!

pluplup

New member
../images/Emo2.gif

את היית הילדה המיוחדת!!! כולם לבשו חולצות של נירוונה וקווין(ג'ים הרביץ לי היום בגלל שאמרתי שהם גרועים XD) ורק את לבשת משו טיפוסי ד"א זה צולם היום נכון? כי ראיתי אותך לובשת ת'חולצה הזאת היום...

Ipecac0

New member
קווין? גרועים?!

הייתי מצטרפת אל ג'ים אם הייתי שם

pluplup

New member
תאמיני לי שזה כאב כאילו ש2 אנשים

הרביצו לי... אבל זה עבר אחרי דקה D:

J92

New member
../images/Emo54.gifזה שמלהההההה~!!!!!1

וכן תודה,על ה*** שאין לי אני ילבש שחור בחום הישראלי שנה אחד הספיקה לי :] אללה אלטרנטיבי!

פפפט

שמך: אלה גילך: עודשבועיים16 מקום מגוריך: ב"ש מאכל אהוב: לאדעת, ביסקוויטים? צבע אהוב:אדום, כחול, שחור משקה אהוב: לימונענע D: זמר/ת אהובים: שרון דן אדל להקה אהובה: סיסטם סוג מוזיקה: לא מבינה בזה P: תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: MI-5, סאות'פארק, האוס, חברים, תהרוג אותי וזהו, ולאדעת יש הרבה :S סרט אהוב: אין לי מושג חבר/ה יש?: =[ אם לא, רוצה חבר/ה?: הסמיילי בשאלה הקודמת עונה על זה, נראה לי P: מאוהב/ת?: לא שמות החברים הכי טובים: אורית, תמי, זוהר מקצוע עתידי: לאיודעת מקום מגורים עתידי: לונדון
התנשקת?: לא |: ספר לנו על זה..היה כיף?: מי אתה מעדיף יותר צבוטותי או קוטותי?: נומה נומה היי?: ספורט אהוב: כדורסל עוסק בספורט?: לא ממש אם כן, בתור תחביב או יותר?: אפילו פחות מתחביב P: מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: משהו נוח רוצה להיות המין השני?: להיות בן נשמע כיף אבל אני מעדיפה להשאר כמו שאני {: רוצה למות?: לא בזמן הקרוב ניסת למות? לא המעשה הכי נועז שעשית: לאדעת התחרטת?: המעשה הכי טיפשי שעשית?: היו הרבה התחרטת?: כן מאמין/ה באלוהים?: לא יודעת P: יש איזשהו מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: כן, כמה אם כן, ספר לנו עליו:
אחים/אחיות?: לצערי הרב כמה?: 1 היית מחליף אותם?: כן שיר אהוב: יש המון
שקיעה/זריחה?: זריחה חורף/קיץ?: קיץ חסר זיעה/חורף חסר גשם. =[ גלידה/ארטיק?: ארטיק מספר מזל: 7 מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא: אזרחות מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: לונדון :] בזבזן/ית\חסכן/נית? משהו באמצע מתגעגע/ת ל: כלמני ספר על פדיחה שהייתה לך..: לא X_X ושים תמונה לכיף... נמנמ

למעלה